- 19 Mart 2008
- 359
- 3
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
spor malzemeleri satan yerde var,mesela İzmirde "barçın"biz ordan aldık.. ykm nin spor yerindede olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internette bulabilecegim videolar varmi
slm arkadaşlar ben ebru şallının pilates ürünlerini(top,lastik,mini top)almak istiyorum.internetten alışveriş yapamam kredi kartı kullanmıyoruz.nerden bulabilirim lütfen yardımcı olun dün eşimle bakırköyde alışveriş merkezlerine baktık ama yok.bilen varsa nerde bulabileceğimi çok sevinirim
pink_panther merhaba.internetten tv8 den hergünün videolarını indirebilirsin. ama bunun için bi program lazım. ben indirip yapıyorum. takılma gibi bi sorunda olmuyor.zaten bence hergünü indirmene gerek yok. çünkü yaptığı hareketler hemen hemen aynı. ben 5 tane falan indirdim onları yapıyorum. karın kalça, esneme, büyük top, maxi plus günlerinden birer tane indirdim onları yapıyorum. arada da programı kontrol ediyorum yeni hareketler var mı diye. bende dvd leri de var ama program daha iyi. programa alışanlar için dvd çok kolay geliyor. zaten ilk dvd çok basit. ikinci dvd de ise programdan farklı bikaç hareket var. selülit dvdsine henüz ulaşamadım. özellikle programda çarşambaları yaptığı maxiplus çok iyi. 350-400 kalori yaktırdığını söylüyor ebru. ama yeni başlayanlar için çok zor hemen yapmasınlar. nasıl indireceğine gelince program ismi verebiliyormuyuz burda bilmiyorum ama nette bulabilirsin bazı proramlar var. netten video indirmek için. google da aratırsan çıkar. programı indirdikten sonra video indirirken sorun yaşarsan yardımcı olurum yine. kolay gelsin..Arkadaşlar ben çalışan bi bayanım ve daha öncesinde Ebru Şallı ile Pilates denemiştim bi kaç kez. Tek seansta bile etkisini gördüm. Bundan sonrada devam etmek istiyorum ama programlarını kaçırıyorum dvd si varmış ama ben programlarının videolarından izleyerek yapmak istiyorum bu yüzden tv8e üye oldum ilk başta izleyebiliyodum fakat bugünlerde çok takılıyo video yapamıyorum Halbuki bugün sabah yapcam die nasılda konsantre etmiştim kendimi.. Sorum şu ben dvd yerine program görüntülerinden takip etmek ve yapmak istiyorum internetten indirebileceğimiz bi yer var mı? Yada tv8 den indirilebiliniyor mu? İndirirsek hiç olmazsa video takılmaz.. ayy nolur bana bi çare
merhaba bende haftada 3 4 gün plates yapıyorum yaklaşık 1 aydır.1 beden inceldim kilom çok fark etmedi.6 kilo kadar fazlam var ancak kilo verildikten sonra pilates yapılması daha uygunmuş aksi takdirde yağlar kasa dönüşüyormuş diye bişey duydum.doğrumu?bilgisi olan var mı bu konuda =)
Ankara'da bayanlara özel plates salonu var mı bildiğiniz?