• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peşimize takılan kv

eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar
siz kayınvalidenize kızacağınıza onu cesaretlendirenlere kızın
kusura bakmayın anneye kibarlık ettik olmaz ( neyse o )

Kızlar bütün yorumları okudum hatayı eşimde bulmuşsunuz doğal olarak bende kızdım eşime
Bir daha kibarlık yapmaya çalışma dedim, öyle böyle geldik artık bir gece ailemin evinde kaldık
Kv yolculuk sırasında yine habire kendini övücü hikayeler anlattı
Bir ara baya bi sesi çıkmadı, eşimle biz tatlı tatlı muhabbet ediyorduk bi baktık ağlıyor
Ne oldu anne diyoruz cevap vermiyor
Böyle garip bir yolculuk oldu
Antalya'ya gelince onu dayılara bıraktık eşime yolda tembihlemiştim
Ne kadar ısrar Etse de beni orda bırakıp çıkma diye
Tahmin ettiğim gibi Kv bırakmaya gidince ısrar kıyamet eşime sen git aloft burda kalsın diye
Allahtan eşim işlerimiz var dedi
Sabah da eşime uzun bir mesaj atmış
Rüyamda seni gördüm eşinle ve işinle alakalı kararlarına dikkat et canım oğlum yazmış :anne:

eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Sinir olacak bir şey yok. Kibarlik olsun diye teklif yapilmaz. Kadın zorla gelmiyor sizinle. Siz teklif etmişsiniz.

bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi

Yanlış anlamayın da bunun neresi yüzsüzlük ,
Sizin eşiniz ile tek yolculuk yapmanız keyif yapmanız çok normal ve bu şekilde de istememeniz doğal başbaşa yani.
Ancak kadıncağıza teklif eden eşiniz e oda heveslenmiş ve kabul etmiş.
Burada kv.üzmekten başka birşey yapmazsınız,neyaptı kadın yani eşiniz teklif etmedide illaki gelecem nereye giderseniz takılacam inadına inadına mı dedi.Yazık üzmeyin kadıncağızı oldu birkere.
Bundan sonra eşiniz aranızda istemiyorsa eğer o günlük teklif etmez ha edersede eşimle hem iş seyahati hemde başbaşa kalacağız diye empoze eder.

Hata eşinde
davetin kibarlığı mı olur

Esinin yaptigi cok sacma.. birlikte birseye kararveriyosunuz kendi basina teklifte bulunuyor... ben olsam gitmekten vazgecip ananida al git derdim :)

Güncel
Kızlar bütün yorumları okudum hatayı eşimde bulmuşsunuz doğal olarak bende kızdım eşime
Bir daha kibarlık yapmaya çalışma dedim, öyle böyle geldik artık bir gece ailemin evinde kaldık
Bir ara baya bi sesi çıkmadı, eşimle biz tatlı tatlı muhabbet ediyorduk bi baktık ağlıyor
Tahmin ettiğim gibi Kv bırakmaya gidince ısrar kıyamet eşime sen git aloft burda kalsın diye
Allahtan eşim işlerimiz var dedi çıktık
Rüyamda seni gördüm eşinle ve işinle alakalı kararlarına dikkat et canım oğlum yazmış :anne:

Kararlariina dikkat et ne demek cok sinir oldum. Esiniznde bir daha kibarlik yapmaz bence

Allahtan eşim işlerimiz var dedi
konunuzun güncel kısmına yorum yazmak istedim
kararlarına dikkat et nedir yahu eşin ve işinle hemde hadi işi geçte eşinle diyor birde..bu kadn cok fena acaip sinir oldum
sizinle ilgili kararlardan ona ne ki herşeye burnunu sokan model kesin birşeyleri ima etmiş aklınca

konunuzun güncel kısmına yorum yazmak istedim
kararlarına dikkat et nedir yahu eşin ve işinle hemde hadi işi geçte eşinle diyor birde..bu kadn cok fena acaip sinir oldum
sizinle ilgili kararlardan ona ne ki herşeye burnunu sokan model kesin birşeyleri ima etmiş aklınca

Direkt söyleyemediği şeyleri bence bu şekilde dile getirmeye çalışıyor
Biz evlenmeden önce bizim için istihareye yatmış olumsuz çıkmış güya, eşime mesajla söylemişti, oğlum ben istihareye yattım hiç iyi çıkmadı bence siz bu işi biraz daha düşünün acele karar vermeyin vs demişti, acele derekende eşimle 3 yıl flört etmiştik
Bende eşimin ( o zamanlar sevgilimdi ) telefonuna bakarken tesadüfen görmüştüm :KK12:
Şimdi de bence buna benzer imalarda bulunuyor

Direkt söyleyemediği şeyleri bence bu şekilde dile getirmeye çalışıyor
Biz evlenmeden önce bizim için istihareye yatmış olumsuz çıkmış güya, eşime mesajla söylemişti, oğlum ben istihareye yattım hiç iyi çıkmadı bence siz bu işi biraz daha düşünün acele karar vermeyin vs demişti, acele derekende eşimle 3 yıl flört etmiştik
Bende eşimin ( o zamanlar sevgilimdi ) telefonuna bakarken tesadüfen görmüştüm :KK12:
Şimdi de bence buna benzer imalarda bulunuyor
evet imada bulundugu kesin zaten cok tehlikeli fena kurnaz bir kv niz var
mesafeli olun bu insanla
eşiniz de birdaha kibarlık adına hiç birşey teklif etmesin
özel hayatınıza ve evliliğine müdahale ettirmeyin önlemleri alın yoksa tepenize binecek belli

Rüyamda seni gördüm eşinle ve işinle alakalı kararlarına dikkat et canım oğlum yazmış
eşin mi söyledi,mesajı mı okudun?

eşinle ve işinle ilgili kararlara dikkat et derken :KK70::KK70::KK70::KK70:

İyide siz oraya akraba ziyaretine değil gezmeye gittiniz bu neyin ısrarı? kv niz baştan beni orada bırakırsınız diyip sonra size kal diye ısrar etmesi çok saçma. Büyük ihtimalle sizi yanında tutup, eşiniz işi bitip sizi almaya geldiğinde ‘yemeği burada yiyin gidin’ gidecekti. Siz dışarı çıkarken peşinize takılacaktı. Sizi el altında tutamadığı için morali bozulmuştur şimdi. Dönene kadar daha çok rüya gördüm diye mesaj atar.

Benim kv de öyle kibarlığa hiç gelmiyorlar :)) Bir keresinde onu evine bırakıp bir yere gidecektik öylesine işin olmasaydı gelirdin dedim (O zamanlar aramız iyiydi)
Eşimde arabadan inmişti bakkala gitmişti..
Eşim arabaya geldi anne inmiyormusun dedi
Ya AdaLovelace çok ısrar etti bende geleyim çok işim var gerçi ama neyse çok durmayacaksınız zaten dedi :))))
Şok oldum tek dediğin işin olmasaydı gelirdin başka hiç cumlem olmadı :)) Ne kadar duracağımıza bile karar vermisti :)))

O gunden sonra aklım basima geldi bi yere kendi gelmek istese bile sesimi cıkarmadim..
Şimdi zaten yemez.. açık açık söylerim o durumdayız:))

eşin mi söyledi,mesajı mı okudun?

Sabah saate bakarken gördüm ekrana düşmüştü Whastapp mesajı

İyide siz oraya akraba ziyaretine değil gezmeye gittiniz bu neyin ısrarı? kv niz baştan beni orada bırakırsınız diyip sonra size kal diye ısrar etmesi çok saçma. Büyük ihtimalle sizi yanında tutup, eşiniz işi bitip sizi almaya geldiğinde ‘yemeği burada yiyin gidin’ gidecekti. Siz dışarı çıkarken peşinize takılacaktı. Sizi el altında tutamadığı için morali bozulmuştur şimdi. Dönene kadar daha çok rüya gördüm diye mesaj atar.

Zaten Antalya'ya yaklaşırken bizim sülale gelinlere çok önem verir
Sen gidiyorsun diye çok heyecanlılar falan demeye başlamıştı
Amacı gelin gezdirmekti herhalde
Ama Allahtan eşime tembihlemiştim
Zaten annesinin gelmesinden bana mahçup olduğu için bunun lafını yapamadı
Kv eşim o mesajına cevap vermeyince gün içinde eşimi aramış
Uzaktasınız size bişey olursa yanınızda kimse yok kendinize dikkat edin vs diye adamın içini karartmış
Ben dışarda gezerken eşim beni aradı annem aradı rüyasını anlattı benim de içime bi sıkıntı oturdu dedi

Benim kv de öyle kibarlığa hiç gelmiyorlar :)) Bir keresinde onu evine bırakıp bir yere gidecektik öylesine işin olmasaydı gelirdin dedim (O zamanlar aramız iyiydi)
Eşimde arabadan inmişti bakkala gitmişti..
Eşim arabaya geldi anne inmiyormusun dedi
Ya AdaLovelace çok ısrar etti bende geleyim çok işim var gerçi ama neyse çok durmayacaksınız zaten dedi :))))
Şok oldum tek dediğin işin olmasaydı gelirdin başka hiç cumlem olmadı :)) Ne kadar duracağımıza bile karar vermisti :)))

O gunden sonra aklım basima geldi bi yere kendi gelmek istese bile sesimi cıkarmadim..
Şimdi zaten yemez.. açık açık söylerim o durumdayız:))
Birimde herhalde bu seyahatten sonra aklımız başımıza gelir
Bi de bunun dönüş yolu var

Back
X