- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
merhaba kizlar.ben 6 yillik evliyim.sorunumuz sebebi bilinmeyen infertelite.3 asilama iki kez mikro denedik.asilamalar negatif sonuçlandi.mikrolarim ise ilk deneme pozitif ama bebegimin gelisimi durdugu için kürtaj oldum.ikinciyi dondurulmuslarla denedik.2 tane blast embriyo koydular.hamile kaldim ama bu seferde degerlerim düstü.doktorum pgd yapalim dedi.ancak ben baska bir doktorla görüstüm.seval tasdemir.fertijin tüp bebek merkezinin doktoru.durumumu anlattim ve tekrarlayan düsüklerin sebebinin %40 ile %60 nin bagisiklik sisteminde bi sorun olabilmesinden kaynaklandigini söyledi.yani benim bünyem esimden gelen spermi ve hücreyi kabullenemeyip atiyo.bunun içinde gebelik öncesi 3 ay lemfosit denilen asi olunuyo.esimden kan alinip bazi hücrelerin bana enjekte edilmesi saglaniyo.böylelikle benim bünyem esime karsi bagisiklik kazaniyo.bu arada arkadaslar bu igne 3 ay olunuyo bu arada kendiliginden gebe kalan hastalarda oluyormus.bu ay allahin izniyle baslicaz.herhangi bi günü yokmus her ay ayni günde vuruluyo.gebelik olusursa 2 ay daha vurulunuyo.fiyati ise 300 dolar 1 tanesi.yeditepe hastanesine sordum orda ise 400 tl dediler.her merkezde yok bu yöntem.sadece fertijin yeditepe ve ankarada bir merkezde oldugunu duydum.denemekte fayda var diye düsünüyorum.
canım inşallah yumurta sayında sağlıklı yumurtanda çok olur hatta hangisinin transfer edileceğine dair kararsız bile kal........... ballı çörek otu karışımını yapıyormusun
canım hoşgeldin aramıza öncelikle rabbim bekletmeden bebeğini sana nasip etsin inşşşşmerhaba kizlar.ben 6 yillik evliyim.sorunumuz sebebi bilinmeyen infertelite.3 asilama iki kez mikro denedik.asilamalar negatif sonuçlandi.mikrolarim ise ilk deneme pozitif ama bebegimin gelisimi durdugu için kürtaj oldum.ikinciyi dondurulmuslarla denedik.2 tane blast embriyo koydular.hamile kaldim ama bu seferde degerlerim düstü.doktorum pgd yapalim dedi.ancak ben baska bir doktorla görüstüm.seval tasdemir.fertijin tüp bebek merkezinin doktoru.durumumu anlattim ve tekrarlayan düsüklerin sebebinin %40 ile %60 nin bagisiklik sisteminde bi sorun olabilmesinden kaynaklandigini söyledi.yani benim bünyem esimden gelen spermi ve hücreyi kabullenemeyip atiyo.bunun içinde gebelik öncesi 3 ay lemfosit denilen asi olunuyo.esimden kan alinip bazi hücrelerin bana enjekte edilmesi saglaniyo.böylelikle benim bünyem esime karsi bagisiklik kazaniyo.bu arada arkadaslar bu igne 3 ay olunuyo bu arada kendiliginden gebe kalan hastalarda oluyormus.bu ay allahin izniyle baslicaz.herhangi bi günü yokmus her ay ayni günde vuruluyo.gebelik olusursa 2 ay daha vurulunuyo.fiyati ise 300 dolar 1 tanesi.yeditepe hastanesine sordum orda ise 400 tl dediler.her merkezde yok bu yöntem.sadece fertijin yeditepe ve ankarada bir merkezde oldugunu duydum.denemekte fayda var diye düsünüyorum.
sevgili Hituci,
nihayet buradan sana ulaştım...başladın sanırım..12 yumurta çok iyi.tüm dualarım seninle..
Arkadaşlar, bizde PGT yaptıranlar arasındayız..birçok olumsuzluktan sonra; 1 dondurulmuş embriyo ve yeni embriyo ile hamile kalmıştım..(Hituci biliyor neler yaşadığımız ona özetlemiştim)
nihayet ağustos ayında doğum yaptım..şimdi 4. aya girdiler..benim yumurta sayımda azdı.9 yumurtadan 6 tane 6 taneden de 3 embriyo pgt ye gitti..ilk dondurulmuş 3 embriyodan da 1 dondurulmuş sağlıklı embriyo seçildi..ve 2 tane rahime önderildi.ikiz oluştu..
Biraz şans, biraz da ekip işine bağlıyorum ben bu işi..ayrıca olumlu düşündükçe mutlaka birgün gerçekleşiyor..kesinlikle kafanızdan kötü düşünceleri geçirmeye zaman bile ayırmayın..lütfen olumlu düşünün..inş.güzel sonuçlar alırsınız..Hituci, sen eski dr.unla mı devam ediyorsun? umarım en kısa zamanda senden de , diğer arkadaşlardanda iyi haberler alırız..
sevgiler, sabırlar
merhaba kizlar.ben 6 yillik evliyim.sorunumuz sebebi bilinmeyen infertelite.3 asilama iki kez mikro denedik.asilamalar negatif sonuçlandi.mikrolarim ise ilk deneme pozitif ama bebegimin gelisimi durdugu için kürtaj oldum.ikinciyi dondurulmuslarla denedik.2 tane blast embriyo koydular.hamile kaldim ama bu seferde degerlerim düstü.doktorum pgd yapalim dedi.ancak ben baska bir doktorla görüstüm.seval tasdemir.fertijin tüp bebek merkezinin doktoru.durumumu anlattim ve tekrarlayan düsüklerin sebebinin %40 ile %60 nin bagisiklik sisteminde bi sorun olabilmesinden kaynaklandigini söyledi.yani benim bünyem esimden gelen spermi ve hücreyi kabullenemeyip atiyo.bunun içinde gebelik öncesi 3 ay lemfosit denilen asi olunuyo.esimden kan alinip bazi hücrelerin bana enjekte edilmesi saglaniyo.böylelikle benim bünyem esime karsi bagisiklik kazaniyo.bu arada arkadaslar bu igne 3 ay olunuyo bu arada kendiliginden gebe kalan hastalarda oluyormus.bu ay allahin izniyle baslicaz.herhangi bi günü yokmus her ay ayni günde vuruluyo.gebelik olusursa 2 ay daha vurulunuyo.fiyati ise 300 dolar 1 tanesi.yeditepe hastanesine sordum orda ise 400 tl dediler.her merkezde yok bu yöntem.sadece fertijin yeditepe ve ankarada bir merkezde oldugunu duydum.denemekte fayda var diye düsünüyorum.
sevgili Hituci,
nihayet buradan sana ulaştım...başladın sanırım..12 yumurta çok iyi.tüm dualarım seninle..
Arkadaşlar, bizde PGT yaptıranlar arasındayız..birçok olumsuzluktan sonra; 1 dondurulmuş embriyo ve yeni embriyo ile hamile kalmıştım..(Hituci biliyor neler yaşadığımız ona özetlemiştim)
nihayet ağustos ayında doğum yaptım..şimdi 4. aya girdiler..benim yumurta sayımda azdı.9 yumurtadan 6 tane 6 taneden de 3 embriyo pgt ye gitti..ilk dondurulmuş 3 embriyodan da 1 dondurulmuş sağlıklı embriyo seçildi..ve 2 tane rahime önderildi.ikiz oluştu..
Biraz şans, biraz da ekip işine bağlıyorum ben bu işi..ayrıca olumlu düşündükçe mutlaka birgün gerçekleşiyor..kesinlikle kafanızdan kötü düşünceleri geçirmeye zaman bile ayırmayın..lütfen olumlu düşünün..inş.güzel sonuçlar alırsınız..Hituci, sen eski dr.unla mı devam ediyorsun? umarım en kısa zamanda senden de , diğer arkadaşlardanda iyi haberler alırız..
sevgiler, sabırlar
hituci canım nasılsnı nasıl gidiyor yumoşları büyütüyomusun inşş herşey güzel gider ve bebeğine kavuşursun canım
hituci canım bugün naslsın
yaaa kızlar size bişey soracam şimdi benim kısa protokol olacak ya şimdiye kadar hep uzun oldu korkuyorum ya bir aksilik çıkarmı diye ya bende ohss olursam tırsıyorum valla aman napalım allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu göstersin şimdiden kendime sıkıntı yapmıcam neyse kaderimzideki onu göreceğiz değilmi gerçi doktora sormuştum ohss yi oda biz önlemimizi alıyoruz demişte
nurcancım senin kisti yeni okudum.tedavin ertelemiş.benim bi arkadaşımında ertelenmişti.hattta onunkisi bir ay kistten bir ay başka bişeyden ertelendi ama sonraki yaptığı tedavisinde ikizlerine kavuştu.ertelendi diye sıkma canını vardır bundada bir hayır.sevgiler canım