- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Ay tabiki pijama veya eşofmanMerhaba kizlar. Bugünkü derdim de buBen evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
Ama pijamalarında biliyorsunuz dar tayt gibi çekici olanları var renkli renkli onlardanAy tabiki pijama veya eşofman
Zaten yorgunum işten gelmişim yatana kadar kıyafet secemem
Aynısı valla evde girdiğim pijama eşofman yatiyom tabı günün pisliginide yataga geçirmiş oluyorumMerhaba kizlar. Bugünkü derdim de buBen evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
bi tarafta her gün pijamasını kirliye atıp yenisini giyenin konusu, diğer tarafta bütün gün giydiği yemek yaptığı eşofmanı çıkarmaya üşenip pijamasını giymenin konusu. ortamız yok. o kıyafetlerle yatağa girmek hiç hoş değil
Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de buBen evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?