- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
evet canım dvd yi önceden aldım ama 18 haftanın dolmasını bekledim nolur nolmaz dedim..gerçi beklenecek kadar değilmiş.çok basit hareketleri var.hatta zaman geçtikçe sıkılmaya başladım.
kol,sırt,bacak çalıştırıyor hep,farklı farklı hareketlerle yapıyor ama o kadar uzun olmasını egerktirecek kadar da değildi bence.
hatta sabahları bakıyorum tv 8 e çok güzel hareketler yapıyorlar içim gidiyor,acaip karın kalça çalıştırıyorlar..doğurup katılmayı iple çekiyorum
bu arada ilk hamileliğimde hiç bir şey yapmadım hep yattım..bacağım ağrıyordu yürüyüşte çok az yapabildim
Bende tv8 yok o yuzden youtube, internet veya dvd'lere kaldim 12-18 hafta arasi baslamayi dusunuyorum. Isim geregi hep oturuyorum, ya de evin isleri malum. Onda da cabuk yoruldugumu farkediyorum, daha yeni 7 haftalik sayilirim. Bulantim felan yok sukur. Ara sira bas agrisi ve yorgunluk o kadar, ha tabii ara sira giren sancilari saymazsak..Kalp atislarimin hizlandigini farkettim, normal bu herhalde degilmi? internette egzersiz yapilabilir, yalniz egzersiz yaparken rahat konusabilmen lazim, eger bunu yapamiyorsan kendini cok zorluyorsun demekmis. Ben yinede 12 haftanin cikmasini bekleyeyim. Bu arada dvd'leri hepsiburada.com'dan siparis etmeyi dusunuyorum, yurtdisina kargoyla gonderiyorlarmis. Sen nerden almistin canim?