Pijama mi esofman mi?

Yani gün içinde giyilen kıyafet üstünüzdeyken yemek yaptıysanız kokusu siniyor mesela ben ondan rahatsız oluyorum. Zaten ben gündüz giydiğimi akşam çıkarıp kirli sepetine atıyorum direk.

Dışarda giydiğim ayrı evde günlük giydiğim ayrı yatarken giydiğim ayrıdır
Ben rahat edemiyorum yatarken vucuduma lastik vs değmesine tamamen alışkanlıktan kaynaklı

Geecelik yada şort olması çocuklar için sorun değil bence..

ben de bu sebeple cıbıl yatmıyorum.
ama gecelikle veya kısa şortlarla çocukların yanında dururum normalde de, o yüzden sorun olmuyor.
Hım ben normalde de durmuyorum ondan sordum.

Hım ben normalde de durmuyorum ondan sordum.

çocuklar büyükse aslında anne babanın odasına girmemeleri gerektiğini öğrenmeliler. benimkiler şuan küçükler, biraz daha büyüdüklerinde yasak koymayı düşünüyorum, yapabilir miyim bilemem de.

Bence çık sıkı olmayan penyemsi taytlar çok kurtarıcı. O tarz bir tayt ve üzerine mevsime göre rahat bir şey giyerseniz onlarla yatağa da girebilirsiniz. Yemek kokusu falan sinmişse tabii yine de üşenmeyin çıkarın :)

Benimkiler 7 ve 3 yaşında. Sabah yatakta oyunu seviyorlar hep beraber. Büyüyünce belki onlar kendi istemez :)

O yasağı mutlaka koymanız lazım,kapı kapalı olmalı bir kere..
Kızım üniversiteye gidiyordu eve tatile gelmişti,bizim odanın kapısı açık kalmış..
Anneme demiş hatta,babam anneme ahtopot gibi sarılmış diye..
Yatak odası özeldir çünkü,çocuklar anne babayı görsün istemem bende..

Bende anca sort giyiyorum fazlasi olmuyo valla

Katılıyorum büyüyünce kapalı olmalı. Benim ikinci oğlum hala gece sık uyandığı için mecburen açık kapı, özel durumlarda kilitli oluyor bizde de :)

Ben cicibici pijamalari, renk renk gecelikleri cok seviyorum ondan yatarken vazgecilmezlerim ama cok yorgun olup esofmanla uyuyakaldigim da oluyor arada.

Bende anca sort giyiyorum fazlasi olmuyo valla
Yazın şort giyiyorum çok kısa olmayan, çok sıcak oluyor. Kışın zaten çok soğuk pijama yetiyor :) aslında sabahki kurtarıcı olabilir benim içinde.

Katılıyorum büyüyünce kapalı olmalı. Benim ikinci oğlum hala gece sık uyandığı için mecburen açık kapı, özel durumlarda kilitli oluyor bizde de :)

Çocuklar küçük olunca kapıyı kapatamazsın,seslenirler duyamazsın filan.
Büyüdülermide mutlka kapalı olması gerekiyor..

şuan benimkiler küçük olduğundan kapı açık uyuyoruz zaten, aynen kapalıysa içeri girmemeyi öğretmeyi amaçlıyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…