- 7 Ağustos 2017
- 9.915
- 36.511
- 28
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben cok seviyorum. Uzun zamandir aklımdaydi yapicam kararimi verdimBen hic begenmiyorum insanlarda bu tarz piercingleri ama senin bedenin seni kararin
Neden bitek bekarlarmi yaptirabiliyor.evli olunca yapılmıyormu yasim büyük olsaydi belko katilabilirdim ama 23 yasindayim dahaBen piercing pek sevmiyorum onun yerine anlamlı bir dövme fln yaptırabilirsin yani hoş olmaz evli bi bayana bilemedim
Fazla kalmıyo bnde üni de alt yan tarafını deldirmiştim sonradan çıkardm hiç belli bile değil artıkBurnuna hızma yaptır daah iyi sonra çıkardığın zaman orda sislik sert bişey kalıyor bir kaç arkadaşta kaldi
Burunda sevmiyorum ya :)Burnuna hızma yaptır daah iyi sonra çıkardığın zaman orda sislik sert bişey kalıyor bir kaç arkadaşta kaldi
Yasin daha 23musValla ben cok seviyorum. Uzun zamandir aklımdaydi yapicam kararimi verdim
Fazla kalmıyo bnde üni de alt yan tarafını deldirmiştim sonradan çıkardm hiç belli bile değil artık