- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.566
Mütemadiyen hem deHer yerden bir mesaj veriyor evren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mütemadiyen hem deHer yerden bir mesaj veriyor evren
Onlar pişman ise ben bin pişmanEtrafında pişman insanlar var
İnşallah canımÇözerler bence ,iyi oldu sordugun
Bilmem gelmiyor daAzerin in kurşunlardan olmasın elini kolunu bağlamak için
Ben cevap yazarken de oluyor yeni sayfa ikinci de düzeliyorO bende de var o zaman beğendiğime şükrediyorum:)
En son dua etmiştim amaSonuçta zafere giden yolda herşey mübahtır bak Canfeb e ne beddualar ne şeyler
Bedduayi bıraktım ben kazen bana oy verinceO beddua etmese ben birinciydim zaten ahhh ahh ne beddualar etti kim bilir
İste ardından sona düsmekDaha yeni birinci oldun canım:)
Olsun kuzuu sen taze şampiyonsun sıkma canını
Ya hiç olamasaydın,bir de böyle düşün. Ben artık hayata böyle bakıyorum.İste ardından sona düsmek
İnşallah canım
Bilmem gelmiyor da
Ben cevap yazarken de oluyor yeni sayfa ikinci de düzeliyor
En son dua etmiştim ama
Bedduayi bıraktım ben kazen bana oy verince
Asıl maç şimdi başlıyor salma kendini odaklan ommmm kurabiyee ommmm ommm basaricamİste ardından sona düsmek
Ya ben olsaydın balbocuuYa hiç olamasaydın,bir de böyle düşün. Ben artık hayata böyle bakıyorum.
En azindan o bir teselliYa hiç olamasaydın,bir de böyle düşün. Ben artık hayata böyle bakıyorum.
Sende ramazan sofralarinda olmustun dmi hani sofragi cektigimiz resimlerdeYa ben olsaydın balbocuu
Evet kuzum sütaş daSende ramazan sofralarinda olmustun dmi hani sofragi cektigimiz resimlerde
YaniEn azindan o bir teselli
Yenilen pehlivan misaliAsıl maç şimdi başlıyor salma kendini odaklan ommmm kurabiyee ommmm ommm basaricam
Sen yine iyi,ya ben olsaydıYa ben olsaydın balbocuu
Ozman ne gelmisdi hediye olarak sutas kavaltiliklarmiydiEvet kuzum sütaş da
O cantanem en sağlam güreşçimizYenilen pehlivan misali
Ya biz olsan gari biz olsan gariSen yine iyi,ya ben olsaydı
Terayağ, süt, kefir, peynir, puding, ayran falan birde kalem not defteriOzman ne gelmisdi hediye olarak sutas kavaltiliklarmiydi
Ya biz olsan gari biz olsan gari