- 16 Mart 2007
- 1.918
- 9
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
canım çok haklsın yazdığın şeylerin aynısını hergün bende düşünüyorum......... ama gel görki düşündüğün ve uyguladığın bazen uyuşmayabiliyor............ ben umudumu yitirmicem sonuna kadar devam edicem...........3-5 ne kadarda olursa............ inşallah gerek kalmaz ve rabbim kendiliğinden verir........ ben artık bugün tamamen eminim çünkü regli oldum............ olması gerekenden 3 gün önce.......... demekki kısmet böyleymiş allah pazartesiye kadar strese sokmadı beni ve çabucak gösterdi......... şimdi hergün dua edicem önemli olan istemeyi bilmekmiş bir sitede okudum....... kilo vericem ve bazı kürleri uygulucam........ bakalım olursa olur olmazsada şubat ayının başlarında UMUT tüp bebek merkezinde tadaviye başlıcam......... doktorumu değiştiricem yeni bir ortam istiyorum........ kendimi yeniden başlıyor hissetmek için........ 27 yaşına giricem ve 5 yıllık evliyim......... sorulardan hamile haberleri almaktan bıktım usandım....... bugünlerde en büyük destekçim canım eşim......... o olmasa ben ne yapardım......... bana hep sen yeterki yanımda ol ben çocuk bile istemiyorum diyor........ biliyorumki beni rahatlatmak için söylüyor oda çok seviyor çocukları çünkü........... allah büyük vakti zamanı ne zamansa o zaman verecek elbet.......... bunun için en önce sabır ve güç istiyorum ondan........ kusura bakmayın okadar doldumki belki satırlarca yazabilirim.......... çok yorgunum biraz dinlenmek iyi gelecek......... dularınızda beni unutmayın......... destekleriniz benim için çok önemliydi ama olmadı işte........ hisler maalesef tutmadı bu kez....... yine burdayım 3.tedavime kadar sizleri takip ediyor olacağım inşallah benim yaşadığım sizin başınıza gelmez ve sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olur
kızlar günaydın hepinize
simge canım biraz zaman geçsin bekle istersen en az iki ay sonra yine balarsın allahın izniyle bu korkular hiç geçmicek biliyorum bended var
kızlar bu arad ben adet oldum ve tedavi başlamak için akşam istanbula gidiyorum ve korkularımda yanı başımda benle beraber inşş bu sefer herşey çok güzel olur umuda yolculuğuma çıkıyorum sizden istediğim bana dua etmeniz rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşşşşşş
size haber veremm tedavi aşamasında ama olumlu olursa muhakkak yazmaya çalışırım yazabilirsem olumsuz olursada eve gelince yazarım
rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu göster bize yarabbim
canım hakkında hayırlı olan olsun.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dün bende başladım tedaviye.adetin 21. günüydü ilk lucrinimi yaptım.dualarınızda beni unutmayın.dualaşmak dileği ile ...
Merhaba arkadaslar. uzun zamandir giremiyordum.
simgecim cok gecmis olsun.
ben tedaviye basladim. sehir disindayim. bana cok dua edin ne olurr.
pgt yapilacak bana da ama doktorun istedigi sayida yumurta yok simdilik. hayirlisi bakalim. pek keyfim yok. Allaha emanet olunn......