Pijama mi esofman mi?

Utanmasam okula,işe,buluşmaya...her yere eşofmanla gidecek biri olarak eşofman.penye kumaşı olanlar zaten çok rahat oluyor benim için pjden farkı yok.evde 10a yakın eşofman var farklı yerlerde kullandığım:rolleyes:

sortlu pıjama takım veya gecelık gıyerım
o bacaklarım ılla yumusacık mıs gıbı nevresıme degmelı :D

Ay ben de 99 depreminde çıplak şekilde sokağa kaçanları, çarşaf sarindiklarını gördükten sonra travma oldu çıplak ya da iç çamaşırıyla uyuyamıyorum.

Evde tayt tişört tarzı giyerim yaz kış.
Gece yatarken pijama veya tişörtünü değişip aynı taytla uyuduğum olur.

Ben de sabahları problem yaşıyorum ya.
Kalkınca direkt üstünü değişemiyorum.
En büyük zevkim müzik acip pijamayla kahvaltı hazirlamak.
Kahvaltı da yapıyorum.
Öyle degisiyorum üstümü.
Pis miyim neyim anlamadim :KK70:

Yataktan ciktigim anda hem kendimin hem çocukların pijamalarini cikaririm. Ev kiyafetlerimizi giyeriz. Tembellikle alakasi yok bunun 1dk bile sürmez.
Kavrulmus yag sogan kokan bir kiyafetle yataga girme dusuncesi mide bulandirici bence.

Ev kıyafetimle uyuyamam ben.Sonuçta birşeyler yiyorum ediyorum.Mutfağı topluyorum.Evde rahat birşeyler giyerim,eşofman altı,body filan.Gece yatarken de pijamalarımı giyerim.

akşamın 9unda anca iş kıyafetlerimden kurtuluyorum hemen tayt giyiyorum. hava soğuksa taytla yatıyorum.
özel günlerde gecelik ama o da hiç durmuyor üzerimde gene aynı hesap :D
yazın da kısa şort :)

Gün içinde giyilen kıyafetle yatağa girilmesini doğru bulmuyorum. Gecelik şart değil ama yatak kıyafeti ayrı olmalı .

Evde köpeğim olduğu için ev kıyafetlerimle yatmıyorum. Ama olmasa da, dışarıdan gelenin oturduğu koltuklarda pijamayla/eşofmanla oturup yatağa girmezdim.

Yaşım 33 bu yaşıma kadar hiç ev ve yatak diye ayırmadım giyeceklerimi..
Evlenince de gecelik merakım olmadı. Zaten ne gerek var ki kıyafete. :KK45:
Şaka bir yana eşimin yanında eşofman pijama gayet rahat takılırım. Hiç de kasamam. Zaten bütün gün işyerindeyim. Evde ve yatakta rahat olmak isterim.

Evde gündüz giydiğim kiyafet temizse niye yatakta yatamayayım ki? Çok saçma..

Bende şeyi merak ediyorum, çocuk olmadan önce gecelik, şort vs giyip yatıyordum ama çocuklardan sonra olmuyor, sabah hop yanımıza geliyorlar mesela, öyle çamaşır kısa gecelik vs le çocuklara görünmek istemiyorum.
Birde yazanlar olmuş ya deprem olursa korkusu bende de var .
Yani giyenler çocuk kısmını ne yapıyorsunuz?

Bende şeyi merak ediyorum, çocuk olmadan önce gecelik, şort vs giyip yatıyordum ama çocuklardan sonra olmuyor, sabah hop yanımıza geliyorlar mesela, öyle çamaşır kısa gecelik vs le çocuklara görünmek istemiyorum.
Birde yazanlar olmuş ya deprem olursa korkusu bende de var .
Yani giyenler çocuk kısmını ne yapıyorsunuz?

ben de bu sebeple cıbıl yatmıyorum.
ama gecelikle veya kısa şortlarla çocukların yanında dururum normalde de, o yüzden sorun olmuyor.

Back
X