Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

arkadaşlar tv8 i internet explorer ile açmaya çalışırsanız istediğiniz sayfa anca akşama açılmış olur :)

mozilla ile deneyin derim

ben tarayıcı olarak mozilla indirdim,tv8 e onla giriyorum,anında açılıyor teklemiyor bile

ben hepsiburadadan aldım
hem lastik hem top
markası delta ve memnunum
oldukça kaliteli bence ve fiyatı hem diğer markalara hem diğer sitelere göre daha uygun
lastiği de tek olarak aldım pembe renk,meğer hardmış ama iyiki pembe almışım bence kıvamı tam uygun

ben de delta aldım ,netten hepsi burda dan:)) top lastik ve dambıl 47 tl ye :)) ucuz inanın ,o kadar yer gezdim ama netteki fiyatı bulamadım ben :) şuan kullanıyorum çok da memnunum :))

arkadaşlar pilates zayıflamak için mantıklı bir yöntem değilmiş çünkü kas kütlesini artırıyormuş. fazla kilonuz yoksa sıkılaşmak istiyorsanız faydalı olabilir.fazla kilonun üstüne pilates kas yapar kiloları vermek çok zor hale gelir.araştırmalarıma dayanarak böyle düşünüyorum ne dersiniz? CADIARZU

benim işyerınde bır arkadasım 100 küsür kılodan 52 kıloya dustu pılates yaparak. (yaklasık 8 ayda)
kızın fızyolojısı degıstı resmen ya. uzun suredır gormeyen kımse tanımıyordu. haftada 3 gun gıttı pılatese. aksam da ekmek yemegı kesmıstı.mucıze degısıme ben kendı gozumle sahıt oldum.

Burada okuyunca aklıma geldi. Benim gittiğim diyetisyen de sorduğumda, şimdi yürüyüş ve yüzmeye devam et, pilatesi kilo verdikten sonra yaparsın demişti. Ben de şimdi yapıyorum. Ama bir yandan da bu kiloların üstüne kas yaparsam diye korkuyorum.

ben evde yapıyorm plates topu ile. gerçi bazı hareketler topsuz ama.platese başlamadan öncede çok spor yapan biriyim, ama platesle vucudum çok çabuk şekle giriyor ve daha zinde oluyorum.herzemuszemuskese tavsiye ederim!!...

benim topun markasi bady power gymnastic ball boyum uzun oldugu icin 75cm lik aldim..sende dikkat et boyutlarina..birde benimkinin pompasi var sisrmesi rahat oluyor..lastigin markasini bilmiyorum ama 3lu set aldim..a.s.
evde pılates yapanlar gunde kac dkkanızı ayırıyorsunuz ?

35-40 dakika suruyor canim..

evde uyguluyorum çok memnunum zayıfım ama doğumdan sonra vücudum yumuşamıştı şimdi sıkılaşmayı bırakın duruşum bile düzeldi daha dik duruyorum kalça dışarı göbek içeri ama bunu kasten yapmıyorum bu spora başladıktan kısa süre sonra kendiliğinden oluşmaya başladı ayrıca belimin arkasında içe doğru bayaaa belirgin kıvrım oluştu çok hoş duruyo sabırla yapın bırakmayın faydasını görürsünüz

cnm sen ne zamandır yapıyorsun? bende bir türlü başlayamadım=(

bende yaklaşık 6 aydır pilatese gidiyorum.ben ebru şallıyla yapmadım.spor tesislerine gittim.o kadın çok basit hareketler yaptırıyor.bide paso dinleniyo aman çok harika bunlar diyip duruyo.yarım saati boşa harcıyosunuz.daha akademik hocalar eşliğinde yapılırsa yararını daha çok görürsünüz..bacaklarım acayip sıkılaştı.karnım eskiye nazaran görülür bir farkla düzeldi.kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…