Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

evet canım dvd yi önceden aldım ama 18 haftanın dolmasını bekledim nolur nolmaz dedim..gerçi beklenecek kadar değilmiş.çok basit hareketleri var.hatta zaman geçtikçe sıkılmaya başladım.
kol,sırt,bacak çalıştırıyor hep,farklı farklı hareketlerle yapıyor ama o kadar uzun olmasını egerktirecek kadar da değildi bence.
hatta sabahları bakıyorum tv 8 e çok güzel hareketler yapıyorlar içim gidiyor,acaip karın kalça çalıştırıyorlar..doğurup katılmayı iple çekiyorum:KK9:

bu arada ilk hamileliğimde hiç bir şey yapmadım hep yattım..bacağım ağrıyordu yürüyüşte çok az yapabildim:KK59:

Bende tv8 yok o yuzden youtube, internet veya dvd'lere kaldim :KK9: 12-18 hafta arasi baslamayi dusunuyorum. Isim geregi hep oturuyorum, ya de evin isleri malum. Onda da cabuk yoruldugumu farkediyorum, daha yeni 7 haftalik sayilirim. Bulantim felan yok sukur. Ara sira bas agrisi ve yorgunluk o kadar, ha tabii ara sira giren sancilari saymazsak..Kalp atislarimin hizlandigini farkettim, normal bu herhalde degilmi? internette egzersiz yapilabilir, yalniz egzersiz yaparken rahat konusabilmen lazim, eger bunu yapamiyorsan kendini cok zorluyorsun demekmis. Ben yinede 12 haftanin cikmasini bekleyeyim. Bu arada dvd'leri hepsiburada.com'dan siparis etmeyi dusunuyorum, yurtdisina kargoyla gonderiyorlarmis. Sen nerden almistin canim?

Bende tv8 yok o yuzden youtube, internet veya dvd'lere kaldim :KK9: 12-18 hafta arasi baslamayi dusunuyorum. Isim geregi hep oturuyorum, ya de evin isleri malum. Onda da cabuk yoruldugumu farkediyorum, daha yeni 7 haftalik sayilirim. Bulantim felan yok sukur. Ara sira bas agrisi ve yorgunluk o kadar, ha tabii ara sira giren sancilari saymazsak..Kalp atislarimin hizlandigini farkettim, normal bu herhalde degilmi? internette egzersiz yapilabilir, yalniz egzersiz yaparken rahat konusabilmen lazim, eger bunu yapamiyorsan kendini cok zorluyorsun demekmis. Ben yinede 12 haftanin cikmasini bekleyeyim. Bu arada dvd'leri hepsiburada.com'dan siparis etmeyi dusunuyorum, yurtdisina kargoyla gonderiyorlarmis. Sen nerden almistin canim?

ben 1-2 sini netten indirmiştim
hamile pilatesini d&r dan aldım çıkar çıkmaz

bence de daha önce yapmadıysanız bekleyin. ama oturarak çalışıyorum demişsiniz bu sıkıntı biraz.dr unuzla görüşüp bu konu da ne yapabilirimi konuşabilirsiniz. ben ayakta çalışıyorum bırakın pilates te yorulmayı işten geldiğimde bitmiş oluyorum..

Sen zaten pilates yapiyormussun o zaman sorun olmaz diyor uzmanlar. Ilk uc ayda daha once yapmadigin sporlara baslanmazmis. Bende baslamak istiyorum ama bu yuzden baslayamiyorum. 4 ay olunca hamilelik pilatesi yapmak istiyorum, bu konuda tecruben varmi?
size yazmıştım ama bakalım bu arada birlikte devam edecek inş hamilelik sürecimiz:))

merhaba, bursada oturan arkadaşlara bir sorum olacak, platese başlamak istiyorum daha önce bi yere gtmiştim ama hocayı beğenmedim, bildiğiniz iyi bir yer var mı plates için ? bilmiyorum isim verebiliyormusunuz burda yeni üyeyyim :KK34:
teşekkür ederim

ben 1-2 sini netten indirmiştim
hamile pilatesini d&r dan aldım çıkar çıkmaz

Ben netten bulamadim :26: bulsamda indirmekte zorluk cektim dogrusu..
Ben satin alayim en iyisi

bence de daha önce yapmadıysanız bekleyin. ama oturarak çalışıyorum demişsiniz bu sıkıntı biraz.dr unuzla görüşüp bu konu da ne yapabilirimi konuşabilirsiniz. ben ayakta çalışıyorum bırakın pilates te yorulmayı işten geldiğimde bitmiş oluyorum..

Senin is daha zormus hep ayakta.. Ozellikle son aylarda zor olmali. 14unde kontrole gittigimde soracagim zaten herseyi. Gerci burda da bisey olmaz diyip duruyorlar biliyorum, bakacaz...

size yazmıştım ama bakalım bu arada birlikte devam edecek inş hamilelik sürecimiz:))

Aaa evet dogru kusura bakma karistirdim. Evet, hayirlisiyla guzel gecer insallah :emir_bebek: :nazar:

kızlar bende pilates yapmaya karar verdim. hepsiburada.com'dan pilates setini sipariş ettim birkaç güne gelir. Başlamak için dvd almam gerekiyor ama hangisini almalıyım karar veremedim. ebru şallı için değişik yorumlar yapılmış ,iyi diyen var eğitimsiz diyen var.. hangisini önerirsiniz

ben de başlamayı düşünüyorum. hepsiburada da uygun fiyata satılan setler var, onlardan almayı düşünüyorum.

canım bende o siteden aldım 16liraya sadece topu 75cm benimki. bence set almakla uğraşma topu aldıktan sonra diğerlerine ihtiyaç duymazsın. bant yerine külotlu çorap kullan aynı işi görüyo zaten.

kızlar bende pilates yapmaya karar verdim. hepsiburada.com'dan pilates setini sipariş ettim birkaç güne gelir. Başlamak için dvd almam gerekiyor ama hangisini almalıyım karar veremedim. ebru şallı için değişik yorumlar yapılmış ,iyi diyen var eğitimsiz diyen var.. hangisini önerirsiniz

tatlım ben ebru şallının dvdlerini indirdim. çok memnunum. ilk dvd alıştırma gibi hafif hareketler var az yoruyo 2. dvd daha çok yoruyo. indir başla sporuna. sonuç alacağına eminim.

teşekkür ederim canım , setim kargoya verilmiş gelir bugün-yarın... dvdleri indirdim
inşallah faydalı olur :)

Son düzenleme:
bende ebru şallı ile plates yapıyorum ama çalılştığım için sabahları olmuyor tabi bu nedenle de kanalın-tv8 stesinden takip ediyorum. her günün yayınını bulabilirsiniz. çokgüzel yaptırıyor ayrıca bende çok memnunum ama faydasını görebilmem için devamlı olması önemli tabikide....ayrıca oraya üye falan oluncada indirebiliyormuşsun galiba arkadaşım söylemişti. bilgilerinize

shaire, özel mesaj yollayamadığım için indirdiğim adresi veremedim :KK43:

setim geldi bugün başlıyorum bakalım:KK52:

Aa sagol canim benim bende indirebildim sonunda, hamilelikte pilatesi tabii :emir_bebek:, ilk defa basliyacagim ama bende bi set almam lazim artik

Sana basarilar canim ins cok isine yarar :nazar:

arkadaşlar bişey sorucam. ben ebru şallının dvdsini indirdim. hergün yapıyorum, fakat dvd 1 saat sürüyo (ikinci dvdsi bu yani orta seviye olan). hemşire bi arkadaşım ; hergün 1 saat pilates çok gelir benim bildiğim haftada 3 4gün yapılması dedi. zaten 10gün oldu başlayalı ve 5.6.7.günler yapamadım. ama hergün yapmak istiyorum. sizce doğru olan hangisi bi yazıverin şu kızçe için. sürekli yapanlar daha iyi bilir kanımca :13:

evet arkadaşlar ben de 1.seviyeyle başlamak istiyorum ama bulamadım.
yardım eder misiniz.
bir de fayda görüyorsunuz dimi,
ben bu ara çok azimliyim, bugün topu aldım, başarmak istiyorum artık.

Bende Denise Austin'le başladım. Gün aşırı yapıyorum. Henüz üç gün yaptım.
İlk yaptığım günün ertesi günü sırtım tutuk kalktım. Hamlıktan yüksek ihtimal. İkinci yapışımda geçti. Üçüncüde hareketleride daha kolay yaptım. Duruşum dikleşti gibi geliyor, birazda enerjim arttı sanki.
Gelişme oldukça yazarım..

slm arkadaşlar ben ebru şallının pilates ürünlerini(top,lastik,mini top)almak istiyorum.internetten alışveriş yapamam kredi kartı kullanmıyoruz.nerden bulabilirim lütfen yardımcı olun dün eşimle bakırköyde alışveriş merkezlerine baktık ama yok.bilen varsa nerde bulabileceğimi çok sevinirim:KK61:

X