günaydın kızlar nasılsınız simgecim nasılsın karamsarlağa yer yok şu anda hiç bir şey moralini bozmasın bunları düşünme şu an.
pgt06 canım sen tedaviye genarttamı başlayacaksın benimde pgt orada yapılacak.bu duyguyu bende iki kere yaşadım çok güzeldi.ama acıları bugün gibi içimde.çok zor evlat hasreti çekmek.doktor bana düşük bir oran verdi umudumu biraz kıran o. tabi hepsi bahane Allahım ol derse olmayacak bir şey yok. Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
canım merhaba.. evet ben genartta şubatta başlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse.. canım sen kalbini ferah tut, çok şükür ki çare arayacak bir durum var.. bakın o gün paylaştığım bir vaka vardı.. 15-15 translokasyondu.. aynı kromozomda olanına hiç bir çözüm yok, direkt yumurta/ donasyonu ya da evlatlık öneriyorlar.. her zaman ve her zaman şükredecek bir şey var canım.. ne kadar az da olsa olabilecek bir şeyse denemek lazım.. hem bak simgenin morali ne kadar bozuktu nerdeyse bırakıyordu tedaviyi yumurta sayısı yetersiz diye.. ama rabbim verdikelrin yüzdenin daha üstünde sağlıklı embriyo yolladı.. inşallah tamaına erecek simgenin bebek hasreti
sen de moralini yüksek tut, dua et canım hem kendin için hem diğer arkadaşlar için.. her şey güzel olacak ınşallah
canım benim merhaba benim eşimde resiprokal translokasyon var canım sizinkinden farklı sanırm ama dediğin doğru benim pgd ile yapılmış gebeliğim var düşük sebebi translokasyon değil bakalım canım evt kasımın ilk haftası tedaviye başlıyorum nasipse evimde olmayacağım için size yazamam canım ben istanbulda tedavi göreceğim ve orda kalacağım ancak fırsat bulursan yazabilirim yada hamile kalırsam yazarım bakalım canım hayırlısı inşşş rabbim ol deyince olacak inşş
canım sizinki daha sık rastlanan bir şey (500 kişi de 1) bizde robertsonian var o 1000 kişide 1 görülüyormuş, bizim ki sizden daha farklı.. karşılıklı iki parça değişmiyor da 13n kromozom kopuyor ve 14. kromozoma yapışıyor.. sanki normal insan gibi 46 değil de 45 kromozom var gibi görülüyor.. bize raporda sağlıklı bebek şansı %15 yazılı..
hakkımızda hayırlısı canım
senin tedavinde inşallah artık olumlu sonuçlanır da izmire hamile olarak dönersin ve bebeğini (ya da bebeklerini) alırsın canım kucağına.. yazamasan da aklım sende, inşallah güzel haberler verirsin bize.. Allah yolunu açık etsin canım
zümmincim senin bebek utangaç ya da çok mutaassıp bak cinsiyetini göstermemiş.. varsın olsun, kız da olsa oğlan da olsa ne mutlu ki sağlığı yerinde ve annesinin krnında keyfi yerinde.. :) inşallah Rabbim sonuna kadar Onu korur kollar ve sen de hayırlısıyla kavuşursun bebeğine canım
simgecim senden ses çıkmadı bugün keyfin yerindedir inşallah
inşallah bebişlerin tutunuyordur sana canım
selam ve sevgiler kader arkadaşlarım
)