Pijama mi esofman mi?

İşten gelince iç çamaşırı değişir eşofman giyilir, yatarken pijama giyilir, gerek görüldüğünde o gün duş alınmadıysa iç çamaşırı tekrar değiştirilir. Benim rutinim bu. Eşofmanla yatılır mı yahu rahat değil bi kere şöyle tiril tiril pijamanı giyip kuşlar gibi hafif uyumak varken. Bekarken eşofmanla da yattığım olurdu ama şuan kesinlikle rahat edemem eşofmanla.

günlük giydiğimi uyurken giymem olayını anlamadım baya bir aydınlanma yaşıyorum şuan. Hanımlar siz nevresiminizi yıkamaz misiniz ki yemek kokusu sinecek korkusu.... Ben evde (şuan da üstünde var) tayt ve tişört giyerim. Pamuklu tayt tabi dışarda giyilmeyen hava aldıran. Tişört de azıcık kalcami örtecek kadar bol. Hava sıcaksa her gün değişirim hava soğuksa 2 günde bir değişirim. Haftada 1 nevresim değişirim. Bu düzenden memnunum yatagimin yemek koktuğunu sanmiyorum

Ben de, kesinlikle mecbur kalmadığım sürece gün içerisinde giydiğim eşofman-pijama ile yatağa girmem. Hatta eşimi bile kaldırırım kalk onları değiştir diye.
Ben esime henuz o konuda söz geciremedim ama hasta da olsam, uyuya da kalmis olsam mutlaka kalkar degistiririm .

Bütün gün evde olduğum için beni rahatsız ediyor haliyle :) herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yaşamalı.

Küçükken kapatmak olmaz zaten,ama kapalıyken neden içeriye giremeyeceklerini onların anlayacağı bir şeklide söylemek gerekiyor..
Onu şöyle yapıyorum ben. Onların odasına kapıları kapalı olduğu zaman vurmadan girmiyorum, ya da herhangi birinin evinde mekanda kapalı kapıya vurup izin almadan içeriye girmiyorum. Görerek öğrenirler umarım.

E her gün yemek yapılıyor ama nevresim haftada bir değişiyor, hem de koku zaten kıyafete siniyor

Olması gerekende bu işte,kapıya vurulmadan müsaitmisin demeden girilmemeli..
Öğrenirler anne burada eğitici durumda olduğu için çocuklar kaparlar hemen.

Ev en rahat edeceğimiz yer, herkes nasıl istiyorsa öyle giyinebilir.
Ben evlenirken tabak çanağa özenmedim ama kendime ve eşime ev kıyafetleri almıştım, eve girdiğim zaman üzerimi değiştiriyorum, elbise ve kalın çorap ilk tercihim.
Eğer hastaysam eşofman yada tayt tunik giyiyorum ve yatarken üzerimi değiştiriyorum.
Elbise, tayt, gecelik, şortlu takımlar beğendiğim türde ve kalitede aldım. Kalabalıkta giyerim diye düzgün renklerde üçlü takım bile almışım,
Eğer yemek koktuğumu düşündüysem üzerimi değiştiririm, temiz olduğumu düşünüyorsamda peşpeşe giyebilirim, iç çamaşırı da kendimi kirli nemli hissediyorsam değiştiririm saymadım, önemli olan insanın rahatı ve huzuru değilmi

E her gün yemek yapılıyor ama nevresim haftada bir değişiyor, hem de koku zaten kıyafete siniyor
Günde 1 öğün 1 çeşit yemek yapıyorum belki ondan rahatsız etmiyor ama misafir olduğu gün çok yemek yapınca ben de çıkarıp yenilerini giyiyorum.

Evde eşofman tayt vs. giderim. Yatarken pijama. Gün içerisinde giydiğim kıyafetle yatmayı sevmiyorum. O yüzden mutlaka değiştiririm.

Genelde ben de yatarken değiştirmiyorum ne yalan diyeyim Ama pijama takımlarımı zamanında ev kıyafeti gibi aldığım için pijamayla dolaşıyormuş hissi olmuyor. Sık sık değiştirilirse sorun yok bence..

Yemek yaptigim ustumle basimla yataga girmem.
Evde kotla falan dolasamam
Tayt ya da pijama vs dolandiysam evde onunla yatarim.
Koku vs olmadigi surece sıkıntı yok.
Ama yemek sigara gibi koku alirsam 2 saat oncede giymis olsam o pijamayi degisirim.
Sigara kullanmiyorum ama yanimda biri icince siniyor hemen.

Bir de temiz nevresim yastik yuzlerine zafim var.
O temiz nevresim kokusu kalp ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…