Eşiniz iş için gitmiyor mu? Aileniz Antalya'da mı o kısmı anlamadım. İş seyahatine anne babasını davet etmesi absürt zaten, söylemeden gidecektiniz.
bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dediSinir olurdum,napacam. Disliysen ara gelme de uygun bahane bul ya da direk gelmeni istemiyorum de..
o zaman yapacak bir şey yok moralinizi bizmayin keyfini çıkarın madembugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
Valla kadına kızmaya hiç hakkınız yok bence, teklif edilmiş o da kabul etmiş. Balayı falan değil ki gelmeyim diye düşünsün. Eşiniz hiç davet etmeyecekti. Kabahat onda.bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
Valla kadına kızmaya hiç hakkınız yok bence, teklif edilmiş o da kabul etmiş. Balayı falan değil ki gelmeyim diye düşünsün. Eşiniz hiç davet etmeyecekti. Kabahat onda.
Neden bu tavrınız? Kadın kötü biri mi? Eğer tatlı bi kadınsa şu tavrınız çok sevimsiz..bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
Neden bu tavrınız? Kadın kötü biri mi? Eğer tatlı bi kadınsa şu tavrınız çok sevimsiz..
Oğlum ilerde beni bi yere davet edicek ama gelin hanım 5 karış surat asıcak istemiycek beni. Ne kadar üzücü bi durum. Yıkılırım heralde..
Kendinizi o kadının yerine koyun veya kendi annenizin aynı durumda olduğunu düşünün.. ki kadın sizinle kalmıycak bile. Arayıp çağırırsa da bi şekilde savuşturursunuz
Ay cok guldüm buna ne supriz sorma deseydin.patavatsiz insan.bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?