• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pijama mi esofman mi?

Biber sürerim ağzına ona göree hıııııııı :KK8::KK8:
Tamam hemşomm
allah.gif

Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de bu :KK8: Ben evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum :KK6: İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana :KK70:Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?

Ev kıyafeti ile yatak kıyafeti başka olmalı. Evde giyilen eşofman ile dışarı eşofmanı da başka olmalı. Eşimde pijama olayını önemsemezdi ama oda alıştı. Bazen günlük üstüyle yatacak gibi yaparsa bununla yatmayacaksın değil mi diye sorarım. Bir pijama giymek 15 saniye bile değil.

Özensizlikte en az bakımsızlık kadar kötüdür.

Ben de bekarken üstümde ne varsa onunla yatardım iğrenç geliyor şimdi kulağa. Eve gidince iş giysilerimi çıkarır tayt sweat giyerim. Yatarken de kolsuz bir tişört ve pijama altı giyerim.

Ev kıyafeti ile yatak kıyafeti başka olmalı. Evde giyilen eşofman ile dışarı eşofmanı da başka olmalı. Eşimde pijama olayını önemsemezdi ama oda alıştı. Bazen günlük üstüyle yatacak gibi yaparsa bununla yatmayacaksın değil mi diye sorarım. Bir pijama giymek 15 saniye bile değil.

Özensizlikte en az bakımsızlık kadar kötüdür.
Ayni sekilde düşünüyorum.
Yani yatak kiyafeti deyince ille seksi gecelik vs olmamali. Herhangi temiz , sadece yatmak icin kullanılan bir sey iste.
Misal bugun nevresimleri degistirdim.
Esim evde yemek yerken sigara icerken vs vs durduğu kiyafetle yatsin asla istemem.

Fazlasi ne olur ki cidden? Kulotla falan mi yatiyorlar acaba bence cok garip olur o şekilde.
Valla sole anlatim cnm cocuklardan once olece malum islerden sonra kaldigim oluyodu :) ee bide cocuk icin ugrasioduk ayaklari havaya dik iki saat uyusa uyusa uyuyakaliyodum valla..

Ben pijama ve eşofman sevmiyorum yatarken ama ev içinde mecbur tayt bluz tsohrt vs giyiyorum çocuğum var malum. Yatağa genelde yazın iç çamaşırlarımla kışınsa şort ve yatakta kullandığım kolsuz ya da kısa kollu tsohrt giyerim.

Evde giyilen kıyafetlerle yatağa yatmak hiç uygun değil sonuçta yattığımız yer daha fazla temiz olmalı koltuktan vs.

Yani gün içinde giyilen kıyafet üstünüzdeyken yemek yaptıysanız kokusu siniyor mesela ben ondan rahatsız oluyorum. Zaten ben gündüz giydiğimi akşam çıkarıp kirli sepetine atıyorum direk.

Ben yapmıyorum. Rahatsız olmuyorum yemek kokusundan da. Her gün yağ içinde değilim veya balık gibi ağır yemekler olmuyor. Her gün ev kıyafetini kirliye atmam. Duşuma vs dikkat ettikten sonra sorun olarak görmüyorum.
Geçen bir üye konu açmıştı evden çıkarken kirliye atıp sürekli yeni kıyafet giydiğini ve çamaşır derdinin bitmediğini. Temiz olduğunu biliyorsam hiç de israfa kaçmam. Sonuçta o makine su elektrik harcıyor ve fazlası israftır..
Bütün gün evde değilim ki akşam 2 3 saat oturma sürem var.

Ev kıyafetim ile yatak kıyafetim ayrıdır. Eve gelip oturup kalktığım, yemek hazılaryıp yediğim kıyafetle yatağa giremem. Eşim de önceden öyleydi, evlendikten sonra onu da alıştırdım ayrı yatak kıyafetine.

Kendimi bildim bileli asla ev kiyafetimle yatağa giremem. Evde giydigim İsterse dünyanın en rahat kiyafeti olsun yatarken mutlaka pijama giyerim :) gecelik ise fazla giymem.
Ben de, kesinlikle mecbur kalmadığım sürece gün içerisinde giydiğim eşofman-pijama ile yatağa girmem. Hatta eşimi bile kaldırırım kalk onları değiştir diye.

Bende gece yattigim pijamayi sabah cikarmaya usenenlerdenim..Sabah kahvaltı is güç bitirip oyle değiştiriyorum üstümü..Onlarda hergun kirliye gidiyor yani benim yatmak icin 6 7 tane takımım var ztn sdce 1 kere giyiyorum günde..Hiç aksam giy sabah uyan cikar aksam geri giy yapamadım..:emir_bebek:

ya bişi anlatıcam. ben (bekarım tabi o zamanlar) biraz komik ama yumuşacık bi aslan tulumu aldım. Avon uyku tulumu yazın orda çıkar. evli arkadaşıma gösterdim sende al dedim.
o da yeni evli. ay yok ben evliyim böyle şeyler giyer miyim dedi. bu arada ev kıyafeti gece yatmaya değil.
Neyse gel zaman git zaman ben de evlendim. hala o tulumumu giyerim. Evlenince noluyosa? Ne olmasını bekliyorsunuz ya da? Her gece askılı geceliğimizi giyip dans mı edelim:halay: :KK53:

Back
X