- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
- 898
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Yani gün içinde giyilen kıyafet üstünüzdeyken yemek yaptıysanız kokusu siniyor mesela ben ondan rahatsız oluyorum. Zaten ben gündüz giydiğimi akşam çıkarıp kirli sepetine atıyorum direk.Yaşım 33 bu yaşıma kadar hiç ev ve yatak diye ayırmadım giyeceklerimi..
Evlenince de gecelik merakım olmadı. Zaten ne gerek var ki kıyafete.
Şaka bir yana eşimin yanında eşofman pijama gayet rahat takılırım. Hiç de kasamam. Zaten bütün gün işyerindeyim. Evde ve yatakta rahat olmak isterim.
Evde gündüz giydiğim kiyafet temizse niye yatakta yatamayayım ki? Çok saçma..
Bende şeyi merak ediyorum, çocuk olmadan önce gecelik, şort vs giyip yatıyordum ama çocuklardan sonra olmuyor, sabah hop yanımıza geliyorlar mesela, öyle çamaşır kısa gecelik vs le çocuklara görünmek istemiyorum.
Birde yazanlar olmuş ya deprem olursa korkusu bende de var .
Yani giyenler çocuk kısmını ne yapıyorsunuz?
Hım ben normalde de durmuyorum ondan sordum.ben de bu sebeple cıbıl yatmıyorum.
ama gecelikle veya kısa şortlarla çocukların yanında dururum normalde de, o yüzden sorun olmuyor.
Hım ben normalde de durmuyorum ondan sordum.
Benimkiler 7 ve 3 yaşında. Sabah yatakta oyunu seviyorlar hep beraber. Büyüyünce belki onlar kendi istemez :)çocuklar büyükse aslında anne babanın odasına girmemeleri gerektiğini öğrenmeliler. benimkiler şuan küçükler, biraz daha büyüdüklerinde yasak koymayı düşünüyorum, yapabilir miyim bilemem de.
çocuklar büyükse aslında anne babanın odasına girmemeleri gerektiğini öğrenmeliler. benimkiler şuan küçükler, biraz daha büyüdüklerinde yasak koymayı düşünüyorum, yapabilir miyim bilemem de.
Bende anca sort giyiyorum fazlasi olmuyo vallaBende şeyi merak ediyorum, çocuk olmadan önce gecelik, şort vs giyip yatıyordum ama çocuklardan sonra olmuyor, sabah hop yanımıza geliyorlar mesela, öyle çamaşır kısa gecelik vs le çocuklara görünmek istemiyorum.
Birde yazanlar olmuş ya deprem olursa korkusu bende de var .
Yani giyenler çocuk kısmını ne yapıyorsunuz?
Katılıyorum büyüyünce kapalı olmalı. Benim ikinci oğlum hala gece sık uyandığı için mecburen açık kapı, özel durumlarda kilitli oluyor bizde de :)O yasağı mutlaka koymanız lazım,kapı kapalı olmalı bir kere..
Kızım üniversiteye gidiyordu eve tatile gelmişti,bizim odanın kapısı açık kalmış..
Anneme demiş hatta,babam anneme ahtopot gibi sarılmış diye..
Yatak odası özeldir çünkü,çocuklar anne babayı görsün istemem bende..
Yazın şort giyiyorum çok kısa olmayan, çok sıcak oluyor. Kışın zaten çok soğuk pijama yetiyor :) aslında sabahki kurtarıcı olabilir benim içinde.Bende anca sort giyiyorum fazlasi olmuyo valla
Cocuklardan dolayi yani.. yoksa yari ciplak yatmak bazen iyi geliyo :)Yazın şort giyiyorum çok kısa olmayan, çok sıcak oluyor. Kışın zaten çok soğuk pijama yetiyor :) aslında sabahki kurtarıcı olabilir benim içinde.
Katılıyorum büyüyünce kapalı olmalı. Benim ikinci oğlum hala gece sık uyandığı için mecburen açık kapı, özel durumlarda kilitli oluyor bizde de :)
O yasağı mutlaka koymanız lazım,kapı kapalı olmalı bir kere..
Kızım üniversiteye gidiyordu eve tatile gelmişti,bizim odanın kapısı açık kalmış..
Anneme demiş hatta,babam anneme ahtopot gibi sarılmış diye..
Yatak odası özeldir çünkü,çocuklar anne babayı görsün istemem bende..
şuan benimkiler küçük olduğundan kapı açık uyuyoruz zaten, aynen kapalıysa içeri girmemeyi öğretmeyi amaçlıyorum ben de.
Sen sus bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?