Peşimize takılan kv

Evet onu tecrübe ettik, nezaketen de olsa sormayacağız demek ki artık
Bu saatten sonra gitmiyorum desem eşimle aram açılır, o yüzden mecbur katlanılan artık

Eşime söyledim dayınlara sadece 1 akşam yemeğe gideriz başkada gitmeyiz dedim
Malesef

O zaman haklısınız. Benim kaynanam da böyle yapışkan ve illallah dedirten cinsten. Zaten her dedikleri yapıldığı ve hoş tutuldukları için şımarıkça davranıyolar..

Ama dediğim gibi hata eşinizde. Bu cinsler nezaketen sormaktan anlamaz. Nezaketten anlayana nezaketen sorulur. Eşiniz bidaha böyle bi şey yapmasın.

Şu an yapıcak bi şey yok. Durumu kabüllenip tadını çıkarmaya bakın. Ve her dediğini yapmayın. O ısrar etse de siz bildiğinizi okuyun ki yılıp pes etsin. Yoksa ardı arkası kesilmiyo..

Araçla mı neyle gideceksiniz ?
Biz yer ayırttık diyin başka yer yokmuş baktık falan deyin

kvdene ne sinirlenıyorsun?! sonucta eşin teklif ettimi etti!!

Artık çok geç olan olmuş malesef. Eşin inanılmaz düşüncesiz bir harekette bulunmuş sana danışmandan bence eşinin burnundan getir.
Kvnin suçu yok siz de laf olsun diye sormamayı acı bir şekilde öğrenmiş oldunuz

Yerinizde olsam annemlerde kalırdım
Otelde de kibarlık budalası eşimle kayınvalide kalırdı
Dönüşte de beni annemlerden alırlardı

Ciddiyim bunu yapın
Annenizle hasret giderin

Kusura bakmayin suc esinizde laf olsun diye birileri davet edilmez.madem davet edildi gelmek istemesi normal,oda kendince degisiklik istemis,biliyorum esinle basbasa olmayi yeglerdin ama madem heves etmis,sen gelme denmez...ayrica haklisin ama surat falanda asma kadinin bir sucu yok bence...

Bu tür durumlarla karşılaşmamak için bir daha öyle laf olsun diye teklifte bulunmayacaksınız.Hem siz de gelin diye çağırıyo eşiniz hem de kv gelince sinir oluyosunuz.İçiniz dışınız bir olsun

Ben gitmezdim. Kayınvalidemi severim ama madem eşim bana sormadan davet ediyor ikisini yollar ben gitmezdim. Başkasıyla yolculuk yapmayı sevmiyorum, rahat edemezsiniz asla. Bir daha nezaket yapmasın derim.

bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
yuhhh

Keske kaldiramiyacaginiz tekliflere girismeseniz ..bence uzulmeyin vardir bir hayir

Kadın davete icabet etmiş ben bunda bir yanlışlık göremedim.illa sinir olacaksanız eşinize sinir olun kadının bi suçu yok.

İş seyahatine kibarlıktan anne davet edildiğini de ilk kez gördüm. Kayınvalide peşinize takılmamış ki gayet eşiniz çağırmış. Siz onunla yolculuk hayalleri kurarken o annesini düşünmüş, onunla gitmek istemiş, size de "hayatta gelmez" diyerek güya gözünüzü boyamış. Yeni evliyseniz özlemiştir anneciğini. Kadının bi suçu yok burada. Tabi ben genel tavrından bağımsız düşünüyorum. Bence boşuna kalp kırmayın, eşiniz sizi sonra bir kez daha götürsün Antalya'ya kendini affettirmek için.

Hatayı biraz eşinizde buldum. Sonuçta teklif etmiş, kayınvalide de fırsatı kaçırmamış. Eger cok rahatsız olup mutsuz olacaksanız açıkça soyleyin, uzun süre sonra ilk defa başbaşa kalacagımız bir yolculuk seyahet olacak anne, bir dahakine beraber fidrriz inşallah gibi birşekilde yumusakca soyleyın ısterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…