- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Kendi fotomu attiydim kizlara gecen yanlislikla telden silmisim burdan ozelden de silmisdim kimde varsa bana atsin diyorum ablane fotosu kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi fotomu attiydim kizlara gecen yanlislikla telden silmisim burdan ozelden de silmisdim kimde varsa bana atsin diyorum ablane fotosu kız
bende yokKendi fotomu attiydim kizlara gecen yanlislikla telden silmisim burdan ozelden de silmisdim kimde varsa bana atsin diyorum abla
Bana atsinlar sana da atarim ablabende yok
hadi bakalım bekliyorumBana atsinlar sana da atarim abla
hepsi çok hamarat buradaki kızlarBen hepsini de çok beğendim hepinizin ellerine sağlık ablalarım :))
Kessinlikle çok belli ya.. Örnek aldım vallahihepsi çok hamarat buradaki kızlar
Ozel mesajlarimin arasinda kaybolmazsam bulabilirim sanirimZipzip- baci benim foto var mi senin ozel mesajlarindavarsa atsana bana
Bi bak da gel hadi baciOzel mesajlarimin arasinda kaybolmazsam bulabilirim sanirim
Baktim buldumBi bak da gel hadi baci
Bana oy vereydin de ayarlayaydik bi seyler
Bu çok güzel bir haberYarın ki randevum bugün gerçekleşti,görünürde ameliyata engel bir durum yok şükürler olsun 10 gün sonra tekrar gidip kapan testleri yaptıracağım inşallah. Dua eden herkesin Allah gönlüne gore versin ♥❤
Rüşvet teklif etmişBana oy vereydin de ayarlayaydik bi seyler
Sağol canım hemşom benim Amin,hepimiz hep sağlıklı olalımBu çok güzel bir haber
Sağlıklı haberlerini hep alalım inşallah ...
Kizaam oyunu vermis artikRüşvet teklif etmiş
Olsun ,yine de rüşvetKizaam oyunu vermis artik