Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

ben de erken uyanmaya çalışıyorum kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum. sabahları mutlaka 60 dakika walking yani tempolu yürüyüş yapıyorum. bu akşam pilates yapıcam... yaşasın pilates. faydalarını henüz tam göremedim vücudumda ama iyi hissettiriyor..

ben de erken uyanmaya çalışıyorum kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum. sabahları mutlaka 60 dakika walking yani tempolu yürüyüş yapıyorum. bu akşam pilates yapıcam... yaşasın pilates. faydalarını henüz tam göremedim vücudumda ama iyi hissettiriyor..

evet pilates yapmak gerçekten iyi hissettiriyor.. faydalarını da yakında görürsün eminim..

selam kizlar ben tibetin genclik pinari hareketlerini yapiyorum daha yeniyim ama plates yapmak istiyorum SIKILASMAM lazim ilk olarak hangi hareketler yapiliyo link falan verebilirmisiniz hic bi fikrim yok nerden basliycam benim amacim vücudumu SIKILASTIRMAK galiba dogru adresteyim yardimci olursaniz cok sevinirim

Ben top yardımıyla pilates cd si aldım türkçe.Birde normal jimnastik hareketleri cd si..Evde yapıcam artık...

bende haftanın 3 günü spora gidiyorum orda hareket ve plates yapıyoruz evede plates topu aldım artık evde de yapcam ama spordan daha çok sıkılaştırdığı kesin kızlar

selam kizlar ben tibetin genclik pinari hareketlerini yapiyorum daha yeniyim ama plates yapmak istiyorum SIKILASMAM lazim ilk olarak hangi hareketler yapiliyo link falan verebilirmisiniz hic bi fikrim yok nerden basliycam benim amacim vücudumu SIKILASTIRMAK galiba dogru adresteyim yardimci olursaniz cok sevinirim

hic baslayan yokmu nerden nasil baslycaz link falan yokmu nette

kızlar ne renk lastik kullanıyorsunuz? ben 3'lü set alıcam ama hangisini kullanacağımı bilemedim. bilmiyorumkismile

bir haftadir bende yapiyorum,gercekten faydasini görmeye basladim.benim tv 8 olmadigi icin googlden takip ediyorum.tv 8 plates yazarsaniz google hemen cikiyo,kolay gelsinnn.

bende pilates seti aldım.markasını tam hatırlayamadım şimdi ama. top lastik minder ve topu şişirme aleti mevcut. Ebru Şallı pilates cd sini de aldım başlıyorum kızlar bugün önce tabi belimi göğsümü basenimide ölçeyim bakalım incelme olacak mı?

Ay lütfen bence inceliyim.

Kizlar baslamak isteyenler icin hangi kaynagi tavsiye edersiniz? Ben Winsor Pilates hakkinda guzel seyler okudum, onu indirdim, fakat emin degilim..

Her gun kac dakika yapmak lazim mesela?

Tavsiyelerinizi bekiyorum..

Merhaba arkadaşlar.Bende günde 2 saat plates yapıyorum.ılk başladığım zamanlarda hantal bi vücuda sahiptim ilk başlarda şişliklerim indi sonra 1 ay sonra yavaş yavaş kilo vermeye başladım ve ,vücudum şekil almaya başladı..Halen devam ediyorum yapmadığım zaman artık kendimi kötü , mutsuz hissediyorum...ılk bir grup arkadaş spor salonuna yazıldık aramızdan bazıları ilk günden sonra gelmemeye başladı kimisi 1 ay geldi sonra gelmedi..kilo vermiyoruz niye gidelim boşuna paramız gidiyo dediler..Ama zaten plateste ilk bir aydan sonra kilo kaybına , sıkılaşmaya başlarsın ilk zamanlar sadece vücudundaki şişlikler iner..ıstediğim her şeyi yiyorum fazla kaçırmamak üzere günde 2 saat sporumuda yapıyorum mutluyum :)) .

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Bende günde 2 saat plates yapıyorum.İlk başladığım zamanlarda hantal bi vücuda sahiptim ilk başlarda şişliklerim indi sonra 1 ay sonra yavaş yavaş kilo vermeye başladım ve ,vücudum şekil almaya başladı..Halen devam ediyorum yapmadığım zaman artık kendimi kötü , mutsuz hissediyorum...İlk bir grup arkadaş spor salonuna yazıldık aramızdan bazıları ilk günden sonra gelmemeye başladı kimisi 1 ay geldi sonra gelmedi..kilo vermiyoruz niye gidelim boşuna paramız gidiyo dediler..Ama zaten plateste ilk bir aydan sonra kilo kaybına , sıkılaşmaya başlarsın ilk zamanlar sadece vücudundaki şişlikler iner..İstediğim her şeyi yiyorum fazla kaçırmamak üzere günde 2 saat sporumuda yapıyorum mutluyum :)) .

canm bende plates yapıyorum gercekten vucutta gözle görülür bı sıkılışma oluyoa ben ancak bı yarım saat kadr yapbılıyorum ebru şallının vıdeolarını ındırerek ve tam bır buçuk 2 aya yakın oldu yenı kılo verdım tabı ...a.s bu arada yarım saat yürüme bandında bazen 45 de olabılıyo tabı bebegım oldugu ıçın uyku saatlerıne ayarlamaya calışıyorum fazlada yemeyınce gercekten kılolar gıdıyoo :sm_cool:

kızlar Ebru şallının pilatesi muhteşem süper yapıyo kadın eğitici bi şekilde ben de yapıyorum pilates bantlarından aldım o lastiklerden bacaklar ve basenler içiin süper bi spor deneyebilirsiniz

selam kızlar ben de platese başladım...ebrunun videosunu indirdim...hergün yapıyorum...benim indidiğim kalça günüymüş...tam benllik....hergün 40 dk yapıyorum...ama yetmiyor...diğerlerini de indireceğim

kalça çalışmak isteyenler 4 şubat tarihli videoyu indirebilir...çok harika hareketler var...

Arkadaşlar ben ne pilatesten hoşlanıyoru nede Ebru Şallıdan..Birkaç sefer yaptım kabul vücut şekle giriyor fakat elektrik alamadım ben bu spordan..çok yavaş..Aerobik yada step aynı işlemi görürümü? Daha doğrusu incelebilirmiyim step yada aerobikle..He bu arada pilatesle ilgili başka güzel videolar yok olsa bile kısa kısa. Başka önerileriniz varmı? Teşekkürler

X