Peşimize takılan kv

Esiniz soylerse o da gelir tabi hic kv ye kizmeyin bunun kibarligi olmaz suc esinizin

Olan olmuş bunlar eşinize ders olur belki. Eşine bunun son olduğunu söyle.

Bence eşinize de fazla yüklenmeyin , çağırdıysa bile büyüklerin düşünüp siz başbaşa gidin demesi gerekir gibime geliyor.Ha tabi eşinizin çağırmaması en doğrusu olurmuş.Bu saatten sonra yapacak bişey yok.

Kibarlık için teklif etmek nedir ya ? Çok samimiyetsiz.
Kv haksız değil,bir daha istemediğiniz şeyleri sırf kibar görünmek için teklif etmeyin insanlara.

İyi de kadının kardeşi varmış

Eee araba da gidiyor

Biner gider onlarla görüşürüm demiş

Gayet olağan ki eşiniz götüreyim demiş o götüreyim demeden bile ben de geleyim dayılara gideyim derdi çoğu Kv

Burada tek olmayan sizin aileye uğrama planına dahil olması

Yoksa kadın sizinle kalmayacak ki

Kv kp diyip duruyorsun da suc kimsede degil esinde. Insan kibarlik olsun diye istemedigi birilerini davet etmez. Davet edip sonra gelme denmez, surat tavir yapilmaz.
3 senelik evliyim bicok kez keyfine uzun yol yaptik hicte kimseyi davet etmedik bunun kibarligi mi olur?
Haftasonu kv plan yapiyormusta yok dahil oluyormusta.
Hayir demek zor bisey degil. Bazen benim kvde de, kaynimda plan yapiyor istemiyorsak gitmiyoruz bu kadar basit. Kimse kimsenin pesine de zorla takilmaz.
Once esinizle cozun sorununuzu. Kv kp in bisey yaptigi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşin söylememeliydi annesine babasına ama artık söylemiş... ben olsam gitmezdim ama ben anormalim

Yaa eşiniz söylemiş artık birlikte gidilecek ya da sen gitmekten vazgeçeceksin.

bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
İyi de o da kardesinde gidiyor.
Doğrusu su durumda kv bizin yerinde olmak istemezdim gercekten cok üzücü ya

Cok gec artik.Soyle dusunun sizin basiniza da gelebilirdi.
Benim kendi annem boyle takildi diye esim bir suru laf soyledi surat asti.O kadar uzuldum ki.
Dunya hayati kisa.Daha yola gidilmemis.Ne olacagi belli degil.
Simdiden kendinizi bosa germeyin.

Acaba durum tersi olsaydı söz konusu sizin anneniz olup eşiniz nezaketen gel deseydi siz buna ne tepki verirdiniz? Muhakkak sizin anneniz çok anlayışlıdır, laf olsun diye söylendiğini anlayıp kabul etmez değil mi?
Madem gelmesini istemiyordunuz hiç teklif edilmesine müsaade etmemeliydiniz. Böyle kötü olmaktansa öyle kötü olurdunuz. Kadının kalbi de daha az kırılırdı.

O degil de anne biz esimle planlamistik bunu,hem annemlerle de ozlem gidericez
Insallah baska bir sefere sizle gideriz demek cok mu zor
Surat asip ,afra tafra yapmak,tirnak yemek cozum degil ki ..
Seffaf olacaksiniz

Zaten kabahat benim kibarlık yapmaya çalışan kocam da
Yok aşkım ya hayatta gelmezler dedi
Aklıma geldikçe geriliyorum
Annemlerde özlem giderecektim
Şimdi o da seramoniye dönüşecek Kv ile
annenizle samimiyeti var mı dünürüde olsa yatıya gitmeye çekinmez mi insan

Kibarlık denen şey ağır gereksiz bir kavram
İnşallah anlamıştır eşiniz
Kibarlık hatasını yapan ,çaresini de bulmalı

Ben olsaydım bundan sonra kibarlık yapmazdım ..

davetle kibarlığın alakasını çözemedim

Sizinle olmayacakmış bence çok takılmayın tatili zehir etmeyin kendinize çağırırlarsa bahane sunarsiniz olmadı biz buraya başbaşa vakit geçirmek için geldik dayilari seni almaya gelince görürüz dersiniz

Hayir anlamadigim madem kv nin baska cocuklari da var yalniz değil esin neden ayıp olmasin diye teklif ediyor saçmalık!!!!

Annemlere uzaktan bir akrabamiz yatıya gelecekmiş,müsait değiller bizde otelde kalacağız deseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…