• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peşimize takılan kv

Yeni evli sayılırız eşimle beraber uzun yola çıkacağız diye sabırsızlanıyordum açıkcası
Yalnız olmak istiyorduk ama şimdi o hayaller suya düştü
Kv bu tavrı genel eşimin tek tatili olan pazarlara bizi de dahil eden aktiviteler koyar buna bizi mecbur eder biz plan yapsak kendi dahil olmaya çalışır
Yalnız biri değil 1 tane daha oğlu 3 tane daha kızı ve her istediğini yapmaya çalışan eşi var tek evli çocuğu eşim olmasına rağmen hep bizle olmak ister o yüzden bu kadar gerildim.

Yeni evli çifte tek izin günlerinde dahi başbaşa program yaptırmamaları çok ayıp. Hiç gitmek istemiyorsanız, bir bahane bulup, işim çıktı vs deyip gitmeyin. Birkaç hafta sonra başbaşa hafta sonu kaçamağı yapıp kısa bir tatile gidersiniz.

bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
Kadinin sucu yok..
Iyi tarafindan bakin.

Bir insani mutlu edeceksiniz

Ne yazık ki ülkemizde iki kişi ile birlikte ailelerde evleniyor. Kadın ya da erkek ailesi hiç fark etmiyor. Erkeklere kızıyoruz da bu erkekleri kim yetiştiriyor? Sorunun kaynağı derin. Öncelikle işe kendimizi yani kadınlarımızı eğitmekle başlamalıyız diye düşünüyorum.

Kibarlik olsun diye teklif edilecek sey mi bu :) iyi bir ders olur artik esinize.
Orda gunduz tek basiniza takilirken de salca olacak bunlar size haberiniz olsun, simdiden acikca konusun ordayken ayri planlariniz oldugunu.

Antalya'ya kibarliktan davet etmek ne alaka ? Komik mi eşiniz,sanki sahile çay içmeye davet ediyor :) Annesinin gözüne şirin görünmek " Bak hanımla gidiyorum ama seni de unutmuyorum " mesajı vermek için söylemiş basbayağı :)) Kadininda hoşuna gitmiş kabul etmiş ,onda hiç sıkıntı yok.
Bir de eşiniz böyle herşeye kendi mi karar verir, anasını çağırmak,sizin ailede kalmaya karar vermek gibi gibi, siz necisiniz ?

Valla ben olsam gitmezdim ,net . Gitsin anasıyla başbaşa.
Kadına sakın bilenme, dusuncesizligin alasini kocan yapmış.

Zaten kabahat benim kibarlık yapmaya çalışan kocam da
Yok aşkım ya hayatta gelmezler dedi
Aklıma geldikçe geriliyorum
Annemlerde özlem giderecektim
Şimdi o da seramoniye dönüşecek Kv ile

Esine ben gelmiyorum sen annenle git hem dayinla hasret giderirsin de

Eşine kızman gerekiyor senle konuşmadan nezaketen davet etmek te ne demek... ben olsam al anneni de git ben gelmiyorum derdim bir daha da haberim olmadan eşim annesini de programımıza dahil etmezdi

Bazen gerçekten sizleri anlamakta zorluk çekiyorum.İlla huzursuzluk istiyorsunuz rahatlık dürtüyor.Eşinizle başbaşa seyahat etme isteğiniz varsa neden gidip insanlara sizde gelin diye teklif ediyorsunuz.Sizinde çocuğunuz olacak, sizinde gelininiz olacak..Dikkat edin yadırgadığınız şey başınıza gelmesin.

Teklif edildi diye gelmek zorunda değil. Siz gençsiniz elisiniz başbaşa ölüm der düşünceli bir kişi. Aynı şey başımda var. En sonunda biz aileyiz özelimiz bile olmuyor diye söyledim yüzsüz bizde sizinle aileyiz dedi insan boşuna nefret etmiyor.. gitme cnm gitsin annesiyle bir anne erkeklerde görülmüş biz kendi annemizi bile gel demiyoruz

İş gezisine maaile gidilir miymiş?

Hayır bi de annesi çok mu kötü biri anlamadım? Haksızlık etmeyin kadına. Siz sessizce gidecektiniz. Hem çağırıp hem de arkasından dedikodu yapmak çok yakışıksız.

:halay:Ben olsam bi bahane bulur son anda gitmezdim onlarda ana ogul gezmis olurlardi :deli: bende pijamalarimi terliklerimi giyip tv acar keyif yapardimm ohh birde cekirdek kafa dinlerdm

İnsanlar istemediği şeyleri neden soyleyemezler. Sonra da surat asmaca tartışma. Kadına sormussunuz, bunun kibarcasi yok, istenmiyorsa sorulmayani var, o da kabul etmiş. Gider kardeşinde kalır sizde otelinizde. Bir akşamda dayıyı ziyaret edersiniz olur biter. Yok bizi taciz edecek gelin diyebilirler falan. Yok dersiniz, şu akşam geleceğiz dersiniz olur biter. Çözülmeyecek şeyler için nasıl hayatınızı ve evliliginizi zindan ediyorsunuz. Bunlar hep kendinizi ifade etmeyi bilememenizden, yok ayıp olur düşüncelerinden malesef

Kusura bakma bütün kabahat sizde. Davet edilen kadın daveti kabul etmiş .. Antalya’ya çağıran eşinde ara suçu.. söylemek zorunda değildi. Kimsede küsmezdi bizi çağırmadılar die.
Otelinde keyfine bak sen oda dayınzda kalır eve gidilecek zamanda alırsınz . Bu kadar basit.

Sormakla eşiniz hata yapmış bence onu dayilara bırakın keyfinize bakın bu saatten sonra yapacak birsey yok

Iyi de neden kadina kiziyorsunuz. Bir kere sormus yok gelmeyelim demis. Sonrasinda siz kendiniz dediniz, herkesi cesaretlendirmis gelmeleri yonunde... suclu olan esiniz.cok istiyorsa illa onlrla gitmek buyrun gitsin.. ben olsam gitmezdim o ne oyle cumbur cemaat

Kadın peşinize takılmamış eşiniz teklif etmiş o da kabul etmiş
Akrabasını görsün oda nr var bunda
Bir gün annenizde de yatsın büyütecek bir durum yok
Planlarımız var dersiniz yemeğe de gitmezsiniz abartmışsınız bence durumu

Ayy anne sen gelmicem diyince bizde başka program yaptık başka sefere artık de bence ;)

Kibarlik olsun diye davet etmek???

Kadin hakli. Davet etmissiniz o da kabul etmis.

Bence ortada ayip eden biri varsa bu kayinvalide degil.

Back
X