Pes etmek yok yeniden motivasyon

Dun yogun bir gündü kendi günlüğüme ugrayamadim hic. Misafirlerim vardi iftara ben yemekleri hazirlarken nasil dayanacagim,tutacagim kendimi diye dusunurken bir tartildim 81.7 kg gorunce boyle oldum. Ve iatesemde yiyemem dedim
iftar menum
1.5 tavuk sarma garniturlu
1 tane minicik tadimlik sarma
1 kase 2 kepce yani tarhana corbasi
2 yk firinda az yagli yaptigim karisik kizartma yogurtlu idi.

ara yok

sahur
yagda yumurta 2tane
salatalik domates
yogurtlu firinda karisik kizartmamdan yedim
3 zeytin
Bas parmagim kadar ekmek

Harika gidiyorsunuz bravo! Ne kadar su iciyorsunuz?

Cok teşekkür ederim canim
Iftar ve sahur arasi 3-4 lt iciyorum canim.
ama dun misafirim vardi cok susamistim ve o kadar co ictim ki saymadim bile 4lt yi gecti
suyu seviyorum
Canım çok iyi gidiyorsun harikasın hatta menüler gayet iyi ne yediğin değil be kadar yediğin önemli cajım ben öyle verdim Canım yani kısma dan Herşeyden az az ama şimdi miktarları ayarlayamıuotym bide vereceğim kilo miktarı azaldıkça zor gidiyor kilolar

Canim ben öyle yapmaya çalışıyorum kendimce.bu sefer basaracagim. Senin menuleri goremiyorum bu aralar yazmiyor musun yoksa.sen de hic pes etmedin az da olsaverdin ve guzel de kilo verdin. Ramazan bitince belki hizlanirsin sende

Bugun cok halsizim uykum var ama 2 çocukla ne kadar uyunursa uyudum ama tam kendime gelemedim.iftardan sonra kendime gelirim

Evet iftarimi yaptim ve kendime geldim.
karpuz ve su ile iftar acip 20 dk sonra yemege gectim. Bu arada karpuzun siniri yok bende

iftar
1 kase tarhana çorbası
2 adet garnitürlü tavuk sarma
1 adet minik sarma serce parmagim kadar bile yoktu
ceyrek börek tadimlik hem de aklim kalmasin diye
salata
ayran

2 top meyveli dondurma

sahura kadar tutacm kendimi ve bol bol su icecem.
bir sürü ütü beni bekler kizlar.once mutfak tabiiii

Cok teşekkür ederim canim
Iftar ve sahur arasi 3-4 lt iciyorum canim.
ama dun misafirim vardi cok susamistim ve o kadar co ictim ki saymadim bile 4lt yi gecti
suyu seviyorum
ay kıs iftarla sahur arası2,5 lt su içsem ne kadar çok su içtim diyorum şimdi seni okuyunca abow dedim. nasıl başarıyor o kadar suyu içmeyi elinde bardak suyla mı dolanıyosun kıs bna da bi akıl ver :)

ay kıs iftarla sahur arası2,5 lt su içsem ne kadar çok su içtimsenin rum şimdi seni okuyunca abow dedim. nasıl başarıyor o kadar suyu içmeyi elinde bardak suyla mı dolanıyosun kıs bna da bi akıl ver :)

Yok canim ezan okundumu 2 bardak su iciyorum sonra meyve yiyorum. Namaz kilip sofra seriyorum. Oturmadan 1 bardak daha.
3 bardak oldu sana 1 lt. Benim bardaklar buyuk.
sonra da susadikca içiyorum canim.hem seviyorum hem de emziriyorum diye suya daha da dikkat ediyom.

bu arada senin menuler daha dogrusu corbalar hep karbonhidrat agirlikli oluyor canim. Ama ramazan usulunuz boyleymis. Bence ramazandan sonra hizlanacaksin sen de

heee anladım benim az daha dikkat etmem lazım o zaman su içmeye. sahu

ay mesaj yarım kaldı
sahura kadar oturmama rağmen az içiyorum gerçi 2,5 olsa her akşam öpcem başıma koycam :)
evet canım ya çorbalar öyle oluyo ama dediğin gibi başka imkanım yok. genel olarak ekmek yemeyerek dengelemek çalışıyorum. bakalım inşallah

Benim canim melemen istiyor sahura soyle biberli soganli ama yapmaya useniyorum yaaa.... bugun de esim gececi yalniz sahur yapacam. En iyisi melemeni yarin gece esimle beraber yemek

Benim canim melemen istiyor sahura soyle biberli soganli ama yapmaya useniyorum yaaa.... bugun de esim gececi yalniz sahur yapacam. En iyisi melemeni yarin gece esimle beraber yemek
Ben de çok severim menemeni ama ben yumurtasız seviyorum ya da yumurta az pişmiş olacak.
Ekmekle banarak güzel oluyor o da be

Ben de çok severim menemeni ama ben yumurtasız seviyorum ya da yumurta az pişmiş olacak.
Ekmekle banarak güzel oluyor o da be

Inam yumurtasiz daha guzel yumurta gironce menemenin o has tadi gidiyor.ekmeksiz de yerim. Ekmegi cok aramam ama yapmaya useniyorum. Benim minigi uyutuyorum simdi. Ablasi uyudu bile.
bide sutlu nescafe sekersiz yapipta iceyim

Inam yumurtasiz daha guzel yumurta gironce menemenin o has tadi gidiyor.ekmeksiz de yerim. Ekmegi cok aramam ama yapmaya useniyorum. Benim minigi uyutuyorum simdi. Ablasi uyudu bile.
bide sutlu nescafe sekersiz yapipta iceyim
Evet evet yarın eşinle ye ne güzel.
Dur kız ben de yapim nescafe

Bugun 81.9 ciktim. +200 gr fazla. Gecen gun de +400 fazla ciktim. Sonra birden-900 inise gectim. Umarim guzel rakamlar görürüm yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…