• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyoya pgt

Benim en iyi denebilecek embriyolarimda hep monozomi mozaik veya trizomi cikmisti. Sans meselesi gercekten bu ngs hic kestiremiyorsunuz sonucu 🫠 denemekten baska caremiz yok malesef ama, bulamasaydik biz de devam edecektik bulana dek saglikliyi. Hakkinizda en guzeli olsun insallah ☺️ ben de dun pgtli bir embriyomu transfer oldum ama hic bilmiyorum ne olur sonucu. Sonucta yuzde yuz bir vaat verilmiyor genetikli embriyoya da
Ay hayırlı olsun İnşAllah, sağlıkla kucağınıza alın 😍 en azından sağlıklı olduğu konusunda içiniz rahat, güzel düşünün güzel olsun ❤️

Ay hayırlı olsun İnşAllah, sağlıkla kucağınıza alın 😍 en azından sağlıklı olduğu konusunda içiniz rahat, güzel düşünün güzel olsun ❤️
Evet pozitif kalmaya calisiyorum ama endometriozisim var benim, umarim bebegin tutunmasiyla ilgili bir sorun cikarmaz gibi kaygilarim var🙈 hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin❤️ cok buyuk emekler sabirlar veriyoruz bu yolda hepimiz.

Herkese selamlar kızlar, biliyorum bu konu buralarda bir kaç kez açıldı ama bu sefer kesin sonuç alanlar yada yaptıranlardan destek rica ediyorum süreçleri hakkında. 7+5 hamileyken tüp bebekle, embriyonun ikiye bölündüğünü ve kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtajla alındıktan sonra biyopsiye yollandı. Biyopsi sonucu sağlıksız embriyo trizomi geldi kromozom fazlalığı oluyormuş. Şimdi sorum şu, geride kalan donmuş embriyolarımıza doktorum pgt öneriyor. Ama riskleride var dondur çöz kalite bozulma, 3%-5% kalite düşme riski varmış. Aynı şeyleride tekrar yaşamayıda istemiyorum. Gerçekten bu süreçten geçenler cevaplarınızı bekliyorum 🙏
Merhaba öncelikle süreciniz sorunsuz kolaylıkla geçsin sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun. Birşey merak ettim transferden önce doktorunuz eşiniz ve sizden genetik test istedi mi acaba ?

Evet pozitif kalmaya calisiyorum ama endometriozisim var benim, umarim bebegin tutunmasiyla ilgili bir sorun cikarmaz gibi kaygilarim var🙈 hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin❤️ cok buyuk emekler sabirlar veriyoruz bu yolda hepimiz.
İnşAllah hayırlısı olsun, doğru diyorsunuz madi manevi olarak çok emek veriyoruz

Merhaba öncelikle süreciniz sorunsuz kolaylıkla geçsin sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun. Birşey merak ettim transferden önce doktorunuz eşiniz ve sizden genetik test istedi mi acaba ?
Evet genetikte bir sıkıntı çıkmadı 😞 tamamen embriyoyla alakalı, sonuçta doğal değil yapay diyor

Back