- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Tamam hemşommBiber sürerim ağzına ona göree hıııııııı
Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de buBen evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
Fazlasi ne olur ki cidden? Kulotla falan mi yatiyorlar acaba bence cok garip olur o şekilde.Bende anca sort giyiyorum fazlasi olmuyo valla
Ayni sekilde düşünüyorum.Ev kıyafeti ile yatak kıyafeti başka olmalı. Evde giyilen eşofman ile dışarı eşofmanı da başka olmalı. Eşimde pijama olayını önemsemezdi ama oda alıştı. Bazen günlük üstüyle yatacak gibi yaparsa bununla yatmayacaksın değil mi diye sorarım. Bir pijama giymek 15 saniye bile değil.
Özensizlikte en az bakımsızlık kadar kötüdür.
Fazlasi ne olur ki cidden? Kulotla falan mi yatiyorlar acaba bence cok garip olur o şekilde.
Ay yok ya hiz tarzim degil.uzmanlar çıplak uyuyun diyor ya.
ben de çocuklar olmasa yazın bir şey giymek istemem.
Valla sole anlatim cnm cocuklardan once olece malum islerden sonra kaldigim oluyodu :) ee bide cocuk icin ugrasioduk ayaklari havaya dik iki saat uyusa uyusa uyuyakaliyodum valla..Fazlasi ne olur ki cidden? Kulotla falan mi yatiyorlar acaba bence cok garip olur o şekilde.
Ilahi cok güldüm buna bu şekilde aklıma gelmemişti hic :))))Valla sole anlatim cnm cocuklardan once olece malum islerden sonra kaldigim oluyodu :) ee bide cocuk icin ugrasioduk ayaklari havaya dik iki saat uyusa uyusa uyuyakaliyodum valla..
Yani gün içinde giyilen kıyafet üstünüzdeyken yemek yaptıysanız kokusu siniyor mesela ben ondan rahatsız oluyorum. Zaten ben gündüz giydiğimi akşam çıkarıp kirli sepetine atıyorum direk.
hahahahahahahahahha ayy çok yaşaaaHaşortman diyorum ben
Ben de, kesinlikle mecbur kalmadığım sürece gün içerisinde giydiğim eşofman-pijama ile yatağa girmem. Hatta eşimi bile kaldırırım kalk onları değiştir diye.Kendimi bildim bileli asla ev kiyafetimle yatağa giremem. Evde giydigim İsterse dünyanın en rahat kiyafeti olsun yatarken mutlaka pijama giyerim :) gecelik ise fazla giymem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?