Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaslar igne için test falan yapilmadi.yarin gidecegim seval hanima.sanirim yapar.ama denemekte fayda var diye düsünüyorum.ne kaybederimki sonuçta.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Hituci, umarım kontrol sonrası bize iyi haberler verirsin..
bu arada henüz PGT yaptırmamış arkadaşlar;PGT için GENART ı (ankara)ve Prof.Dr. Volkan Baltacıyı öneririm...her konuda yardımcı oluyorr.

selam kızlar bende genart gebesiyim o kadar güzel şeyler duyuyorumki genart hakkında çok seviniyorum işallah sağlıklı bir bebeğim olur. genart ailesine çok teşekür ederim....

slm güldalı aynı dönemde genartta tedavi gördük karşılaşamadık bir türlü sevil hanım ve filiz hanımda gebe bizim dönemden emine gebe değil oda yaşından sanırım bir iki defa aradım görüşmek istemedi sevillede telefonda görüşüyorum filizle hafta sonu buluşacağız projemiz var genart kardeşliği bebeklerimiz inşallah allahım yardım ederde sağlıklı olursa onlarıdda arkadaş yapacağız senide bekleriz...

selam arkadaslar....coktan beri sizi takip edemedim....bilgisayarim bozuktu...ne yaptiniz neler oldu...hic bilmiyorum...insallah hepiniz iyisinizdir....

hoşgeldin canım.biz iyiyiz hamdolsun asıl sen nasılsın?nasıl gidiyor hamişlik?cinsiyetinizde belli olmuştur herhalde.bu arada bende başladım tedaviye.dua et olurmu canım.sen ve bebişlerin Allah emanet olun.sevgiler...

yarın kontrole gidiyorum Allah nasip ederse arkadaşlar.dualarınızı eksik etmeyin nolur.bugün 5.gonal f i yapcam inş.yarından sonra ankarada konaklamayı düşünüyorum.nete giremeyebilirm.nete girdikçe gelişmeleri yazmaya çalışırım.Allaha emanet olun sevgiler...

hituci canim...saol Allah razi olsun..hamilelik iyi gidiyor simdiye kadar..cinseyeti daha belli degil...4 gün sonra doktora gidecem Allah izin verirse...ama suana kadar bi sorun yok...Rabbime sükürler olsun

yarin sen gidiyorsun kontrole...senin heyecanini bilirim canim benim...Allah yolunu acik etsin..dualarim seninle..insallah güzel güzel sonuclar aliriz hep beraber seviniriz

teşekkür ederim canım bizimde dualarımız seninle.inşaallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler nasip esin bebişlerine.sağlıcakla kal canım sevgiler...

Merhabalar pek buraya yazmasamda sÜreklı takıbınızdeyım. Benım 3 gebelık kaybım var 2 sı doĞal 1 sı aŞılama ıle oldu.ama 3 .de 8. Haftayı geÇemedı ve 3 defa kÜrtaj oldum.3.gebelıĞımde kalp atıŞlarını duydum.2.gebelık kaybımdan sonrta kanda kromozom testı bakıldı enver bey 3. Gebelık kaybın daha olursa pgt lÜ tÜp bebek yapıcaz demıŞtı ve nıtekımde 3.meleĞımde benı bıraktı.eŞımınde benım temız Çıktı.ŞÜımdı bu ay umutta tÜp bebek tedavısıne baŞladım enver beyde dÜn yumurtalarım topalndı 50 yumurtam Çıktı bunlarında 30 tanesı olgunmuŞ bugÜn merkezle gÖrÜŞtÜm 16 tanesı dÖlenme safasındaymıŞ aÇıkcası daha benım ıÇın 1.gÜnde 16 tane embrıyo oluŞumu hayal kırıklıĞına uĞrattı 30 yumurtadan Şımdı perŞembe gÜnÜ net haber gelecek ve bu ay transfer olmıcak fazla yumurta ÜrettıĞım ıÇın bu ay 3.gÜne kaÇ emrıyo kalırsa donduracaklar ve ÖnÜmÜzdekı ay ÇÖzdÜrÜp transfer edecekelr kalna olursa ve ÇÖzÜndÜkten sonrta pgt ye gıdecek ankara gen-lab bunun ıÇınde 1250 dolar ıstıyorlar kaÇ embrıyo olursa olsun ben ŞÖle dÜŞÜnÜyorum 10 dan az embrıyom kalırsa pgt ye gÖndermeyı pek ıstemıyorum sankı sayı ıyıce azalacakmıŞ gıbı gelıyor bana sızler ne dÜŞÜnÜyorsunuz zÜmmın sende kaÇ embrıyo pgt ye gıttı ve kaÇ tane saĞlam geldı paylaŞımlarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum rabbım tedavıde arkadaŞlarımıza saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞımıza alacaĞımız evlat hamıellıĞı,hamıle olan arkadaŞlarımızada saĞsalım kucakalrına almayı nasıp etsın
ınŞallah rabbıme emanet olun Çok saĞolun....

slm ben pgd yaptırdım 1000-1500 dolar arası soruna ve embriyo sayısına göre suan bekliyorum.genartta yapıldı.umarım güzel haberler veririm.

canım maaşallah sana.............. bu kadar çok yumurta olması çok iyi ama iyiki sana herhangi bir zararı olmamış........... benim ilk tüp bebekte 15 tane toplanmıştı ama onda bile doktorlar sürekli E2 testi yapmışlardı........... herneyse 2.tedavimde 9 yumurta toplandı 7 tane döllendi 3 tanesi sağlıklı çıktı ama tutunamadı o ayrı mesele........... ama bence her halükarda şansını dene............ çünkü kısmetinde varsa onu yaşıyorsun zaten.........eğer olacaksa önünde hiçbir engel olmaz............ bende allah nasip ederse ocak ayında Umut Tüp Bebek Merkezine gidicem Enver Hocaya............ 12 Aralıkta randevum var............ inşallah bizde güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla............sen memnun kaldınmı ordan?

cnm ben pkoyum enver bey yumurta büyütmede epey bir işin ehli ben 2 yıldır enver beydeyim çok memnunum ondan sen de translokasyon varmı gebelik aybın varmı biraz kendinden bahsedermisin rabbim bu yoldas hepimizin yardımcısı olsun inşallah görüşmek üzere cvp verdiğin içinde çok teşekkürler...

arkadaşlar merhaba.. hep aklımdasınız ama ben de ne zamandır o kadar çok yoğunum ki.. eve gelip yemek bile yapıp yiyemiyorum bazı günler... nolacak bilmiyorum..

hituci canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, yumurtalarım az diye sakın üzülme, herşeyin hayırlısı bu sefer olacak inşallah...
nurcan canım aralıkta bir sorun çıkmadan başlarsın inşallah tedavine, az kalmış bu arada bayramdan sonra hamileler kervanına sen de katılacaksın inşallah

zümmin canım senin bebek de maşallah 20 haftalık olmuş, cinsiyeti belli olmalıydı aslında şimdiye kadar da göstermiyor bebiş galiba :))) neyse inşallah bu kontrolde görürsün (gerçi bana kız gibi geliyor ama :))

simge canım ben de kendime ballı çörekotu kürü yapcam tedaviye başlayacağım zaman ama asıl eşime tedavi zamanı için keçiboynuzu kürü düşünüyorum.. gerçi bizde eşimde sperm sayısında sorun yok, iki defa hamile kalmayı denedik, dener denemez iki defa normal yolla hamile kaldım ama olsun tedavi zamanı daha sağlıklı spermler elde ederiz belki..

anjelikoz ve nırti de aramıza hoşgeldiniz kızlar. anjelikoz senin adına çok sevindim, inşallah bizde senin gibi çifter çifter kavuşuruz bebeklere.. bizim için dua et.. bu arada ben de genartta yaptıracağım, orası ile ilgili böyle güzel şeyler duydukça daha da emin oluyorum kararımla ilgili canım... ama tabi hepsi vesile.. biz aslına normal yolla da anne-baba olabiliriz de, işte her seferinde kürtajlar o yıpranmalar daha zor ve sakıncalı...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

kızlar benim bir korkum var ben cezaevi öğretmeniyim... sürekli cezaevine girerken xrayden geçiyoruz, göz kaydından okutup geçiyoruz... bunlar tedaviye zarar verir mi çok korkuyorum... sizce ne yapmalıyım ((

burdan hep güzel haberler vermek dileğiyle
sevgiler

bir kez görüştüm kendisiyle ilk tedavimde hamile kalmıştım ama maalesef kaybettim......... 2.için oraya gittim bizden genetik test istedi hemen.......... iyikide istemiş yaptırdım maalesef traslokasyon çıktı.............. daha sonra 2.tedavimi yine kendi doktoruma yaptırdım ama olmadı...............eşimdede sperm morfoloji sayı düşüklüğü var...........yani 2 yöndende kısmetsiziz biraz........... ama hayırlısı tabi imkansız diye birşey yok............. inşallah güzel sonuçlanır tedavin

pgt canım inşallah herşey yolunda gider.......... ben şu anda eşime havuç suyu içiriyorum buda ibrahim saraçoğlundan çünkü ben 3 ay boyunca hiç aksatmadan keçiboynuzu kürünü yaptım ama bir faydasını göremedim inşallah havuçtan görürüz.......... birde çinko ve evicap (e vitamini) içiyor........... her ne kadar doktorum bir faydası olmaz desede ben içiriyorum valla.............. tek dileğim kendiliğinden sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı evlatlara sahip olabilmek............ her seferinde sizlerede dua ediyorum inanın

rabbim inşallah tedavilerimizden olumlu sonuç alıp kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahh.....tabi sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah...

rabbim inşallah tedavilerimizden olumlu sonuç alıp kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahh.....tabi sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah...

pgt canim...hayirlisi neyse o olsun...kiz erkek fark etmez....ama bazen düsünceler beni üziyor...simdi kizim olsa diyorum...ve ilerde evlense ve benim gibi tasici olsa kizim evlenecegi erkek esim kadar anlayisli olcakmi...esimin ailesi gibi anlayisli olcakmi....oglum olsa erkektir bisey demezler gibi geliyor...ne bilim taaaa ozamani düsüniyorum...hakkimizda hayirlisi....insallah tasiyici olmazlar ve mutlu bi evlilikleri olur...
ama Rabbime yinede sükürler olsun...19 hafta sonra bebisim Allah izin verirse kollarimda olcak...Allah herkese bu duyguyu nasip etsin cok güzel bisey....bebisin tepmeleri umut...veriyor bize...

Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…