- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Profilin kapalı göremiyorum:)Üçgen börek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilin kapalı göremiyorum:)Üçgen börek mi
Sana özel yapmışlar mandalsın yaBeğen butonu bende mi çalışmıyor sadece onay istiyo sürekli Deli oldum
Yok normal kategorilerden birinde oldun diye kalmış aklımdaBalbocuuu oldu ben 2.oldum :)
İlk sunum son sunum diye birbirimizle makara yaparızO ilk sunumlar ergenlik fotoları gibi ortaya dokulmeli birgün
Aynen öyle benim de varO ilk sunumlar ergenlik fotoları gibi ortaya dokulmeli birgün
En güzel cevabı tarifimle vericemSana özel yapmışlar mandalsın ya
Bir tabak profiterol versene bacı şuan acayip krizdeyimBeğen butonu bende mi çalışmıyor sadece onay istiyo sürekli Deli oldum
Herkes söylesin ilk yarışmasınıAynen öyle benim de var
Profilin kapalı göremiyorum:)
Karıştırmayın eski sayfaları şimdiHerkes söylesin ilk yarışmasını
Hadi bakalımEn güzel cevabı tarifimle vericem
Sorma bende bugun bir krize girdim regl 7gun erken geldi olsaydı iyi olacaktıBir tabak profiterol versene bacı şuan acayip krizdeyim
MalesefYok normal kategorilerden birinde oldun diye kalmış aklımda
Neden korktunmuKarıştırmayın eski sayfaları şimdi
Ben yapılan ilk kategoriye katılım:)Çorbalar:)Herkes söylesin ilk yarışmasını
Vallahi ne iyi giderdi şimdi yanındaSorma bende bugun bir krize girdim regl 7gun erken geldi olsaydı iyi olacaktı
Bayağı iyiymiş:)Yarışma - Patatesli Üçgen Börek -Pervin Tereyağ Sponsorluğunda
Selam arkadaşlar :KK24: Ilk defa yarışmaya katılıyorum, biraz heyecanlıyım, kusurum olursa affaola:KK22: Evet bende sizlere üçgen börek diğer adıyla Muska böreği yapmak istedim Gelelim tarifimize ... ♡Bismillairrahmanirrahim♡ MALZEMELER - 3 ADET YUFKA ARASINA SURMEK ICIN; - 1 KASE YOGURT...www.kadinlarkulubu.com
Yok canım olmadım. Sütaş da oldum bir kereMalesef
Sende olmadın galiba, değil mi?