selam kızlar, kaç gündür yoğunluktan internete giremedim.. canlarım hepinize hayırlı tedaviler diliyorum öncelikle... gönlünüzde ne varsa olur inşallah..
simge canım moralini bozman için hiç doğru bir zaman değil şuan en çok ihtiyacın olan şey moral canım.. zira bebekler sana tutunmaya çalışıyor ve vücudundaki en ufak bir stresi bile hissedebilirler.. içini rahat tut ve konuş onlarla bence.. annenizi bırakmayın de.. Rabbim inşallah en az ikisini sana tutundurur ve hiç bırakmaz..
sen yine de her zaman şükret canım, önemli olan sensin bu arada bunu da unutma.. sen ve eşinin sağlığı yerinde olsun da bebek ondan sonra gelsin olur mu?
bazen düşünüyorum, sanırım üç defa deneyip olmazsa bırakırım.. ben kocamla çocuk olsun diye evlenmedim, onu çok seviyorum ve çocuk olmasa da mühim olan bizim birbirimize sahip çıkmamız..
hem Rabbim öyle bir denge kuruyor ki sorgulamak haddimize değil.. bana verecekse tedavi bile olmadan verebilir.. O isterse olmaz diye hiç bir şey yok.. ama vereceği hayırlı değilse uzak dursun diyorum.. ve O isterse ben hiç bir sorun olmasa da anne olamayabilirim..
gerçekten başımıza bu olay gelince hayatı, kaderi, Rabbin varlığını ve çizdiği yolu insan daha bir iyi anlıyor.. inancı daha da kuvvetleniyor..
Elimizden geldiği kadar mücadele edelim ama lütfen dünyaya ait hiç bir şeyi hayatın tek anlamı yapmayalım bence..
eskilerin bir lafı var çok güzel
duvara yaslanma çürür, adama yaslanma ölür diye
bu dünyaya ait herşey gelip geçici.. zevkleri gibi acıları da sonsuz değil..
güçlü olmak zorundayız arkadaşlar, kendimize ve eşimize sahip çıkmak zorundayız.. çocuksuz olmak çok zor evet,.. bir de zaman geçtikçe sizden daha küçükler, onlardan daha küçükler vs vs anne olunca insan daha da üzülüyor.. ama yapacak bir şey de yok...
olmazsa da olmaz.. elden bir şey gelmez..
ama ben inanıyorum ki simge sen inancınla, azminle ve herşeyden önemlisi Rabbimin izniyle başaracaksın.. Rabbim yüzüne gülsün,.. sana, bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
çok uzattım dolmuşum kusura bakmayın yine
(
haydi selametle