- 24 Eylül 2018
- 98.321
- 294.683
- 698
Site kastiğinda yapiyor onuBeğen butonu bende mi çalışmıyor sadece onay istiyo sürekli Deli oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Site kastiğinda yapiyor onuBeğen butonu bende mi çalışmıyor sadece onay istiyo sürekli Deli oldum
Bazı tariflerin oy oranları birbirine yakın, yarışmaya heyecan katalım:)))
He korktum ne varNeden korktunmu
Ben soda alayım sevmiyorum onuVallahi ne iyi giderdi şimdi yanında
Sen gel bakayım burayaSes sondaymış bi tıkladım,ben bile gerildim
Atta görelimHe korktum ne var
Profiterol ile iyi gidiyor beBen soda alayım sevmiyorum onu
Benim kacgun oldu aynı ya her yeni sayfada cevaplarken falan sıkıntıSite kastiğinda yapiyor onu
Sen hayırdır birinci oldun bir havalar beni mi gömecenAtta görelim
Dünden bugüne yolculukBayağı iyiymiş:)
Naptım acaba yineSen gel bakayım buraya
İlk yarismada kullandığın cam tepsi gibi bişey var ya memnunmisin ondan bime onun hem ayaklisi hem ayaksizi gelmiş aldım aldım geri bıraktım dolaplarima sigmaz sankiHe korktum ne var
Ne bu fark kardeş kardeş gidiyorduk uçuşa geçmişinNaptım acaba yine
Evet ama kapağı kırıldıİlk yarismada kullandığın cam tepsi gibi bişey var ya memnunmisin ondan bime onun hem ayaklisi hem ayaksizi gelmiş aldım aldım geri bıraktım dolaplarima sigmaz sanki
Bende de sık oluyor ama uzun sürmüyor, yoksa çekilmezBenim kacgun oldu aynı ya her yeni sayfada cevaplarken falan sıkıntı
Ben demiştim bana cvp bile vermedi Allah insanı birinci yapsın nasip etsin ama böyle hava civa nasıp etmesin benceSen hayırdır birinci oldun bir havalar beni mi gömecen
Tamm sen iç bana soda söyleProfiterol ile iyi gidiyor be
Kapaksız benim baktığım sadece tepsi olarak ama ayaklı olan da kapak var mı bilmiyorum yarin gireceğim bir bakarım yine :))Evet ama kapağı kırıldı
Eveeeeett at at atamazkiSen hayırdır birinci oldun bir havalar beni mi gömecen
Bime mi gelmiş bu kek fanusu kapağıda vardı ama geçen gün kırdımKapaksız benim baktığım sadece tepsi olarak ama ayaklı olan da kapak var mı bilmiyorum yarin gireceğim bir bakarım yine :))