- 14 Ağustos 2008
- 743
- 21
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ben hepsiburadadan aldımKızlar bir kaç gündür plates topu ve lastiği alıcam ama hangi marka iyidir bilmiyorum. Siz internetten aldıysanız hangi site ve markasını yazarmısınız memnun olduğunuz paltes top ve lastiğinin. Çok lazım a.s.
Kızlar bir kaç gündür plates topu ve lastiği alıcam ama hangi marka iyidir bilmiyorum. Siz internetten aldıysanız hangi site ve markasını yazarmısınız memnun olduğunuz paltes top ve lastiğinin. Çok lazım a.s.
evde pılates yapanlar gunde kac dkkanızı ayırıyorsunuz ?
canım sen nereye gidiyorsun ben de yazılmak istiyorum çok ücretli degilse ve memnunsan..bilgi vermen mümkün müü?
kızlar iç baldırları calıstırmak için hangi hareketi yapmak gerekir benim heryerim sıkıstı bi tek iç taraf kaldı
evde uyguluyorum çok memnunum zayıfım ama doğumdan sonra vücudum yumuşamıştı şimdi sıkılaşmayı bırakın duruşum bile düzeldi daha dik duruyorum kalça dışarı göbek içeri ama bunu kasten yapmıyorum bu spora başladıktan kısa süre sonra kendiliğinden oluşmaya başladı ayrıca belimin arkasında içe doğru bayaaa belirgin kıvrım oluştu çok hoş duruyo sabırla yapın bırakmayın faydasını görürsünüz