- 16 Ağustos 2010
- 293.163
- 603.163
- 43
Canım kusura bakma özür dilerimBende bugün pek iyi değilim tansiyonum oynadı,baş ağrım çok:)Bugün hastanede çok zor saatler yaşadım, unutayım diye geldim,dünyam şaştı
Nasıl oldun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kusura bakma özür dilerimBende bugün pek iyi değilim tansiyonum oynadı,baş ağrım çok:)Bugün hastanede çok zor saatler yaşadım, unutayım diye geldim,dünyam şaştı
Hesap hackleyerek mi yapıyormuş?Kazen artırabiliyormuş söyleyelim artırsın ne dersin:)
Yok direk yarışmadan çıkarıyor kurtuluyorsunHesap hackleyerek mi yapıyormuş?
Kolon grafisi çekildi,korkunç bir sey ya ,hafızamdan silmeye çalışıyorum
Kesin çözüm, iyiymişYok direk yarışmadan çıkarıyor kurtuluyorsun
Bi kosu 15 tane uyelik al da gel o zaman15te benden,30 arttırsın
Estağfurullah canım, olur mu? Sana da çok geçmiş olsun. Randevu kâğıtta başka,sistemde başkaymış. Bugün çekildi yani,biraz fazla sarsıldım, ama sonucu iyi cıktı hamd olsunCanım kusura bakma özür dilerimBende bugün pek iyi değilim tansiyonum oynadı,baş ağrım çok:)
Nasıl oldun:)
Burda mi alayim,sarayım evde mi yersiniz ?Bi kosu 15 tane uyelik al da gel o zaman
Kolon grafisi çekildi,korkunç bir sey ya ,hafızamdan silmeye çalışıyorum
Allahim tez zamanda kurtarsin canim seni su hastanelerden basin bile agrimasin artikKolon grafisi çekildi,korkunç bir sey ya ,hafızamdan silmeye çalışıyorum
Bak kuserim he geneKesin çözüm, iyiymiş
Barıştık sanıyordumAllahim tez zamanda kurtarsin canim seni su hastanelerden basin bile agrimasin artik
Bak kuserim he gene
Kusuyorum kusuyoruum kusuyoruuuuuuumBurda mi alayim,sarayım evde mi yersiniz ?
Barıştık sanıyordum
Trump bile daha az karışık, ruh halin dalgalı deniz gibin
Kusmak mı küsmek mi? Ona gore trip atacagim.Kusuyorum kusuyoruum kusuyoruuuuuuum
Küsmekilla klavyenin dilini degistirtiriceksiniz banaKusmak mı küsmek mi? Ona gore trip atacagim.
Çok şükür canım benimEstağfurullah canım, olur mu? Sana da çok geçmiş olsun. Randevu kâğıtta başka,sistemde başkaymış. Bugün çekildi yani,biraz fazla sarsıldım, ama sonucu iyi cıktı hamd olsun
O zaman trip yok Degistiriver,nolcek?Küsmekilla klavyenin dilini degistirtiriceksiniz bana
Çok şükür canım benim