• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Çok sağol cantanem ses olsun diye TV yi açtım oturuyorum artık oğlum ne olur anne sen uyuma diyor zaten uyumuyorum ki
Biz bile etkileniyoruz. Çocuk haliyle etkilenmesi çok normal. Bende senin gibiyim eşim evde yokken. TV açık uyuyorum. Zor günde kaldık. Allahım yardımcımız olsun. Kıyamete gidiyoruz. 😕Afetler, ölümcül virüsler. Bunlar olacak :(

Biz bile etkileniyoruz. Çocuk haliyle etkilenmesi çok normal. Bende senin gibiyim eşim evde yokken. TV açık uyuyorum. Zor günde kaldık. Allahım yardımcımız olsun. Kıyamete gidiyoruz. 😕Afetler, ölümcül virüsler. Bunlar olacak :KK43:
Rabbim günahlarımızı affetsin dua ediyoruz başka bişey gelmiyor elden :/

Malesef öyle canım. Kaçsan nereye kaçacaksın. Tek çare Allah a sığınmak
O kadar da anlattım çocuklara evdeki şuraya buraya saklanmak mantıklı diye çocukları birak eşim bile şok a girmiş ben ayakta olduğumdan fazla etkilenmedim bu sefer

O kadar da anlattım çocuklara evdeki şuraya buraya saklanmak mantıklı diye çocukları birak eşim bile şok a girmiş ben ayakta olduğumdan fazla etkilenmedim bu sefer
İnsan panik anında ne yapacağını şaşırıyor 😕
Zaten olay saniyler içinde oluyor. En korktugum şey tuvalette banyoda yakalanmak 😕
Bu yıl böyle gececek galiba. Alışmaya çalışacağız alışabilirsek tabi 😒

deprem oldu manisada deyince sen geldin aklıma
geçmiş olsun
sağol ablam Allah razı olsun
İnsan panik anında ne yapacağını şaşırıyor 😕
Zaten olay saniyler içinde oluyor. En korktugum şey tuvalette banyoda yakalanmak 😕
Bu yıl böyle gececek galiba. Alışmaya çalışacağız alışabilirsek tabi 😒
İşte ben bugün tam o dediğini yaşadım :olamaz: tam çıkarken oldu

Büyükmüş bu sefer geçmiş Olsun canım TV yok bizde geriden geliyoruz haberlere
Çok sağol canım bende uzun süre gelemedi m kendime ..

Annemle konuştuktwn sonra pilimi pirtimi topladım herkes indi diye şuan evdeyiz ama

Çok sağol canım bende uzun süre gelemedi m kendime ..

Annemle konuştuktwn sonra pilimi pirtimi topladım herkes indi diye şuan evdeyiz ama
Yaa sizin oraya cadirkent kursalar keşke insanlar bir kendine gelene kadar yaşar orda