Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa eşiniz söylemiş artık birlikte gidilecek ya da sen gitmekten vazgeçeceksin.eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar
İyi de o da kardesinde gidiyor.bugun uğradı hazırlık için ütü yapıyordum surat astım ailemin sadece eşimle ikimizin gideceğini sandığını ima ettim yüzsüzlük yapıp ben sürpriz olucam o zaman dedi
annenizle samimiyeti var mı dünürüde olsa yatıya gitmeye çekinmez mi insanZaten kabahat benim kibarlık yapmaya çalışan kocam da
Yok aşkım ya hayatta gelmezler dedi
Aklıma geldikçe geriliyorum
Annemlerde özlem giderecektim
Şimdi o da seramoniye dönüşecek Kv ile
eşim pazartesi günü iş için Antalya'ya gidecek bana beraber gidelim dedi bende sevine sevine kabul ettim, eşimin dayısı Antalya da ama biz otelde kalacağız ve çevre illeri de dolaşacak eşim,bende gündüz kendi kendime vakit geçirip akşam eşimle olacağım, geçen akşam Kv de yemekteyken eşim biz pazartesi günü Antalya'ya gidicez isterseniz sizde gelin diye kibarlıktan teklifte bulundu, Kv ve kp hastaydı zaten yok biz gelmeyelim falan dediler, dün eşim programa benim annemlerin yanına uğramayı da eklemiş yani biz pazar günü çıkıp bir gün annemlerde kalıp ertesi gün Antalya'ya geçicez, meğer o günden beri kaynım ve görümcelerim Kayınvalidemi bizle gelmeleri için cesaretlendiriyormuş.
Bu sabah bende sizinle gelicem diye eşime mesaj atmış eşim aloftun annelerinde kalıcaz bir akşam diye söylese de Kv bende kalırım demiş, duyunca çok sinirlendim, eşim kibarlık olsun diye teklif etti kadın koşa koşa geliyor. Sabahtan beri eşimle aramız gerildi, böyle olacağını bilemedim diyor ama Kv ile yolculuk yapmak istemiyorum hiç,
Siz olsanız ne yapardınız kızlar
Sizinle olmayacakmış bence çok takılmayın tatili zehir etmeyin kendinize çağırırlarsa bahane sunarsiniz olmadı biz buraya başbaşa vakit geçirmek için geldik dayilari seni almaya gelince görürüz dersinizAilem antalyada değil yol üzerinde başka bir şehirdeler, iş için gidiyor
Beni dayınlara bırakırsınız dönerken alırsınız demiş
Ama orda sürekli akşam yemeğine dayınlara gelin diye taciz edeceğine Emin'im