Bizimde psikolojimiz bozulduBüyük oğlum çok korktu bugün de ben odada olmayınca kapıyı bir açtım herkes bana doğru geliyor içeri geçin diye bağırmışim ben :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde psikolojimiz bozulduBüyük oğlum çok korktu bugün de ben odada olmayınca kapıyı bir açtım herkes bana doğru geliyor içeri geçin diye bağırmışim ben :/
Biz bile etkileniyoruz. Çocuk haliyle etkilenmesi çok normal. Bende senin gibiyim eşim evde yokken. TV açık uyuyorum. Zor günde kaldık. Allahım yardımcımız olsun. Kıyamete gidiyoruz. Afetler, ölümcül virüsler. Bunlar olacakÇok sağol cantanem ses olsun diye TV yi açtım oturuyorum artık oğlum ne olur anne sen uyuma diyor zaten uyumuyorum ki
Rabbim günahlarımızı affetsin dua ediyoruz başka bişey gelmiyor elden :/Biz bile etkileniyoruz. Çocuk haliyle etkilenmesi çok normal. Bende senin gibiyim eşim evde yokken. TV açık uyuyorum. Zor günde kaldık. Allahım yardımcımız olsun. Kıyamete gidiyoruz. Afetler, ölümcül virüsler. Bunlar olacak
Malesef öyle canım. Kaçsan nereye kaçacaksın. Tek çare Allah a sığınmakRabbim günahlarımızı affetsin dua ediyoruz başka bişey gelmiyor elden :/
O kadar da anlattım çocuklara evdeki şuraya buraya saklanmak mantıklı diye çocukları birak eşim bile şok a girmiş ben ayakta olduğumdan fazla etkilenmedim bu seferMalesef öyle canım. Kaçsan nereye kaçacaksın. Tek çare Allah a sığınmak
deprem oldu manisada deyince sen geldin aklımaSokaktaydik abla şimdi girdik eve adam yok başımda 3 çocukla duramam sokakta
Komşularla oturduk oturduk herkes eli koynunda girdi mecbur
İnsan panik anında ne yapacağını şaşırıyorO kadar da anlattım çocuklara evdeki şuraya buraya saklanmak mantıklı diye çocukları birak eşim bile şok a girmiş ben ayakta olduğumdan fazla etkilenmedim bu sefer
aman sen malatyadasin değilmiAynen canım azalıyormuş.Burada büyük deprem sonrası bir sürü 4 üzeri oldu...Hiç durmuyor.Bugün akşamdan beri yoktu.1-2 saattir yine hareketlendi.Umarım hafifletir.
sağol ablam Allah razı olsundeprem oldu manisada deyince sen geldin aklıma
geçmiş olsun
İşte ben bugün tam o dediğini yaşadım tam çıkarken olduİnsan panik anında ne yapacağını şaşırıyor
Zaten olay saniyler içinde oluyor. En korktugum şey tuvalette banyoda yakalanmak
Bu yıl böyle gececek galiba. Alışmaya çalışacağız alışabilirsek tabi
Oy versen bayılırım zatenYok ben oyumu tuzlu tariflere vereceğim diyorum 3 tane gözüme kestirdim
Bayılma diye yapıyorum zatenOy versen bayılırım zaten
Yine mi oldusağol ablam Allah razı olsun
İşte ben bugün tam o dediğini yaşadım tam çıkarken oldu
Anaa siz burdamiydiniz ,bende geziniyom kimse yok diye bildirim gelmiyorBayılma diye yapıyorum zaten
Akşam oldu 5 siddetin 20:55 deYine mi oldu
Büyükmüş bu sefer geçmiş Olsun canım TV yok bizde geriden geliyoruz haberlereAkşam oldu 5 siddetin 20:55 de
Çok sağol canım bende uzun süre gelemedi m kendime ..Büyükmüş bu sefer geçmiş Olsun canım TV yok bizde geriden geliyoruz haberlere
Bana verecek sanırım (sus diyen smile)Oy versen bayılırım zaten
Yaa sizin oraya cadirkent kursalar keşke insanlar bir kendine gelene kadar yaşar ordaÇok sağol canım bende uzun süre gelemedi m kendime ..
Annemle konuştuktwn sonra pilimi pirtimi topladım herkes indi diye şuan evdeyiz ama