Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaşlar.ben 2.tüp bebek tedavime başladım.2 kez düşük ve bebeklerimi kaybettiğim için bu sefer transfer olmadan önce embriyolara genetik test istiyorum.eşime ve bana genetik testler yapıldı hiç problem yok.ama kafama takıldı bugün merkezi aradım 13 oluşmuş embriyonuz var eğer genetik tanı yapılırsa hepsine yapılması gerekiyor denildi.embriyo başına 130 euro istiyorlar.bana çok pahalı geldi.sizin bir bilginiz varmı dedikleri gibi hepsinemi yapılması gerekiyor.

herkese günaydın nasılsınız kızlarrrr....

canım bence hepsine pgt yapılmalı.gebeliklerin düşükle sonuçlanıyorsa bir problem var demektir.yeniden bi düşükle daha karşılaşmaman için ve bebeğinin sağlığı için pgt yapılmalı bence.ne güzel birsürü embriyon olmuş maşaallah.fiyatını düşünme bebeğinin sağlığını düşün.bende dahil buradaki herkes pgt ye çok embriyo sokmak için uğraşıyoruz.bence hiç düşünme parayı.yinede sen bilirsin.Allah yar ve yardımcın olsun sevgiler...

simgecim günaydın bugün nasılsın?içimde çok güzel hisler var seninle ilgili.Allahın izniyle hayırlısıyla sağlıkla en az 1 embriyon tutunacak gibi geliyo bana.hakkında hayırlısını versin rabbim sevgiler canım...

günaydın canım iyiyim sen nasılsın nerelerdesin? bugün işe başladım herşey yolunda................ inşallah canım hislerin gerçek olur................. sen ne zaman başlıyorsun

günaydın canım iyiyim sen nasılsın nerelerdesin? bugün işe başladım herşey yolunda................ inşallah canım hislerin gerçek olur................. sen ne zaman başlıyorsun

iyiyim bende hamdolsun canım.tayinimiz çıktıda samsuna taşınma işleriyle uğraştık giremedim nete.senin adına çok seviniyorum.ben 3 tedavimde toplam 2 sağlıklı embriyo buldum.4. ye Allah kerim bakalım.kasımın 3 ü adetin 21. günü oluyo.bugün yarın merkezi arayıp sorcam bakalım ne dicekler.bi sorun olmazsa bu ay başlamayı düşünüyoruz.dualarınızda beni unutmayın nolur.meryem suresine başladık eşimle.her akşam okuyoruz.
Rabbim inşaallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

iyiyim bende hamdolsun canım.tayinimiz çıktıda samsuna taşınma işleriyle uğraştık giremedim nete.senin adına çok seviniyorum.ben 3 tedavimde toplam 2 sağlıklı embriyo buldum.4. ye Allah kerim bakalım.kasımın 3 ü adetin 21. günü oluyo.bugün yarın merkezi arayıp sorcam bakalım ne dicekler.bi sorun olmazsa bu ay başlamayı düşünüyoruz.dualarınızda beni unutmayın nolur.meryem suresine başladık eşimle.her akşam okuyoruz.
Rabbim inşaallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

canım inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanır seninkide................ günde 707 kere ya vaaris oku birde okuyabildiğin kadar ' kale rabbi heb li mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semiud dua ' bu duayı oku canım ben okudum hep faydası olur inşallah

hituci merhaba, tedavin hayırlı olsun canım.. sen nerde yaptırıyorsun? tedavin hakkında burdan paylaşımda bulunursan daha başlamamış bizler için de aydınlatıcı olur..

simgecim bu cumaya inşallah müjdeli haberi verirsin burdan

Allaha emanet olun kızlar

canım bende çok istiyorum ama bilemiyorum ilk denemede bazı belirtiler vardı ama şimdi hiç yok............. acaba öyle olurmu bilmiyorum............... bence her gebelik için kişide belirtiler aynı olur........... şu an bende kasık ağrısı ve gaz sancısı var başka birşey yok............... korkuyorum aslında ama umudumu da kaybetmek istemiyorum

iyiyiz nurcancığım sen nasılsın iyileştinmi tamamen

kızlar merhaba, hayırlı akşamlar
nurcan canım nasılsın? tedaviye tam ne zaman başlayacaksın canım..
simgecim kendinde bir belirti arama gerçekten.. daha hem çok erken.. hem de her hamilelik birbirinden farklı olurmuş.. yalnız forumlarda transferin bilmem kaçıncı gübü kahverengi lekelenme görenler oluyormuş buna rağmen hamile kalmışlar.. sende böyle bir şey olmadı değil mi?

kızlar bu arada iki saattir topiği yeniden baştan sona okudum.. yazdım hepimizin ne sorunu var diye kendimce.. 17 kişiyiz yanlış saymadıysam... ama yazan beş altı kişi devam ediyoruz..
günes sanırım benim gibi üç yılın dolmasını bekliyorsun

daglarr pgt ile 3. deneme yapacaktı mayada ondan da ses çıkmamış hiçç

hituci canım senin tayin işin hayırlı olsun, tedaviye de yakında başlayacaksın sanırım.. inşallah bu defa son olur ve hayırlısıyla ikiz bebeğe kavuşursun canım inşallah.. senin sorunun da 13-14 robertsonianmış bu arada, yani eşinin kromozom dizilişi 45XY der(13;14) (q1,q1) olmalı senin de ve sanırım size de %15 şans biçmişlerdir.. benim eşimde de aynı sorun var, belki de prob var dedikleri prob senin getirttiğin probdu canım.. senin getirttiğinse ve bizde de onu kullanacaklarsa şimdiden hakkını helal et olur mu?hakkımızda hayırlısı olsun, senin tedavilernin başarısız olmasına kendim yaşamışım kadar üzüldüm inan..

karamel canım sen de 4. deneme yapacaktın sanırım, tedaviye ne zman ve nerde başlıyorsun.. şimdiden hayırlı olsun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah

kızlar daha önce yazıp sonra bırakanlar da var, yeni bir gelişme olur ya da tedaviye başlarsanız yazın lütfen.. gerçekten bu topik bilmeyenler ve başına böyle bir şey gelmiş olanlr için çok faydalı.. ben buraya bu topiği gördükten sonra üye oldum..

Rabbimden dileğim hepimize her konuda herşeyin hayırlsıını vermesi

hayırlı geceler hepinize kızlar

canim dogru diyorsun pgt
biz burda herseyi paylasmamiz gerekiyor...ben ilk pgt olayini arastigimda fazla kimseyi bulamadim...tek eyetkiner sagolsun bana cevap yolladi ve benimle bu konuyu paylasti...simdi biz böyle nasil birbirimize durumlari paylasirsak...gelecektekiler icin daha kolay olur....

simge gercekten belirti arama...kendini üzme...benim icim rahat...cünkü hamile kalabiliyorsun...sen merak etme...benim icin sen hamilesin...Allahin izniyle...

arkadaslar...benim hafta sonu cok moralim bozuldu...cocugumu ilk görenler misafirlige gittik...bazen öyle catlak insanlar oliyorki...pat diye adamin suratina vuruyorlar...ne diycegimi sasirdim...senin cocugun neden böyle neyi var...neden hortumu var...hicbiyere gidesimde olmiyor...yani evimde oturup kimseyle tanisasim bile gelmiyor...esim disariya cik gez dolas diyor...millet beni üziyor...ben yavrumu oldugu gibi seviyorum...ama insan üzüliyor iste...bende istemezdim böyle olmasini...ayni yastaki cocuk...kosuyor..anne anne diye cagriyor annesine....offf...offf

hituci merhaba, tedavin hayırlı olsun canım.. sen nerde yaptırıyorsun? tedavin hakkında burdan paylaşımda bulunursan daha başlamamış bizler için de aydınlatıcı olur..

simgecim bu cumaya inşallah müjdeli haberi verirsin burdan

Allaha emanet olun kızlar

herkese günaydınnnnn......hayırlı sabahlar.........
pgt merhaba canım.tedaviye anatolyada başliyorum Allahtan bi mani olmazsa.pgt yi genlab labaratuvarı yapıyo.13.14. kromozon translokasyonu sık görüldüğü için ben prob getirtmedim canım.gittiğimizde bizde hazır olan probu kullandık.bu tedavi benim pgtli 4. tedavim olacak.3 tedavide toplam 2 sağlıklı embriyomuz oldu.4. ye Allah kerim duanızı istiyorum.sorunuz olursa yardımcı olmayı çok isterim.herkese sevgiler.....öpücükler...

canim dogru diyorsun pgt
biz burda herseyi paylasmamiz gerekiyor...ben ilk pgt olayini arastigimda fazla kimseyi bulamadim...tek eyetkiner sagolsun bana cevap yolladi ve benimle bu konuyu paylasti...simdi biz böyle nasil birbirimize durumlari paylasirsak...gelecektekiler icin daha kolay olur....

simge gercekten belirti arama...kendini üzme...benim icim rahat...cünkü hamile kalabiliyorsun...sen merak etme...benim icin sen hamilesin...Allahin izniyle...

arkadaslar...benim hafta sonu cok moralim bozuldu...cocugumu ilk görenler misafirlige gittik...bazen öyle catlak insanlar oliyorki...pat diye adamin suratina vuruyorlar...ne diycegimi sasirdim...senin cocugun neden böyle neyi var...neden hortumu var...hicbiyere gidesimde olmiyor...yani evimde oturup kimseyle tanisasim bile gelmiyor...esim disariya cik gez dolas diyor...millet beni üziyor...ben yavrumu oldugu gibi seviyorum...ama insan üzüliyor iste...bende istemezdim böyle olmasini...ayni yastaki cocuk...kosuyor..anne anne diye cagriyor annesine....offf...offf

inşallah canım bende çok istiyorum ve olması için dua ediyorum .................. allah büyük o dilerse olur

canım sen kendini üzme o sana soran çatlak insanlara o kadar rahat ve güzel bir şekilde cevap verki bir daha sormaya cesaret edemesin............... canım emin ol her yerde öyle dangalaklar var............. ben hiç cevap vermeyip geçiştiriyorum zaten bozuluyorlar ve bir daha konuşamıyorlar bile................... bunu sen istemedin takdiri ilahi yapabileceğin birşey yok............. canını sıkma canım belki o çocuk sayesinde allah sabrını sınıyor ve senin günahlarını bağışlıyor öyle düşün............... çünkü kolay değil bakmak ve sabretmek............ sen kalbini ferah tut

günaydın kızlar nasılsınız simgecim nasılsın az kaldı hep beraber sevineceğiz ınşallah burada belirti hiç arama içini ferah tut benimde içimde güzel hisler var.
pgt 3 yılım yeni doldu canım bir kaç gün önce. bakalım önümüzdeki ay mı olur artık daha sonramı tam belli değil.
zümmincim sen onları asla kafana takma kendilerini bilen insanlar olsalar zaten o şekilde konuşmazlar. o yüzden üzüldüğüne değecek insanlar değil.
hituci, nurcan inşallah olucak bu safer Allah yardımcınız olsun.tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. güzel düşünelim güzel olsun.

canım inşallah hem kendim için hemde sizlere umut olmak adına çok istiyorum olumlu sonuçlanmasını................... çünkü bizim durumumuz çok zor.............. kaliteli yumurta ve sağlıklı embriyo.................... ama allah büyük ben tedavi aşamasında nerdeyse vazgeçecektim ama 3 tane sağlıklı embriyo bulundu............. allah korusun olmazsa eğer diğer tedavide bulunma ihtimalini bile düşünüyor insan

kızlar günaydın
simge canım nasılsın bugün herşey iyi gidiyor değilmi az kaldı canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerini duyacağız cuma günü

zümmin canım sen millete bakma sizne be gerizekalı insanlar sormasalar çatlarlar zaten hiç takma arkdaşım boşver milleti seni anlayan insanlarla otur kalk rabbim herkesi bir şekilde sınıyor buda senin sınavın arkadaşım bak ikinci bebeğin inşş sağlıklı olacak allahın izniyle belki oda bu sınavdan iyi çıktığının işaretidir güzel kızını öpüyorum canım benim

güneş canım benim inşş arkadaşım hepimiz güzel haberler alırız karnımız bebişlerle dolar hayırlısıyla rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

pgt canım ben tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum. bu hafta adet olursam başlayacağım inşallah. hayırlısı bakalım...
zümmin üzme kendini lütfen. Onu onların düşüncesizliğine ve terbiyesizliğine ver. Unutma sen bu yaşadıklarının mükafatını bir gün mutlaka kat kat fazlasıyla alacaksın.
simge Allah yardımcın olsun. büyük bir heyecanla sonucunu bekliyoruz. Rabbim inşallah sana hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.
Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın ve hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah.

cok saolun arkadaslar...Rabbimden hep sabir diliyorum....

Allah insallah hepinizden teker teker hayirli haberler almami nasip eder

kızlar size bişiey soracam şimdi ben kasımdaki adetimde başlıcam nasipse kısa protokolle bu kısa protokolde lucrin kullanılıyomuydu hep uzun protokol oldu benim tedavilerim kafam karıştı yanlışmı anladım ben dr acaba sadece adetliyken yumurtlatma ilaçlarına başlıyacakmışız
nolur bana yazın kızlar korkmaya başladım ve benim bu gün 21. günüm

canım kısa protokolde lucrin kullanılmıyor bildiğim kadarıyla çünkü ben kullanmadım................ o sadece uzun protokolde kullanılıyor................. kısa protokolde adetin 2.yada 3. günü iğneleri yapmaya başlıyoruz

bu arada benim bugün 8. günüm ama sabah hastaneye gittim ve dayanamayıp kan verdim moralim çok bozuk çünkü 0,1 çıktı............... bence olsaydı bugünde yüksek çıkardı............ eşim doktoru arayıp sormuş oda bugün daha kesin belli olmayacağını çok acele ettiğimizi söylemiş en uygun 12.gün yani pazartesi günü demiş.................. siz söyleyin şimdi bana sonuç negatif değilmi

X