Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

pilatesin yavas yapildiginda daha etkili oldugunu okumustum.

hem pilatesi fazla basite almayin; yanlis yapildiginda cok ciddi sakatlanma riski var;

ebru salli basta karin ve kalcayi guclendirecek hareketleri tekrar tekrar yaptiriyor;
cunku bu 2 si guclu olmadan zor egzersizlere gecerseniz, bele yuk biner ve sakatlanabilirmisiz...

slm kızlar bi sorum var benim fisfisfis
bende 2 gün önce netten ebru şallının plates cd sini indirdim siz hregün mi yapıyosunuz ?
bi gün yapıp diğer gün kasları dinlendirmek mi gerekiyor ?:uhm:

Selam kızlar ben de bir haftadır pilates yapıyorum. Vücudumun açıldığını hissediyorum çünkü uzun süredir spor yapamıyordum çok iyi geldi. Ben her gün yapıyorum İnternetten Ebru Şallı'yla. Peki vücudumda etkilerini ne zaman görürüm acaba? Ben göbeğimi eritmek istiyorum asıl amacım o. Ne zaman sonuç alırım acaba?

kesinlikle tavsiye ederim kızlar ben 46 bedenden 38 bedene inmiştim pilates bir de yürüyüş ile vücudu çok sıkılaştırıyo

3 aydır yapıyorum kızlar eski eşofmanlarım bol geliyor sanırım 6 ayda baya bi görüntü değişir dikkatli yapılmazsa sakatlık yapabilir bizim hocalar ebru şallıyı beğenmiyor eğitimli hocalarla yapmak daha iyi olur haftada 3 gün yeterli diye biliyorum

bende hareketlerin yavaş yapıldıgında her türlü egzersizde daha iyi yağ yakımı sağladıgını duymustum.bi de yaz tatilinde ebru sallıyla tanıdım pilatesi gerçekten cok işe yarıyo kilo vermemiştim ama zayıflamıssın diyolardı.
yine yaz tatilinde ebru sallının programlarından kaptıgım kadarıyla o 14 günde cok iyi sonuc alırsınız diyodun postür açısından.bende buna kefilim yani 1 ay mı ne yaptım sırtım kendılıgınden dik duruyodu biraz da bu zayıf gösteriyodu belki beni.ama sımdı bıraktım yine yamuldum biraz delikafadulden.gene baslasam tam süper olucak ama hakkaten cok faydalı bin kere tavsiye ederim hem evde de kolaylıkla yapılabilir.

slm kızlar bende yapmıştım kol kaslarım güçlenmişti insan kendini güçlü ve çok mutlu hisseediyor sabah akşam yapmıştım ama ara verdim yeniden başlıycam bu arada bağımlılık yapıyor :))

boy uzatması çooooook zormuş malesef ama duruş bozukluklarını (kambur durmayı) engelledigi için boyun uzunmuş gibi hissediyomuşsun diye duymuştum .

arkadaşlar mrb . ben sizlere bir şey danışmak istiyorum.ben 160 boyunda 76 kg'yum. diyetisyene devam ediyorum. bu kilolarda plates yapılabilir mi . yoksa plates yapabilmek için kilo olarak daha aşağılarda mı olmak gerekiyor..

sPa cevabın için teşekkür ederim. hoş hevesim yarım kaldı. plates salonu benim mesai saatinin bittiğinde kapanmış oluyormuş. Ebru Şallı'nın cd leriyle denemeye karar verdim ben de ...

ebru şallının 1. cd sini indirdim. 1 hafta yaptım sonra top çember lastik ve minder aldım.. ebru şallı 2. dvd yi aldım daha tempolu daha zor hareketler var 1. si çok sıkıcı ve yavaş ben 2. dvd den çalışıyorum..3 haftamdayım sıkılaştığımın farkındayım ama daha gözle görülür ciddi bişey yok..

acaba direk 2. dvd ye başlamam risk li mi 1 le mi çalışmak lazm önce,bu ebru çok konuşuyo 1. de sıkıyo adamı :) 2 daha iyi

ben de 2. dvd ye başladım. oldukça zor hareketler var içinde. bakalım bendeki değişim ne olacak. yılmadan devam edeceğim. Siz de gelişmelerden bahsederseniz süper !

vayy be. gerçekten büyük başarı

ben 1 haftadır ebru şallı 2. dvd yi yapıyorum , ama her gün deil öğretmen olduğumdan her gün yapamıyorum.. sabah 6 da kalkıyorum çoğu zaman o zaman yapıyorum ,ama bazen uyku daha tatlı geliyo.. akşamlarıda çok yorgun oldugumda yapamıyorum..inşallah 1 ay sonra ciddi değişim olur.. ama karnımda müthiş sertleşme var yanlarımda da incelme..ama bunun dışında ciddi gözle görülür bi değişim yok..

top aldım lastik aldım bide pilates çemberi aldım ..çemberli hareket göstermiyor..bilen var mı çemberli hareket boşuna mı aldım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…