-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
merhaba arkadaşlar.ben 2.tüp bebek tedavime başladım.2 kez düşük ve bebeklerimi kaybettiğim için bu sefer transfer olmadan önce embriyolara genetik test istiyorum.eşime ve bana genetik testler yapıldı hiç problem yok.ama kafama takıldı bugün merkezi aradım 13 oluşmuş embriyonuz var eğer genetik tanı yapılırsa hepsine yapılması gerekiyor denildi.embriyo başına 130 euro istiyorlar.bana çok pahalı geldi.sizin bir bilginiz varmı dedikleri gibi hepsinemi yapılması gerekiyor.
günaydın canım iyiyim sen nasılsın nerelerdesin? bugün işe başladım herşey yolunda................ inşallah canım hislerin gerçek olur................. sen ne zaman başlıyorsun
iyiyim bende hamdolsun canım.tayinimiz çıktıda samsuna taşınma işleriyle uğraştık giremedim nete.senin adına çok seviniyorum.ben 3 tedavimde toplam 2 sağlıklı embriyo buldum.4. ye Allah kerim bakalım.kasımın 3 ü adetin 21. günü oluyo.bugün yarın merkezi arayıp sorcam bakalım ne dicekler.bi sorun olmazsa bu ay başlamayı düşünüyoruz.dualarınızda beni unutmayın nolur.meryem suresine başladık eşimle.her akşam okuyoruz.
Rabbim inşaallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
hituci merhaba, tedavin hayırlı olsun canım.. sen nerde yaptırıyorsun? tedavin hakkında burdan paylaşımda bulunursan daha başlamamış bizler için de aydınlatıcı olur..
simgecim bu cumaya inşallah müjdeli haberi verirsin burdan
Allaha emanet olun kızlar
canim dogru diyorsun pgt
biz burda herseyi paylasmamiz gerekiyor...ben ilk pgt olayini arastigimda fazla kimseyi bulamadim...tek eyetkiner sagolsun bana cevap yolladi ve benimle bu konuyu paylasti...simdi biz böyle nasil birbirimize durumlari paylasirsak...gelecektekiler icin daha kolay olur....
simge gercekten belirti arama...kendini üzme...benim icim rahat...cünkü hamile kalabiliyorsun...sen merak etme...benim icin sen hamilesin...Allahin izniyle...
arkadaslar...benim hafta sonu cok moralim bozuldu...cocugumu ilk görenler misafirlige gittik...bazen öyle catlak insanlar oliyorki...pat diye adamin suratina vuruyorlar...ne diycegimi sasirdim...senin cocugun neden böyle neyi var...neden hortumu var...hicbiyere gidesimde olmiyor...yani evimde oturup kimseyle tanisasim bile gelmiyor...esim disariya cik gez dolas diyor...millet beni üziyor...ben yavrumu oldugu gibi seviyorum...ama insan üzüliyor iste...bende istemezdim böyle olmasini...ayni yastaki cocuk...kosuyor..anne anne diye cagriyor annesine....offf...offf