- Konu Sahibi Kavimlergocu
canım canını sıkmak için çok erken.tek embriyo tutunduğu için yüksek çıkmamış olabilir.güzel haberlerini duymak dileği ile.sağlıcakla kal canım sevgiler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba
bu konuyu yeni gördüm
ben aileden gelen kalıtsal bir hastalık taşıyorum
bu hastalık erkeklerde ortaya çıkıyor kadınlar ise taşıyıcı oluyor
erkek evladım olursa bu hastalığın onda çıkma ihtimali %50 ve bu çok büyük bir risk
kızım olursa da büyük bir ihtimalle o da taşıyıcı olacak
ben de pgt yöntemini daha yeni öğrendim
doktorumla henüz detaylı olarak konuşmadık ama eğer deneme imkanım varsa ben de bu yol ile hamile kalmak istiyorum
bu sürecin nasıl işlediği ve ne kadar zaman aldığı konusunda beni biraz bilgilendirebilir misiniz
yaşayanlar olarak sizden öğreneceklerim olduğunu düşünüyorum
canım canını sıkmak için çok erken.tek embriyo tutunduğu için yüksek çıkmamış olabilir.güzel haberlerini duymak dileği ile.sağlıcakla kal canım sevgiler...
simgecim sonuç negatif demek için çok erken bence, moralini bozmadan p.tesini bekle, inşallah bebeğin seninledir canım.
tüp bebek tedavisi ile başlanıyor......... oluşturulan embriyolar pgd için genetik merkezlerine gönderiliyor............ sağlam olanlar transfer ediliyor ondan sonra 12 sonra test yapılıyor............ burda önemli olan kaliteli ve fazla yumurta elde edebilmek çünkü ona göre şans artıyor......... hastalığının ne olduğunu yazmamışsın ama çoğu genetik hastalık bu yolla tespit edilebiliyor............. şansın bol olsun