Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canim benim cok üzüldüm ....Allah biliyor ya bizim durumumuz farkli....nasip kismet meselesi bide...Rabbim yüzünü güldürsün canim...belki zamani degilmis...daha cok gencsin...bosver o bebek yokmu diye soranlari...aldirma...hayatimi yasicam keyfime bakcam de...onlara ne sanki...
kizim dünyaya geldiginde ve doktorlar her ölcek bekleme dediklerinde hic umudumu kaybetmedim...hep dua ve sabir..
Rabbim yardimcin olsun canim benim...Allah insallah bidaki tedavinde hayirli haberler verir

canım çok haklsın yazdığın şeylerin aynısını hergün bende düşünüyorum......... ama gel görki düşündüğün ve uyguladığın bazen uyuşmayabiliyor............ ben umudumu yitirmicem sonuna kadar devam edicem...........3-5 ne kadarda olursa............ inşallah gerek kalmaz ve rabbim kendiliğinden verir........ ben artık bugün tamamen eminim çünkü regli oldum............ olması gerekenden 3 gün önce.......... demekki kısmet böyleymiş allah pazartesiye kadar strese sokmadı beni ve çabucak gösterdi......... şimdi hergün dua edicem önemli olan istemeyi bilmekmiş bir sitede okudum....... kilo vericem ve bazı kürleri uygulucam........ bakalım olursa olur olmazsada şubat ayının başlarında UMUT tüp bebek merkezinde tadaviye başlıcam......... doktorumu değiştiricem yeni bir ortam istiyorum........ kendimi yeniden başlıyor hissetmek için........ 27 yaşına giricem ve 5 yıllık evliyim......... sorulardan hamile haberleri almaktan bıktım usandım....... bugünlerde en büyük destekçim canım eşim......... o olmasa ben ne yapardım......... bana hep sen yeterki yanımda ol ben çocuk bile istemiyorum diyor........ biliyorumki beni rahatlatmak için söylüyor oda çok seviyor çocukları çünkü........... allah büyük vakti zamanı ne zamansa o zaman verecek elbet.......... bunun için en önce sabır ve güç istiyorum ondan........ kusura bakmayın okadar doldumki belki satırlarca yazabilirim.......... çok yorgunum biraz dinlenmek iyi gelecek......... dularınızda beni unutmayın......... destekleriniz benim için çok önemliydi ama olmadı işte........ hisler maalesef tutmadı bu kez....... yine burdayım 3.tedavime kadar sizleri takip ediyor olacağım inşallah benim yaşadığım sizin başınıza gelmez ve sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olur

ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.. :KK43:(((((((
Rabbim yardımcın olsun... inşallah birgün istediğin haberi verirsin burdan canım...
dua ve selam ile ...

simgecim merhaba.üzülme desemde boş ama şunu söylemek istiyorum.şu hayatta başımıza gelen her olay rabbimizden geliyo ve rabbim bunların sebebini bilen tek varlık.bazen istediklerimiz bazen istemediklerimiz başımıza geliyo.bizim hoşumuza gitmesede bu sonuç emin ol ki rabbim seni sevdiği için,seni sıkıntıya sokmak istemediği için böyle bi sonuç verdi.hayırsız olmasındansa,hasta olup acı çekmesindense böylesi daha iyi sende biliyorsun.hepimiz için herzaman dua ediyorum.rabbim en kısa zamanda bizleride hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşturur inşaallah.Allah emanet ol canım sevgiler.......

canım benim çok üzüldüm. umudunu hiç bir zaman kaybetme şu an için belkide hayırlısı böyleymiş. vakti değilmiş belkide. Allah yardımcın olsun.

simge canım benim inanki çok üzüldüm ama sakın pes etme olurmu bunlar bizim için birer sınav arkadaşım rabbm hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere

saolun kızlar bende hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama sanırım biraz zamana ihtiyacım var............ herşeyden etkilenir oldum hemen gözlerim doluyor............ ne kadar ara vermeliyim sizce?............ ben ocakta tekrar denemeyi düşünüyorum ama eşimde şubat ayını istiyor............ daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum............. 3 ay para biriktiririz sorun olmaz

simgecim çok üzüldüm canım allah vakti zamanı geldiğinde hepimize meleklerini yollucak ben buna inanıyorum üzülme demicem çok üzülünüyo biliyorum ama olumlu düşün hep zaman herşeyin ilacı bana 1denememden sonra 3ay ara demişti dr. ama ben 3ay sabredemedim 2.ayda başlamıştım tedaviye durumun varsa ocakta başla canım kendini daha iyi hissedersin vedediğin gibi vakitte kaybetmezsin ii akşamlar

aslında bende istiyorum ocakta başlamayı ama bu tedavide yumurtalar az olduğu için doktor nerdeyse iptal edip 3-4 ay ara vermemiz gerektiğini söylemişti............ şimdi kafamdaki tek soru bu acaba tekrar yine aynı şeyler olurmu?.................. gelecek ay tekrar ballı çörek otu karışımına başlıcam.............. bence faydası var............ sizlerde tedaviden önce mutlaka başlayın

kızlar günaydın hepinize
simge canım biraz zaman geçsin bekle istersen en az iki ay sonra yine balarsın allahın izniyle bu korkular hiç geçmicek biliyorum bended var

kızlar bu arad ben adet oldum ve tedavi başlamak için akşam istanbula gidiyorum ve korkularımda yanı başımda benle beraber inşş bu sefer herşey çok güzel olur umuda yolculuğuma çıkıyorum sizden istediğim bana dua etmeniz rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşşşşşş
size haber veremm tedavi aşamasında ama olumlu olursa muhakkak yazmaya çalışırım yazabilirsem olumsuz olursada eve gelince yazarım
rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu göster bize yarabbim

kızlar günaydın hepinize
simge canım biraz zaman geçsin bekle istersen en az iki ay sonra yine balarsın allahın izniyle bu korkular hiç geçmicek biliyorum bended var

kızlar bu arad ben adet oldum ve tedavi başlamak için akşam istanbula gidiyorum ve korkularımda yanı başımda benle beraber inşş bu sefer herşey çok güzel olur umuda yolculuğuma çıkıyorum sizden istediğim bana dua etmeniz rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun inşşşşşş
size haber veremm tedavi aşamasında ama olumlu olursa muhakkak yazmaya çalışırım yazabilirsem olumsuz olursada eve gelince yazarım
rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu göster bize yarabbim

canım hakkında hayırlı olan olsun.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dün bende başladım tedaviye.adetin 21. günüydü ilk lucrinimi yaptım.dualarınızda beni unutmayın.dualaşmak dileği ile ...

canım hakkında hayırlı olan olsun.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dün bende başladım tedaviye.adetin 21. günüydü ilk lucrinimi yaptım.dualarınızda beni unutmayın.dualaşmak dileği ile ...

canım benim senin tedavinde hayırlı olsun inşş emeklerimizi boşa çıkarmaz rabbim seninki uzun protokol benimki kısa bakalım bu sefer neler gösterecek rabbim herşeyin hayırlısını versin rabbim nedemek canım unuturmuyum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşş

hituci,nurcan tedavileriniz hayırlı olsun......... inşallah sonuç çok güzel olur............. rahat olun bence en büyük etken o............ sonucun güzel olması için dua edicem......... allah yardımcınız olsun.......... herşeyin hayırlısı

saolun canlarım Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.iyiki varsınız.sağlıcakla kalın aeolun sevgiler...

slm kızlar simgecim nasılsın canım sanırım 3 ay ara veriyorlar hem kendini toparlarsın şimdiden böyle korkulara kapılma ınşallah bir dahaki sefere olur canım büyük bir sınavdan geçiyoruz elbet bir gün bizde kavuşacağız.
hituci, nurcan tedavileriniz hayırlı olsun ınşallah güzel sonuçlanır. Allah yardımcınız olsun hepimiz için dua ediyorum.

kızlar selamlar.. simgecim canım tekrar geçmiş olsun, inşallah bir dahakinde bebeklerine kavuşursun canım
nurcan ve hituci tedavileriniz hayırlı olsun.. Kalbinizi ferah tutun.. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah...
hepimize hayırlı evlatlar diliyorum...
iyi akşamlar, Allaha emanet olun

Merhaba arkadaslar. uzun zamandir giremiyordum.
simgecim cok gecmis olsun.
ben tedaviye basladim. sehir disindayim. bana cok dua edin ne olurr.
pgt yapilacak bana da ama doktorun istedigi sayida yumurta yok simdilik. hayirlisi bakalim. pek keyfim yok. Allaha emanet olunn......

Merhaba arkadaslar. uzun zamandir giremiyordum.
simgecim cok gecmis olsun.
ben tedaviye basladim. sehir disindayim. bana cok dua edin ne olurr.
pgt yapilacak bana da ama doktorun istedigi sayida yumurta yok simdilik. hayirlisi bakalim. pek keyfim yok. Allaha emanet olunn......

saol canım......... inşallah geçmiş olur ve bir daha kötü sonuçlar yaşamayız hiçbirimiz.......... sakın ümitsiz olma yumurta sayısı her an değişebilir........... bende 5-6 tane yumurta beklenirken 9 yumurta toplandı........... 7 tanesi döllendi 3 tanesi sağlıklı çıktı ama olmadı maalesef............. demekki kısmet değilmiş.............. az olması engel değil............ hiç farketmez belki toplananlaın hepsi sağlıklı olur............. yeterki moralini bozma............ rahat ol inan bana transfer sonrası yeterince stres yapıyor insan............ belki de en büyük hata burda........... en baştan en sona kadar önemli olan rahat olmak............ bol bol dua et :Saruboceq:

kızlar merhaba inşallah hepinizbebeklerinize kavuşursunuz.

ben size bişey sorucam kromozom bozkluğu olan varmı
50 lik plaklarda 5 kromozom bozukluğu
anlayan varsa cevaplarsa sevinirim

ve böyle olanlar pgt yöntemiylemi yaptırmalı

canım raporunda tam olarak ne yazıyor onu anlamak lazım.......... herhangi bir genetik doktoruyla görüştünüzmü?.............. zaten tüm genetik sorunu olanlarda PGD yapılması öneriliyor............. bence yaptırmalısın ama daha öncesinde mutlaka bir doktorla görüş............. testi yaptırdığın merkez daha iyi olur

kızlar slm ben geldimmm

tedavim başlamadı maalesef kist çıktı nasipse aralık ayında artık her işte bir hayır var sanırım kistimin içi boşaltıldı ve doğum kontrol hapına başladım diğer adetimde tekrar gidecem hayırsı olsun hepimiz için

X