arkadaşlar merhaba.. hep aklımdasınız ama ben de ne zamandır o kadar çok yoğunum ki.. eve gelip yemek bile yapıp yiyemiyorum bazı günler... nolacak bilmiyorum..
hituci canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, yumurtalarım az diye sakın üzülme, herşeyin hayırlısı bu sefer olacak inşallah...
nurcan canım aralıkta bir sorun çıkmadan başlarsın inşallah tedavine, az kalmış bu arada bayramdan sonra hamileler kervanına sen de katılacaksın inşallah
zümmin canım senin bebek de maşallah 20 haftalık olmuş, cinsiyeti belli olmalıydı aslında şimdiye kadar da göstermiyor bebiş galiba :))) neyse inşallah bu kontrolde görürsün (gerçi bana kız gibi geliyor ama :))
simge canım ben de kendime ballı çörekotu kürü yapcam tedaviye başlayacağım zaman ama asıl eşime tedavi zamanı için keçiboynuzu kürü düşünüyorum.. gerçi bizde eşimde sperm sayısında sorun yok, iki defa hamile kalmayı denedik, dener denemez iki defa normal yolla hamile kaldım ama olsun tedavi zamanı daha sağlıklı spermler elde ederiz belki..
anjelikoz ve nırti de aramıza hoşgeldiniz kızlar. anjelikoz senin adına çok sevindim, inşallah bizde senin gibi çifter çifter kavuşuruz bebeklere.. bizim için dua et.. bu arada ben de genartta yaptıracağım, orası ile ilgili böyle güzel şeyler duydukça daha da emin oluyorum kararımla ilgili canım... ama tabi hepsi vesile.. biz aslına normal yolla da anne-baba olabiliriz de, işte her seferinde kürtajlar o yıpranmalar daha zor ve sakıncalı...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
kızlar benim bir korkum var ben cezaevi öğretmeniyim... sürekli cezaevine girerken xrayden geçiyoruz, göz kaydından okutup geçiyoruz... bunlar tedaviye zarar verir mi çok korkuyorum... sizce ne yapmalıyım
((
burdan hep güzel haberler vermek dileğiyle
sevgiler