Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bana mı dediniz kiBildirim gitmesemiydi ki
Yok size demedim rakibem için dedimay bana mı dediniz ki
Ha gayret 200 :)) Canfeb
201Ha gayret 200 :)) Canfeb
Çok mutluyum ...
Pastane açasim var.
Kesinlikle subliminal mesaj var hemen gidip yarışma koşullarna bakayım diskalifiye edebiliyeah mi BirTutamMutluluk20 bittin senEvet ,ama o üye oyunu verdikten sonra istemiş,elinde patlamış yani Bana verseydin pro olurdun gibi,akıl karıştırıcı, subliminal mesajlar vermiş
Ben oyumu cumartesi verdim yazıyı pazartesi yazdım lütfenKesinlikle subliminal mesaj var hemen gidip yarışma koşullarna bakayım diskalifiye edebiliyeah mi BirTutamMutluluk20 bittin sen
Canım kusura bakma senide zor durumda bırakmadım inşallah ben oyumu cumartesi kullandım yazıyı pazartesi yazdımOy istemedim ya ask olsun yeminlen basacaktim istifayi az kalmisti
Eki Görüntüle 2599315
Kankam benim ya dadlim nasılsınBen kusun size
Oynamiyorum dicem de canfebin isine gelecek o yuzden oynuyorum ama konusmuyorum
Canım benim ,çok sağol Küçük bir yazım yanlışı olmuş diye dün yapıldı çekim,bizim Salı yalan oldu yaniJenna16 canım çok geçmiş olsun,bitsin gitsin inşallah
Dün gitmişsin hastaneye, sonuçlar temiz çıkmış çok şükür
Salıyı hatırlatmaya geldiydim emmeee
Baska vaatler de var demek kiYoo yoo saf ve temiz duygular ile iyi dileklerde bulundu B Birtutammutluluk ❣
Diğ mi amaKesinlikle subliminal mesaj var hemen gidip yarışma koşullarna bakayım diskalifiye edebiliyeah mi BirTutamMutluluk20 bittin sen