Peynir ekmek yiyin

melek1717

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
16
2
1
25
Arkadaşlar o kadar sinirliyim ki şuan konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum.

Benim anneannem vefat etti baya oluyor tabi oradan bir ev kaldı annem boşandı. Annemin kardeşi annem ben kardeşim ablam yaşıyoruz bir evde. Benim sorunun o annemin kardeşi. Bizimle birlikte yaşıyor hakkı tabi yaşayabilir. Ama bir insanın hiç mi eve katkısı olmaz? Evde çalışan tek insan o biz henüz okuyoruz. Annem bazen bilirsiniz eve iş verenler olur ondan alır yapar ama oradan aldığı para cok çok düşük düşük. Dayım ise bizimle yaşadığı halde sadece internet ödüyor. Bugün hiç para yoktu gerçekten yoktu hiç babam denilecek adamsa nafaka falan zar zor veriyor. Annem bugün dayimi aradı yemek yapicam para yok dedi dayımın dediği ise kendi param bana yetiyor anca peynir ekmek yiyin güzel yemek yaparsanız gelirim. Aynen bunu söyledi. Annem şuan ağlıyor kızlar bu nasıl bir kişilik söyleyin bana ya :(

Yahu yiyecek parası vermeyen adam interneti ödüyor. O daha ehemmiyetli herhalde yemekten.

Sizden çalışabilecek durumda kimse yok mu?
Ablanız mesela?
Yani bilemedim gelir durumu ne dayınızın,ne kadar maaş alıyor?
Sonuçta baya kalabalık bir şekilde yaşıyorsunuz ve tek gelir dayınızın,belkide yetmiyordur.
Ablam staj görüyor. Dayım ise güzel bir maaş alıyor adamın ödediği sadece 60 tl internet. Ama sonuçta beraber yaşadığı bir ablası var. Daha önceden bir şeyler yapsa eyvallah derdim ama hiç bir zaman bişey eve bir şeyler almadı abur cubur alıp saklayan bir insan

Ablam staj görüyor. Dayım ise güzel bir maaş alıyor adamın ödediği sadece 60 tl internet. Ama sonuçta beraber yaşadığı bir ablası var. Daha önceden bir şeyler yapsa eyvallah derdim ama hiç bir zaman bişey eve bir şeyler almadı abur cubur alıp saklayan bir insan
Lütfen siz okuyun ve annenizi ve kendinizi kurtarın bu hayattan

Dayım güvenlik bir otelde. 5 gündür orada kalıyor bu gecede orada annem yemek yapicam falan deyince peynir ekmek yiyin dedi
Vicdansız.
Hiç değilse aylık bir miktar ayırmak zorunda eve.
Evet annen dayına güvenerek doğurmadı, ama bu kadar olmaz.
Kimseden hayır yok, sen part time iş bul bari en azından haftalık mutfak harcamalarına yarar.
Tabi bir de kendine harçlık.
Offf.. hayat adil değil maalesef. Çok üzüldüm duruma.
Ama annen de çalışsın, ne bileyim sağlık sorunu yoksa çocuk bakar, temizliğe yardıma gider apartman temizlikleri falan, evden sarma sarıp satar.

O evde dogalgaz su elektrik neyle calisiyor? Bastan konusulmaliydi bu konu,dayin ortak olmaliydi.Oh valla iyi yere kapak atmis

Yanlis anlamayin ama bence emek vermeyip sadece soylenmek biraz yanlis. Universite ogrencileri icin cok fazla is imkani var. Okul hayatim boyinca calistigim icin biliyorum. Cok zor bir okulda ve bolumde okumama ragmen okul hayatim boyunca ayni zamanda da calistim. Maddi bir problemimiz olmadigi halde yuk olmak istemedim, tabi bana da cok zor geldigi zamanlar oldu. Universite ogrencisiyseniz ve diliniz varsa ceviri vs yapabilirsiniz, ben ceviriden cok para kazandim ogrencilikte. Dil yoksa ozel ders verebilirsiniz iyi oldugunuz konularda. Bunun disinda kafelerin ve avmdeki magazalarin cogu vardiyali calisir, yani cogunlukla part time eleman alirlar. Buralara da bir bakin. Emin olun ben o yogun programla calistiysam herkes okurken calisabilir. Dediklerime siz de ablaniz da bakin derim.

Back