- 11 Nisan 2009
- 1.346
- 25
- 46
- Konu Sahibi Kavimlergocu
arkadaslar igne için test falan yapilmadi.yarin gidecegim seval hanima.sanirim yapar.ama denemekte fayda var diye düsünüyorum.ne kaybederimki sonuçta.rabbim hepimizin yardimcisi olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaslar....coktan beri sizi takip edemedim....bilgisayarim bozuktu...ne yaptiniz neler oldu...hic bilmiyorum...insallah hepiniz iyisinizdir....
hituci canim...saol Allah razi olsun..hamilelik iyi gidiyor simdiye kadar..cinseyeti daha belli degil...4 gün sonra doktora gidecem Allah izin verirse...ama suana kadar bi sorun yok...Rabbime sükürler olsun
yarin sen gidiyorsun kontrole...senin heyecanini bilirim canim benim...Allah yolunu acik etsin..dualarim seninle..insallah güzel güzel sonuclar aliriz hep beraber seviniriz
Merhabalar pek buraya yazmasamda sÜreklİ takİbİnİzdeyİm. Benİm 3 gebelİk kaybım var 2 sİ doĞal 1 sİ aŞılama İle oldu.ama 3 .de 8. Haftayı geÇemedİ ve 3 defa kÜrtaj oldum.3.gebelİĞİmde kalp atıŞlarını duydum.2.gebelİk kaybımdan sonrta kanda kromozom testİ bakıldı enver bey 3. Gebelİk kaybın daha olursa pgt lÜ tÜp bebek yapıcaz demİŞtİ ve nİtekİmde 3.meleĞİmde benİ bıraktı.eŞİmİnde benİm temİz Çıktı.ŞÜİmdİ bu ay umutta tÜp bebek tedavİsİne baŞladım enver beyde dÜn yumurtalarım topalndı 50 yumurtam Çıktı bunlarında 30 tanesİ olgunmuŞ bugÜn merkezle gÖrÜŞtÜm 16 tanesİ dÖlenme safasındaymıŞ aÇıkcası daha benİm İÇİn 1.gÜnde 16 tane embrİyo oluŞumu hayal kırıklıĞına uĞrattı 30 yumurtadan Şİmdİ perŞembe gÜnÜ net haber gelecek ve bu ay transfer olmıcak fazla yumurta ÜrettİĞİm İÇİn bu ay 3.gÜne kaÇ emrİyo kalırsa donduracaklar ve ÖnÜmÜzdekİ ay ÇÖzdÜrÜp transfer edecekelr kalna olursa ve ÇÖzÜndÜkten sonrta pgt ye gİdecek ankara gen-lab bunun İÇİnde 1250 dolar İstİyorlar kaÇ embrİyo olursa olsun ben ŞÖle dÜŞÜnÜyorum 10 dan az embrİyom kalırsa pgt ye gÖndermeyİ pek İstemİyorum sankİ sayı İyİce azalacakmıŞ gİbİ gelİyor bana sİzler ne dÜŞÜnÜyorsunuz zÜmmİn sende kaÇ embrİyo pgt ye gİttİ ve kaÇ tane saĞlam geldİ paylaŞımlarınızı ve yorumlarınızı beklİyorum rabbİm tedavİde arkadaŞlarımıza saĞlıkla ve hayırlısı İle kucaĞımıza alacaĞımız evlat hamİellİĞİ,hamİle olan arkadaŞlarımızada saĞsalİm kucakalrına almayı nasİp etsİn
İnŞallah rabbİme emanet olun Çok saĞolun....
cnm ben pkoyum enver bey yumurta büyütmede epey bir işin ehli ben 2 yıldır enver beydeyim çok memnunum ondan sen de translokasyon varmı gebelik aybın varmı biraz kendinden bahsedermisin rabbim bu yoldas hepimizin yardımcısı olsun inşallah görüşmek üzere cvp verdiğin içinde çok teşekkürler...