Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir bu topiği takip ediyorum. Umarım hepimize sağlıklı bebeklerimizi dünyaya getirmek nasip olur inş. Tüp bebek gerçekten çok stresli umutlu-umutsuz, mutlu-mutsuz arasında kaldığım değişik bir süreç. Ben doğal yollarla 5 kez hamilelik yaşadım ama 3 ü 5 haftalıkken kendiliğinden düştü. 4. tedavimde lenfosit aşısı denedik bir sürü ilaç iğne vs bu sefer erken düşmedi ama bunu da 4 ayllıkken aniden suyum gelmesi sonucu kaybettim ardından da sanırım enfeksiyon kapmışım dış gebelik yaşadım laporoskopi oldum. Anlayacağınız çok zor günler yaşadım ama umudumu kaybetemeye çalışıyorum yinede. Eşim ve benim kromozom tahlillerimiz ve diğer bütün tahlillerimiz normal çıktı. rahim normal. rahimde ufacık bir problem yok çok şükür. yumurtalıklar güüzel istediğim zaman hamile kalabildim ama olmuyo oluyo.
artık doktorumun da önerisiyle pgt denemeye karar verdik. ben hem dış gebelikten korktuğum için hemde pgt için tüp bebek yaptırıyoruz. doktorum çok yumurtan olsun çok şansın olsun diye gonalf 300 ünite + fostimon verdi. 9 gün akşmı dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum. yaşım 26 doğal yollardan hibir sorunum olmamasına rağmen 8 yumurtam var. sanırım ilaçlardan böyle oldu bilemiyorum. ama önemli olan sağlıklı olmaları tabi.
Hastanem göztepe medikal. memorial düşünüyodum ama doktorum bu hastanede ayrıca memorial da görev yapan genetik uzmanı Yaman Sağlam' ı medikal park kapmış arkadaşlar. işinde çok iyi diye duydum. o hastaneyi seçmemin %90 nedeni yaman bey. ama çok az döllenirse pgt yaptırırmıyım onu da bilmiyorum. kafam karma karışık. yarın toplama işlemi yapılacak çok endişeliyim umarım hayırlısıyla bu sefer olur. sağlıklı olsa keşke hepsi ve de tutsa ve de düşmese. kaybetmek çok zor gerçekten. Bana da dua edin arkadaşlar ben sizi sürekli okuyorum sürekli takip ediyorum.simge seni sürekli takip ettim çok ama çok üzüldüm olmadığına ümitlerim yılıkdı benimde bir anda. İnş olucak birdahakine ben inanıyorum. dua ediyorum. hituchi sanada tedavinde bol şans diliyorum. herşey yolunda gider ve hamile kalırızr inş. Hamile olan arkadaşlar sizlerde vakti zamanı geldiğinde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. Güzel sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin. İnş güzel haberlerle size dönerim.

canım çok üzüldüm inan bana........ allahtan herşeyin hayırlısı bende 26 yaşındayım ama doğal yollardan hamile bile kalamıyorum.......... inşallah olumlu sonuçlanır tedavin

İnşallah cnm benim. Doğal yollardan kalmak da değil de önemli olan sağlıkla dünyaya getirebilmek. Kalıp da kaybetmek çok acı çok üzülüyo insan. Hakkımızda herşeyin hayrlısı inş. Mutlu günler bizi de bulsunnn dimi ama :) pozitif düşünelim poitif olsun.

arkadaslar kizimiz olcakmis....Allahim sizlerede bu duyguyu nasip etsin..doktor 1 saat bakti...saglikli hic korkma dedi..en önemlisini duydum...Rabbime sükürler olsun

arkadaşlar mrb,
bende topiği takip ediyordum bir süredir fakat aşılamamın sonucunu bekledim...
daha önce normal yoldan 2 kez hamile kaldım, ilkinde 8 haftalıkken kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum 7 ay sonra tekrar gebelik ancak gelişim yok dendi... hacettepede bir sürü tahlil ve patoloji sonucunda mol gebelik olduğunu öğrendik çok şükür diğer tüm tahlillerim eşli genetik test vs. temiz, tabi mol gebelikte en az 6 ay gebelik yasak... bu süreyi atlattık derken 3-4 ay hamile kalamayınca eşime sperm tahlili yapıldı ve sayısı fena olmamakla birlikte hareketlilik çok yavaş ve morfoloji bozukluğu çıktı morfoloji %2, tabi tam olarak mol gebeliği doktorlar buna bağlamıyor sebebi olabilirde olmayabilirde diyorlar, 9 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım ancak sonuç negatif (
şimdi pgt ile tüp bebek yapılacak... aşılamamı yaptırdığım genart ta yaptırmayı düşünüorum...çokta olumlu yazılar okudum burası hakkında...
sizden bu süreçte destek bekliyorum arkadaşlar, bu konuda hiç bir bilgim yok... yardımcı olursanız çok sevinirim..

bu arada allah hepimizin yardımcısı olsun... oldukça stresli zamanlar...allah sabır ve dayanma gücü versin... hamile arkadaşlarada bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin...

zümmincim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.. bu arada içime doğmuş demiştim doğru çıktı :)))
Allah tabiki hayırlısını versin de ne demişler
"oğlan doğurdum el için, kız doğurdum kendim için" :)))

marall canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır, ben de mol yaşadım ama bizimkisi maalesef genetik nedenden kaynaklı... mol yaşayanlarında tekrar yaşama ihtimali hiç yaşamamış kişilere göre 10 kat arttığı için doktorun riske de girmek istemiyor anladığım kadarıyla.. pgt ile sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olursun İnşallah canım

bende de zaman azaldıkça heyecan ve de stres artıyor.. kasım bitti sayılır, geriye iki ay kaldı.. Rabbim gönlümüzde olanı bize hayırlı etsin (Amin)

günaydın arkadaşlar....... zümminciğim çok sevindim senin adına ne güzel kızın olcak tabi önemli olan sağlıklı olması allah hayırlı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin.........darısıda bizlere inşallah

melaycim yasadigin bütün olumsuzlardan dolayi çok geçmis olsun arkadasim.rabbim bizi öyle büyük sinavlardan geçiriyorki.sabirli olup tevekkül etmemiz gerekiyor.bende iki mikro sonucu hamile kaldim ama ne yazikki kaybettim bebeklerimi.doktorumu degistirdim.bu ay lenfosit asisi oldum.insallah bu ise yarar.bizim sorunumuz nedeni bilinmeyen infertelite.bide bunu deneyelim dedik.sen nerde oldun asini canim.ben seval hn da oldum.yanliz felaket can yakan bir asi.napalim katlanicak. artik.rabbim emeklerimizi bosa çikarmasin insallah.

zümmincim hayirli olsun arkadasim.rabbim güzel kizini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..

cok saolun arkadaslar...Allah hepinizden razi olsun...18 hafta sonra bebegim Allah izin verirse dünyaya gelcek...peygamberimizin dogdugu ayda dogcak kizim...Rabbim insallah güzel güzel evimize dogumdan sonra gelmemize nasip eder...hepinizin tedavisi benimki gibi hayirli haberlerle sonuclanir...
hituci...seni merak ediyorum...acaba ne durumdasin simdi

zümminciğim bol bol dua et bizlere olurmu? senin duların önce allahın izniyle kabul olur inşallah........... çünkü sen yakında anne olacaksın herhalde en güzel duygudur ve en kutsal görev........... allah yardımcın olsun

saol cnm amin, doktorumdan çok ben riske girmek istemiyorum artık... biraz doktoru ben yönşendiriyorum galiba...(anlayamadım gitti)

arkadaşlar merhaba.. uzun bi aradan sonra anca girebildim nete.tedavideydim haber vermedim.zümmincim kızın olacakmış çok çok sevindmi.rabbim sağlıkla hayırlı uzun ömürler nasip etsin.
kızlar siz nasılsınız?nurcan....simge.....güneş....gpt....ve dualarını eksik etmeyen diğer dostlarım....
bugün itibari ile 6 adet embriyom var.bugün daha 1. gün pgt yapılana kadar yaşamaları gerekir ve pgtden geçmeleri gerekir.duaya çok ihtiyacım var.
hepinizi çok çok öpüyorum....
a.s.

Rabbim hayirli haberler almani nasip etsin...güzel arkadasim...saglikli yumurtalar olusmasini nasip etsin....insallah hepsi saglikli cikar...hadi hayirlisi...bayrama güzel haberler vermen dilegiyle....dualarimiz seninle...

saol canım Allah razı olsun.bende güzel haberler vermeyi çok istiyorum.bana yetecek kadar sağlıklı embriyom olsun ve sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla rabbim kucağıma almayı nasip etsin istiyorum.iyiki varsınız.şuan embriyolarım bölünüyo ve genetik haritaları oluşuyo.duaya çok ihtiyacım var.RAbbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini nasip etsin inş.aeo canım sevgiler...

sen merak etme canim....hep umutlu ol...bende Allah izin verirse...seneye dogumdan 6-7 ay sonra bidaha pgt tedavisini yaptircam..fazla ara birakmak istemiyorum...cok zor beklemek....senin yasadiklarini bende yasadim....Allah seni insallah sevindirir...benim gibi mutlu umutlu olursun....
hani bi arkadas vardi ya...benimle yazismak istedi...bidefa aradi...sonra daha aramadi...sen biliyormusun nasil oldugu?

slm kızlar nasılsınız pek nete girmiyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum ben inş. 2ay içinde başlıcam tedaviye prop siparişi verdik 3kasımda bakalım ne zaman gelicek 1.5ayı bulur dedi enver bey ama daha erken gelse ne ii olur 3adet görmen lazım dedi 2.de bugün gördüm inş. ocakta en geç şubatta başlarım zümmin kızın olacakmış ne güzel inş. saglıklı bişekilde dogar hayırlı bir evlat olur hütici canım tedavin hayırlı olsun inş. güzel haberler vereceksin bize arkadaşlar şimdiden hepinize iyi bayramlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arzumcum teşekkür ederim.umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.
zümmin o arkadaşla ankarada buluştuk.merkezlerimiz karşı karşıyaydı.7 embriyosu girdi pgt ye 2 tanesi sağlıklı çıktı yarın test günü.inşaallah hakkında hayırlısı bebeğine kavuşması olur sağlıkla.onunla senin hakkında konuştuk. görüşemedim bidaha dedi.inş bundan sonra güzel haberleri paylaşırız.sağlıcakla kal cnaım sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…