- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
canım herşeye rağmen iyi olmaya çalışıyorum.. yarın kontrole gitcem.. hiç düzeni bozulmayan adetim herhalşde bu ay sıkıntılardan ötürü bozuldu.. geçen ay üç gün erken olmuştu şimdi de bekliyorum dün hafif bir lekenelnme oldu öğlen, bu saat oldu hala bir damla kanama yok.. korkuyorum yine mol gebelik nüks yapar diye... Allah korusun..pgt06 canım nasılsın
diğer topiki okuyunca inan çok korktum acaba bizimkide öylemidir diye ama yukarda okuduklarım kadır değil sanırm bizim durum rabbim beterinden saklasın
sslm kızlar
simge inanılmaz sevindim canım benim hadi inşş üçüde sana sıkıca tutunur arkadaşım 10 gün sonra bize güzel haberler verki bizlerde dahada heveslenelim
nurcan canım merhaba.. kaç gündür aklım sende bu arada, forumda eski sayfaları okurken sizde eşinde 13-14 robertsonian olduğunu öğrendim.. yanlış okumadım değil mi canım? eğer öyleyse tomrisin yazdıklarıyla moral bozmaya hiç gerek yok, senle benim eşim aynı durumda, dolayısıyla senle ben de aynı durumdayız.. sen daha önce pgt ile başarılı transfer yaşamışsın, başka nedenden düşmüş.. demek oluyor ki bu işin erkeği bayanı yok, ve de sağlıklı embriyo bulunabiliyor..
sen bana umut oldun kardeşim.. sanırım tedaviye de benden önce başlayacaksın fertijinde.. bizi hep haberdar et olur mu? tüm kalbim ve dualarım sizlerle ve özellikle de aynı durumda olduğumuz için senle..
biz burada başarı hikayelerimizi inşallah herkese duyurur ve insanların umutlarını yitirmemelerine de vesile oluruz..
sevgiler canım, herşeyin gönlünce olması dileğiyle zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?