Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hayırlısı artık canım allah hepimize yardım etsin............... bizde nasip olursa eğer ocakta başlamayı düşünüyoruz............ bu sefer biz seni beklicez................ inşallah herşey yolunda gider ve bizlere de umut olursun............ ben bu aralar o kadar yoğunumki dualar kürler ne yapacağımı şaşırdım artık............. bizde erkek sorunu da olduğu için iki kere uğraşmam gerekiyor maalesef............. ama allah büyük burda ne mucizeler okuyoruz inşallah bizede nasip olur

canım internetten selda süleyman arslan çiftini bir araştır beş bebek bir mucize falan diye yazdı basın sma hastalığı varmış ikisindede pgt yöntemi ile çözmüşler bir araştır onlar nasıl yapmışlar..i işallah düşlerin gerçek olur...

bizdeki miyopati müsküler distrofi yani kas erimesi.
20-25 yıla yayılan bir hastalık.
bu zmn zarfı içinde hastanın kasları sürekli eridiği için yürüme yetisini kaybediyor
ve bir çok hareketi yapamaz duruma geliyor ve ben de bu hastalığı taşıyorum.
bu yüzden pgt yi yaptırmak istiyoruz.
inşallah hepimiz sağlıklı yavrular dünyayay getiririz
verdiğin bilgi için teşekkür ederim cnm
sevgili inci tanesi bende uzun bir dönem pgt yöntemini araştırdım ankara ufuk üniversitesinden prof.dr. volkan baltacı bu konularda çok deneyimli selda aslan süleyman aslan çiftiyle görüştüm ben onlardada sma hastalığı varmış 5 bebeklerini kaybetmişler 6 bebekleri sağlıklı şimdi onlarlada görüşebilirsin işallah sağlıklı bebelerin olur.

kızlar slm ben geldimmm

tedavim başlamadı maalesef kist çıktı nasipse aralık ayında artık her işte bir hayır var sanırım kistimin içi boşaltıldı ve doğum kontrol hapına başladım diğer adetimde tekrar gidecem hayırsı olsun hepimiz için

nurcancım hakkında hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaslar.kendimden kisaca söyle bahsediyim.6 yillik evliyiz.3 asilama negatif sonuç verdi.ilk mikroenjeksiyon denemem nisan ayinda oldu.ancak bebegim gelismedigi için 12 haftalikken kürtaj oldum.ikinci denememi ekim ayinda 2 tane dondurulmus blast embriyoyla denedik.hamile kaldim fakat.degerim düstügü için sonlandi.doktorum pgd yapmamiz gerektigini söyledi.bugünde netten arastirma yaptim.rahim içinde bir problem var ise bundanda kaynaklanabiliyomus.histeroskopi yöntemi ile bi sorun varsa tespit edilebiliyomus.sizce direk pgd mi yaptirsam yoksa rahim içinemi baktirsam.aranizda bu sorunu yasayan varmi.

selam arkadaslasr coktan beri giremedim internete nsallah hepiniz iyisinizdir...ben Allaha skürler olsun iyim hamilelik iyi gidiyor...
Rabbim hepinize hayirli tedaviler nasip etsin

merhaba arkadaslar.kendimden kisaca söyle bahsediyim.6 yillik evliyiz.3 asilama negatif sonuç verdi.ilk mikroenjeksiyon denemem nisan ayinda oldu.ancak bebegim gelismedigi için 12 haftalikken kürtaj oldum.ikinci denememi ekim ayinda 2 tane dondurulmus blast embriyoyla denedik.hamile kaldim fakat.degerim düstügü için sonlandi.doktorum pgd yapmamiz gerektigini söyledi.bugünde netten arastirma yaptim.rahim içinde bir problem var ise bundanda kaynaklanabiliyomus.histeroskopi yöntemi ile bi sorun varsa tespit edilebiliyomus.sizce direk pgd mi yaptirsam yoksa rahim içinemi baktirsam.aranizda bu sorunu yasayan varmi.

canım çok geçmiş olsun.her iki testide yaptırmanı öneririm.zahmetli ve masraflı bi süreçten geçiyoruz malum.tekrar başlamadan yapılabilek bütün testleri yaptır bence.sevgiler...

kızlar herkese günaydın.yarın ilk kontrolum var dua edin herşey yolunda gitsin hayırlısıyla.sizler napıyosunuz nerlerdeisniz?hepinizi öpüyorum sevgiler...

hadi bakalım hayırlı olur inşallah tedavin........... moralini yüksek tut olacak diye geçir hep içinden............ bende ne yapacağıma karar veremedim bir türlü doktorumla histereskopi yapıp yapmayalım konusnda görüştük oda öncelikle rahim filmi çektirmemiz gerektiğini söyledi.............. yaptırsammı acaba? tutunamasının sebebi yapışıklık, sıvı birikmesi yada parça kalmış olabilirmiş........... o kadar yoruldumki

canım geçmiş olsun işallah bu sefer olumlu olur bana sorarsan iyi bir genetikçi ile görüş hacettepeden prof.dr. sevim balcı yada prof.dr volkan baltacı bunlara telefonlada sorabilirsin ben ufuk üniversitesinde volkan hocayla görüştüm herhangi bir ücret almadılar çokta ilgilendi bilimsel yayınlardan falan örnekler verdi bir genetikçi ile konuşmanda fayda var bence... her ne olacaksa hayırlısı olsun...

hadi bakalım hayırlı olur inşallah tedavin........... moralini yüksek tut olacak diye geçir hep içinden............ bende ne yapacağıma karar veremedim bir türlü doktorumla histereskopi yapıp yapmayalım konusnda görüştük oda öncelikle rahim filmi çektirmemiz gerektiğini söyledi.............. yaptırsammı acaba? tutunamasının sebebi yapışıklık, sıvı birikmesi yada parça kalmış olabilirmiş........... o kadar yoruldumki

canım yanlış hatırlamıyorsam senin düşüklerin vardı değilmi?eğer öyleyse histeroskopiyede filmede gerek yok.yani tutunma konusunda rahimle ilgili bi problem yok.herşeyi normal olupta tutunmama da olabilir.birazda nasip bu işler zamanı vardır belki.bu benim fikrim yinede sen bilirsin sevgiler...:1hug:

yok canım düşüğüm yok....... ilk denemede hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum....... benim korkum birazda bu yüzden kürtaj sonrası sorun olabiliyormuş.......... bakalım gelecek ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum

kızlarr bugün ilk kontrolüm vardı.12 yumurtam var.sayı biraz az gibi ama önemli olan bana yetecek kadar embriyomun olması.umarım sağlıklı embriyom olur ve hayırlısıyla tutunur.dua edin benim için.hepinize öpücük...

canım önemli olan sağlıklı embriyo olması............ benim 9 taneydi ama 3 tanesi sağlıklıydı tutmadı tabi o ayrı............... inşalllah annelik hepimize 2010 da nasip olur.......... peki ama anlamadığım ilk kontrolde yumurta sayısı belli oluyormu

merhaba kizlar.ben 6 yillik evliyim.sorunumuz sebebi bilinmeyen infertelite.3 asilama iki kez mikro denedik.asilamalar negatif sonuçlandi.mikrolarim ise ilk deneme pozitif ama bebegimin gelisimi durdugu için kürtaj oldum.ikinciyi dondurulmuslarla denedik.2 tane blast embriyo koydular.hamile kaldim ama bu seferde degerlerim düstü.doktorum pgd yapalim dedi.ancak ben baska bir doktorla görüstüm.seval tasdemir.fertijin tüp bebek merkezinin doktoru.durumumu anlattim ve tekrarlayan düsüklerin sebebinin %40 ile %60 nin bagisiklik sisteminde bi sorun olabilmesinden kaynaklandigini söyledi.yani benim bünyem esimden gelen spermi ve hücreyi kabullenemeyip atiyo.bunun içinde gebelik öncesi 3 ay lemfosit denilen asi olunuyo.esimden kan alinip bazi hücrelerin bana enjekte edilmesi saglaniyo.böylelikle benim bünyem esime karsi bagisiklik kazaniyo.bu arada arkadaslar bu igne 3 ay olunuyo bu arada kendiliginden gebe kalan hastalarda oluyormus.bu ay allahin izniyle baslicaz.herhangi bi günü yokmus her ay ayni günde vuruluyo.gebelik olusursa 2 ay daha vurulunuyo.fiyati ise 300 dolar 1 tanesi.yeditepe hastanesine sordum orda ise 400 tl dediler.her merkezde yok bu yöntem.sadece fertijin yeditepe ve ankarada bir merkezde oldugunu duydum.denemekte fayda var diye düsünüyorum.

evet canım ilk kolntrolde yumurta sayısı belli oluyo.yalnız artış yada azalma olabliyo daha sonra.yumurtalar toplandığında ve olgunları seçildiğinde çıkıyo asıl sayı.

canım inşallah yumurta sayında sağlıklı yumurtanda çok olur hatta hangisinin transfer edileceğine dair kararsız bile kal........... ballı çörek otu karışımını yapıyormusun

X