Okulun yanında bir çok yer var hatta hep konuştum ama hiç biri part almıyor annemin bize dediği sadece okuyun kimseye muhtaç olmayınOkulun yaninda calisma imkaniniz yok mu?
Dayım güvenlik bir otelde. 5 gündür orada kalıyor bu gecede orada annem yemek yapicam falan deyince peynir ekmek yiyin dediDayı nerde yemek yiyor?
Ablam staj görüyor. Dayım ise güzel bir maaş alıyor adamın ödediği sadece 60 tl internet. Ama sonuçta beraber yaşadığı bir ablası var. Daha önceden bir şeyler yapsa eyvallah derdim ama hiç bir zaman bişey eve bir şeyler almadı abur cubur alıp saklayan bir insanSizden çalışabilecek durumda kimse yok mu?
Ablanız mesela?
Yani bilemedim gelir durumu ne dayınızın,ne kadar maaş alıyor?
Sonuçta baya kalabalık bir şekilde yaşıyorsunuz ve tek gelir dayınızın,belkide yetmiyordur.
Lütfen siz okuyun ve annenizi ve kendinizi kurtarın bu hayattanAblam staj görüyor. Dayım ise güzel bir maaş alıyor adamın ödediği sadece 60 tl internet. Ama sonuçta beraber yaşadığı bir ablası var. Daha önceden bir şeyler yapsa eyvallah derdim ama hiç bir zaman bişey eve bir şeyler almadı abur cubur alıp saklayan bir insan
Vicdansız.Dayım güvenlik bir otelde. 5 gündür orada kalıyor bu gecede orada annem yemek yapicam falan deyince peynir ekmek yiyin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?