- 16 Ağustos 2010
- 293.163
- 603.163
- 43
BirTutamMutluluk20 neler duyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Içime bir öküz oturdu,yanlış anladın sandımBen de şaka yapıyorumDelirsin bir şey olmaz:)
Yok canım ya BirTutamMutluluk20 hepimiz biliyoruz:)Içime bir öküz oturdu,yanlış anladın sandım
Ben yine de emin olayım dedim canım:)Yok canım ya BirTutamMutluluk20 hepimiz biliyoruz:)
Bu konuda bu tür şakalar her zaman serbest olmuştur:)Oy istedi diye oy vermiyorlar:)
Oy istemedim ya ask olsun yeminlen basacaktim istifayi az kalmistiYok canım ya BirTutamMutluluk20 hepimiz biliyoruz:)
Bu konuda bu tür şakalar her zaman serbest olmuştur:)Oy istedi diye oy vermiyorlar:)
Deliliyle gelmişOy istemedim ya ask olsun yeminlen basacaktim istifayi az kalmisti
Eki Görüntüle 2599315
Ya ben bunu gördüm zatenOy istemedim ya ask olsun yeminlen basacaktim istifayi az kalmisti
Eki Görüntüle 2599315
Hemen atalım:)Deliliyle gelmiş
Bence şakamı yanlış anlamışHemen atalım:)
Hemen atalım:)
Ben kusun sizeBence şakamı yanlış anlamış
Var ya,resmen ağrı girdi karnıma yanlış anladın diye. En korktuğum şey hayattaBen kusun size
Oynamiyorum dicem de canfebin isine gelecek o yuzden oynuyorum ama konusmuyorum
Sen miydin beni ipe goturen iste boyle karnini agritirimVar ya,resmen ağrı girdi karnıma yanlış anladın diye. En korktuğum şey hayatta
Bugün hastanede çok zor saatler yaşadım, unutayım diye geldim,dünyam şaştıSen miydin beni ipe goturen iste boyle karnini agritirim
Böyle ölmem,bomba atJenna16 yaptı benim suçum yok
NolduBugün hastanede çok zor saatler yaşadım, unutayım diye geldim,dünyam şaştı
Kazen artırabiliyormuş söyleyelim artırsın ne dersin:)Nevo 15 oycuk artir beni barisalim
15te benden,30 arttırsınNevo 15 oycuk artir beni barisalim
adami rahatsiz etme simdi gece geceKazen artırabiliyormuş söyleyelim artırsın ne dersin:)