- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ay ben benim arkadasın sandım kuzımPek tesekkurlük şey degil sankimm ama
Oy olarak düşünmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben benim arkadasın sandım kuzımPek tesekkurlük şey degil sankimm ama
Benim hep oluyor, muhteşem falan koymak istersem once beğene basıyorum yeni sayfa açıyor onaylıyorum sonra değiştiriyorum gülücük falan yapmak içinBazen benim de oluyor:)
Çözerler bence ,iyi oldu sordugunEvet @Curly bu sorun sadece bende mi var? beğen butonu, bildirim,cevaplama hepsine yeni sayfa açıyor
Azerin in kurşunlardan olmasın elini kolunu bağlamak içinEvet @Curly bu sorun sadece bende mi var? beğen butonu, bildirim,cevaplama hepsine yeni sayfa açıyor
Yapmaz benim kankamAzerin in kurşunlardan olmasın elini kolunu bağlamak için
O bende de var o zaman beğendiğime şükrediyorum:)Benim hep oluyor, muhteşem falan koymak istersem once beğene basıyorum yeni sayfa açıyor onaylıyorum sonra değiştiriyorum gülücük falan yapmak için
Sonuçta zafere giden yolda herşey mübahtır bak Canfeb e ne beddualar ne şeylerYapmaz benim kankam
Cok düsüş yaşadım bu oyAy ben benim arkadasın sandım kuzım
Oy olarak düşünmedim
O beddua etmese ben birinciydim zaten ahhh ahh ne beddualar etti kim bilirSonuçta zafere giden yolda herşey mübahtır bak Canfeb e ne beddualar ne şeyler
Olsun kuzuu sen taze şampiyonsun sıkma canınıCok düsüş yaşadım bu oy
DiyosunYapmaz benim kankam
Bir ara kayboldu ya öğlen o zaman şüphelendim benO beddua etmese ben birinciydim zaten ahhh ahh ne beddualar etti kim bilir
Daha yeni birinci oldun canım:)Cok düsüş yaşadım bu oy
Pcdeyim pek reklam yok:)Sizde de çıkıyor mu bu ya evet bin pişmanım bin yeter
Gözüme gözüme giriyor :)Pcdeyim pek reklam yok:)
Bende yok,sana özel zaarSizde de çıkıyor mu bu ya evet bin pişmanım bin yeter
Her yerden bir mesaj veriyor evrenBende yok,sana özel zaar
Etrafında pişman insanlar varHer yerden bir mesaj veriyor evren