- 24 Eylül 2018
- 98.391
- 294.797
- 698
Böyle az az olunca kim sorarsa büyük deprem olmazmış,inşallahEvet canımBurası dün 4.8 di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle az az olunca kim sorarsa büyük deprem olmazmış,inşallahEvet canımBurası dün 4.8 di
Bana da canYakınlarım bana hep cano diyor
Bak yine vesikalık resmini koymuş
İnşaallah canım3 gün önce yarın saat ara ile 4.8-4.3 oldu:)Böyle az az olunca kim sorarsa büyük deprem olmazmış,inşallah
Amin canım, az az olsun bitsin razıyız. 7ler falan gelmesin yeterİnşaallah canım3 gün önce yarın saat ara ile 4.8-4.3 oldu:)
Bunlar belki hafifletiyordur:)
İnşaallah hiç bir yere gelmesinAmin canım, az az olsun bitsin razıyız. 7ler falan gelmesin yeter
Tabii,her yer bizim.Allah tüm kullarını korusunİnşaallah hiç bir yere gelmesin
Onlari biliyorum nevo acaba burda var midir diye dusundum?herufu marketleri denetlemeye yollayayim bariSüt,yoğurt,peynir,krema bir sürü ürünü var canım:)
Amin canımTabii,her yer bizim.Allah tüm kullarını korusun ♥
Yolla bakalım:)Onlari biliyorum nevo acaba burda var midir diye dusundum?herufu marketleri denetlemeye yollayayim bari
Amin canım
Nevo sanirim milfoyu vardi gecen marketteo da olsun yea kategorilerdeYolla bakalım:)
Ama milföyler yarışamaz:)Nevo sanirim milfoyu vardi gecen marketteo da olsun yea kategorilerde
Milfoylu tarifler yarisamaz mi nevoAma milföyler yarışamaz:)
Bir tarifte milföy kullanabilirsin:)
15-20 tarif çıkar mı:)Milfoylu tarifler yarisamaz mi nevo
Labneden cikmişsa milfoyden de cikar valla15-20 tarif çıkar mı:)
Orası öyleLabneden cikmişsa milfoyden de cikar valla