- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bekcilik yapiyoruzBurayı çok sevdiniz ayrılamıyorsunuz:)
Nevo oylama ne zaman bitiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekcilik yapiyoruzBurayı çok sevdiniz ayrılamıyorsunuz:)
Yarın gece bitiyor....Bekcilik yapiyoruz
Nevo oylama ne zaman bitiyor
İyi bari hala şansim var demekYarın gece bitiyor....
Var ama, hep o önde sen geçemedin :)İyi bari hala şansim var demek
Ask olsun koskoca sitede kimse benim kazanmami istemiyor muVar ama, hep o önde sen geçemedin :)
Nasıl öne atayım:)Ask olsun koskoca sitede kimse benim kazanmami istemiyor mu
Ee ataydin beni azicik onlere bak.nasil geciyodum dag gibin profiterollerini dizmis ortaya millet gecemiyor
Her an sana da rüşvet teklif edebilirNasıl öne atayım:)
Başka kime teklif etmiş:)Her an sana da rüşvet teklif edebilir
Oyunu bana verseydin pro olabilirdin demiş bişr üyeye Zafere giden yolda her şey mübah diyor Buraya yazan bir üyeyeBaşka kime teklif etmiş:)
Oy istemiş yaniOyunu bana verseydin pro olabilirdin demiş bişr üyeye Zafere giden yolda her şey mübah diyor Buraya yazan bir üyeye
Evet ,ama o üye oyunu verdikten sonra istemiş,elinde patlamış yani Bana verseydin pro olurdun gibi,akıl karıştırıcı, subliminal mesajlar vermişOy istemiş yani
Burada okuyup pro olmayanlar etki altına almış yaniEvet ,ama o üye oyunu verdikten sonra istemiş,elinde patlamış yani Bana verseydin pro olurdun gibi,akıl karıştırıcı, subliminal mesajlar vermiş
Aynen öyle Ya oy vermeyenler inanır da oy verirseBurada okuyup pro olmayanlar etki altına almış yani
Yok artıkAynen öyle Ya oy vermeyenler inanır da oy verirse
Bence çok yanlış Olmamalı yaniYok artık
Her şey vicdana kalmış canım:)Bence çok yanlış Olmamalı yani
Ay aman,şaka yapıyorum, o da yanlış anlamaz inşallahHer şey vicdana kalmış canım:)
Ben de şaka yapıyorumDelirsin bir şey olmaz:)Ay aman,şaka yapıyorum, o da yanlış anlamaz inşallah