- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Vallahi son 5 saattir bakmadım yazıyorum amaNe bu fark kardeş kardeş gidiyorduk uçuşa geçmişin
Umudu kestim ya unuttum ben oyları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi son 5 saattir bakmadım yazıyorum amaNe bu fark kardeş kardeş gidiyorduk uçuşa geçmişin
Her sayfada oluyor yaBende de sık oluyor ama uzun sürmüyor, yoksa çekilmez
Kız iftira atma hani nerde ,cvp vermedi yazdığına cevap verdim sen ona da cevap vermedinBen demiştim bana cvp bile vermedi Allah insanı birinci yapsın nasip etsin ama böyle hava civa nasıp etmesin bence
Bana da mı lo lo loEveeeeett at at atamazki
Evet fanus varmiydi bilmiyorim ayaklı ayaksız diye iki fiyat vardı ben ayaksız baktım biz genelde pasta yapınca bana lazım oluyor öyle şeylerBime mi gelmiş bu kek fanusu kapağıda vardı ama geçen gün kırdım
Bende bakayım bari
Arkanda ben varım merak etmeNe bu fark kardeş kardeş gidiyorduk uçuşa geçmişin
Nerde bulayım üstünden bayağı geçti vallaKız iftira atma hani nerde ,cvp vermedi yazdığına cevap verdim sen ona da cevap vermedin
Baktım ben, kapaksızKapaksız benim baktığım sadece tepsi olarak ama ayaklı olan da kapak var mı bilmiyorum yarin gireceğim bir bakarım yine :))
Bana da mı lo lo lo
Bak beddua is cominng..
Kapaksizsa ise yaramaz ayakli olan ama benim kocaman tencere kapagim var hepsine oluyor belki ona da olurBaktım ben, kapaksız
Kapaklılar daha iyi oluyor ya öyle al alacaksanEvet fanus varmiydi bilmiyorim ayaklı ayaksız diye iki fiyat vardı ben ayaksız baktım biz genelde pasta yapınca bana lazım oluyor öyle şeyler
Ben güne falan gidip geldiğim yok toplu oturmalarda da tabak tabak hazırlıyorum ya öyle servise ihtiyaç duymuyorum :))
Ama bir tane alacağım öyle :))
Teşekkür ederim böcüğümArkanda ben varım merak etme
Çok sıkıntılıHer sayfada oluyor ya
Akıllı ol öyle işte
Evet Curly bu sorun sadece bende mi var? beğen butonu, bildirim,cevaplama hepsine yeni sayfa açıyorÇok sıkıntılı
Pek tesekkurlük şey degil sankimm amaTeşekkür ederim böcüğüm
Bazen benim de oluyor:)Evet Curly bu sorun sadece bende mi var? beğen butonu, bildirim,cevaplama hepsine yeni sayfa açıyor