- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Kısmet bebişim, aus ablam beni sopa ile kovalayabilirKatilcan mi bebisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmet bebişim, aus ablam beni sopa ile kovalayabilirKatilcan mi bebisim
Diyette misinKısmet bebişim, aus ablam beni sopa ile kovalayabilir
Evet, yeniden listedeyimDiyette misin
En son pembe gomlekli halini gormustum orda harikaydi hic kafani egme vermen gerekeni hemen verirsin insallah ama hos gorunuyorsunEvet, yeniden listedeyim
artık senden bi iskender bekliyorum. . Oyum o zaman sana. . Şimdiden. .Bende bursaliyim
Geçen sene pideli köfte yapmıştım, nevroş kabul ederse bu sene de yaparımartık senden bi iskender bekliyorum. . Oyum o zaman sana. . Şimdiden. .
Bi 10 kilo dahaa vermem lazımdı, tabi 7 kilo kaldı bakalımEn son pembe gomlekli halini gormustum orda harikaydi hic kafani egme vermen gerekeni hemen verirsin insallah ama hos gorunuyorsun
Çok güzel gorunuyor nevroş, ağzımın suyu aktıPastam tam istediğim gibi olmasada fena olmadı..Geçen sefer N Nana içini merak etmişti bu sefer çektim:)
Eki Görüntüle 1975862 Eki Görüntüle 1975863 Eki Görüntüle 1975864 Eki Görüntüle 1975865
Eki Görüntüle 1975862
Sağol canımÇok güzel gorunuyor nevroş, ağzımın suyu aktı
Mayısta pasta yapalım, hem anneler günü hemde ablamın doğum günü ikisini de bedavaya getiririm
İnşallah nevroş Makyajkolik13 katilacaksa ama önceden desin ondan önce ekleriz ki çok fena yapıyor bu işleriSağol canım
Tamam yapalım inşaallah
Pastam tam istediğim gibi olmasada fena olmadı..Geçen sefer N Nana içini merak etmişti bu sefer çektim:)
Eki Görüntüle 1975862 Eki Görüntüle 1975863 Eki Görüntüle 1975864 Eki Görüntüle 1975865
Eki Görüntüle 1975862
Çok teşekkür ederim canım
Bana birşeyler oliiii
Eline sağlık Nevoş,çok güzel gözüküyor pastan.Kızlarının doğum günü bugündü değil mi?Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Allahım bahtlarını güzel eylesin,iyi insanlarla karşılaştırsın.
Dün de benim internet çok yavaştı,ne beğeni yapılıyordu ne de bildirim açılıyordu.Çok zordu beInternetim cok yavaş hicbisi yazamiyorum ki heyecan var elbetteprolugumda yok ya:)
Beğenilmeyecek gibi değilmiş ki?Çok teşekkür ederim canım
Kaç gündür çok koşturdumPasta mı çok beğendiler elime ne geçtiyse üzerine koydum
Temizlik yaptım canımDün gecede pasta börek vs ile uğraştımSarma dolma yaptım..Ortadan kayboldum ve çok yoruldum.Ayaklarım ben de değilBeğenilmeyecek gibi değilmiş ki?
Kaç gündür neden ortalıkta gözükmediğin belli oldu?
Bilirim o duyguyu.Bugünün stresi kimbilir ne zamandan başladı.Ama şu an yorulsan da üstünden büyük bir yük kalkmıştır ,rahatlamışsındır artık.Temizlik yaptım canımDün gecede pasta börek vs ile uğraştımSarma dolma yaptım..Ortadan kayboldum ve çok yoruldum.Ayaklarım ben de değil
Birde yapı olarak çok gergin biriyim yaptıklarımı beğenmem ,paniklerim ,bütün gece uyumadım stresten ama dediğin gibi üzerimden büyük bir yük kalktıBilirim o duyguyu.Bugünün stresi kimbilir ne zamandan başladı.Ama şu an yorulsan da üstünden büyük bir yük kalkmıştır ,rahatlamışsındır artık.