Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

arkadaslar bende bu sene ilkdefa göbek problemi olustu yani iki cocugum var büyüdüler kac yil sonra göbek siskinligi basladi hic böyle bi problemim olmamisti kisacasi bende platesle fit görünmek istiyorum:KK1: aama nerden basliycamii bilemiyorum tv 8 de var videolar ama meslea platese giris falan yok nerden nasil baslamaliyim yardim edin lütfen cevaplarinizi bekliyorum bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta alicam plates setini hemen baslamam lazim :KK5:

Mnyk;
Bu konuda çok yeniyim ama başlamadan önce bilgi edinmek için çok fazla video izledim. Spor geçmişiniz yoksa Allan Menezes's A To Z Of Pilates serisinin başlangıç programı size uygundur diye düşünüyorum. Adam hareketlerin nasıl yapılacağını en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Videonun içeriğide oldukça kolay görünüyordu.

Son düzenleme:
internette bulabilecegim videolar varmi

Google'da "Allan Menezes's A To Z Of Pilates" olarak Türkçe sitelerde aratırsan Türkçe dublajlısıda var. Ayrıca başka pilates videolarıda var. Ben Denise Austin's Hit the Spot Pilates'le başladım ama benim spor geçmişim var.

Arkadaşlar ben çalışan bi bayanım ve daha öncesinde Ebru Şallı ile Pilates denemiştim bi kaç kez. Tek seansta bile etkisini gördüm. Bundan sonrada devam etmek istiyorum ama programlarını kaçırıyorum dvd si varmış ama ben programlarının videolarından izleyerek yapmak istiyorum bu yüzden tv8e üye oldum ilk başta izleyebiliyodum fakat bugünlerde çok takılıyo video yapamıyorum :KK43: Halbuki bugün sabah yapcam die nasılda konsantre etmiştim kendimi.. Sorum şu ben dvd yerine program görüntülerinden takip etmek ve yapmak istiyorum internetten indirebileceğimiz bi yer var mı? Yada tv8 den indirilebiliniyor mu? İndirirsek hiç olmazsa video takılmaz.. ayy nolur bana bi çare :KK43:

ben sürekli plates yapıyorum ,tv de ebru şallı yı takip ediyorum fakat 1 senedir de çoçuğum olması için ugraşıyorum ,ama kilomu koruyup,kilo almamak içinde devam ediyorum
fakat hep tedirginim ,sürekli olarak acaba farkında olmadan hamile kalırsam kendime zarar verirmiyim diye düşünüyorum ...?
bu konuda fikrinizi söylerseniz çok sevinirim ?

merhaba ben pilates yapmayı düşünüyorum ama spor salonu arayışı içindeyim avcılarda yada avccılara yakın semtlerde bildiğiniz pilates yapabileceğim salonlar varmı? dvd ile felan yapmak sakıncalı geliyor bana sakatlanma riski olduğundan ayrıca boyum 1.73 kilom 74 göbeğimde ve yanlarımda kilo fazlam var sizce pilates yapmaya uygunmuyum? yada zayıfladıktan sonramı yapmalıyım pilatesii. bana yardımcı olursanız çok çok çok mutlu olucamm

slm arkadaşlar ben ebru şallının pilates ürünlerini(top,lastik,mini top)almak istiyorum.internetten alışveriş yapamam kredi kartı kullanmıyoruz.nerden bulabilirim lütfen yardımcı olun dün eşimle bakırköyde alışveriş merkezlerine baktık ama yok.bilen varsa nerde bulabileceğimi çok sevinirim:KK61:

ykmde, carrefoursalarda , hatta 212 avmde topshopta bile var.

Arkadaşlar ben çalışan bi bayanım ve daha öncesinde Ebru Şallı ile Pilates denemiştim bi kaç kez. Tek seansta bile etkisini gördüm. Bundan sonrada devam etmek istiyorum ama programlarını kaçırıyorum dvd si varmış ama ben programlarının videolarından izleyerek yapmak istiyorum bu yüzden tv8e üye oldum ilk başta izleyebiliyodum fakat bugünlerde çok takılıyo video yapamıyorum :KK43: Halbuki bugün sabah yapcam die nasılda konsantre etmiştim kendimi.. Sorum şu ben dvd yerine program görüntülerinden takip etmek ve yapmak istiyorum internetten indirebileceğimiz bi yer var mı? Yada tv8 den indirilebiliniyor mu? İndirirsek hiç olmazsa video takılmaz.. ayy nolur bana bi çare :KK43:
pink_panther merhaba.internetten tv8 den hergünün videolarını indirebilirsin. ama bunun için bi program lazım. ben indirip yapıyorum. takılma gibi bi sorunda olmuyor.zaten bence hergünü indirmene gerek yok. çünkü yaptığı hareketler hemen hemen aynı. ben 5 tane falan indirdim onları yapıyorum. karın kalça, esneme, büyük top, maxi plus günlerinden birer tane indirdim onları yapıyorum. arada da programı kontrol ediyorum yeni hareketler var mı diye. bende dvd leri de var ama program daha iyi. programa alışanlar için dvd çok kolay geliyor. zaten ilk dvd çok basit. ikinci dvd de ise programdan farklı bikaç hareket var. selülit dvdsine henüz ulaşamadım. özellikle programda çarşambaları yaptığı maxiplus çok iyi. 350-400 kalori yaktırdığını söylüyor ebru. ama yeni başlayanlar için çok zor hemen yapmasınlar. nasıl indireceğine gelince program ismi verebiliyormuyuz burda bilmiyorum ama nette bulabilirsin bazı proramlar var. netten video indirmek için. google da aratırsan çıkar. programı indirdikten sonra video indirirken sorun yaşarsan yardımcı olurum yine. kolay gelsin..

ben ebru şallı'nın dvd sindeki hareketleri ve öneri üzerine mtv pilates serisinde olan hareketleri yapıyorum. yalnız ebru şallı da yap yap bitmedi. bir yerden sonra fenalık geldi. bildiğiniz yaparken eğlnediren pilates görselleri varsa fikirlere, paylaşımlara açığım :)

merhaba bende haftada 3 4 gün plates yapıyorum yaklaşık 1 aydır.1 beden inceldim kilom çok fark etmedi.6 kilo kadar fazlam var ancak kilo verildikten sonra pilates yapılması daha uygunmuş aksi takdirde yağlar kasa dönüşüyormuş diye bişey duydum.doğrumu?bilgisi olan var mı bu konuda =)

merhaba bende haftada 3 4 gün plates yapıyorum yaklaşık 1 aydır.1 beden inceldim kilom çok fark etmedi.6 kilo kadar fazlam var ancak kilo verildikten sonra pilates yapılması daha uygunmuş aksi takdirde yağlar kasa dönüşüyormuş diye bişey duydum.doğrumu?bilgisi olan var mı bu konuda =)

kas, yağdan daha ağır çektiği için incelirsin ama kilo veremezsin. pilatesde tartıyla vedalaşmak mezureyle anlaşmak lazım. sadece mezure :) yoksa kilo veremedim diye düşünürsün, halbuki incecik görünüyorsundur mesela :))

kızlar bende yarından itibaren Umay villa ile pilates kitabını alıcam bugün gazetenin birinde sayfa ayırmışlardı kadına bakalım inşallah etkisini görürüm çok sıkıldım doğum sonrası sarkık göbeğimden artık offf ki ne offf :KK43:(

Kızlar ben ebru şallıyla platese başlamak istiyorum dvdlerini alacağım ama çok var
ilk başladığım için hangisiyle başlamam gerekiyor??
mesela selülit dvdsi falan var
spor salonuna sürekli gidiyorum ama hiç plates yapmadım ilk kez başlayacağım evde ...
lütfen yardımcı olun bugün almak istiyorum

Selam bence Ebru Şallı'nın selülitsavar dvd si daha iyi.Tavsiye ederim ben yapıyorum özelliklede alt kısım için çok etkili.Daha öncekileri denemedim hiç ama bu yeni selülitsavar daha iyi geldi bana.

X