- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
-
- Konu Sahibi tatlitambak
hayırlı ve bol eksililerle dolu olsun yeni günlüğün tatlım tambalağım
Slm yine ben ve yeni bir gunlukle motivasyinumu arttirmak istiyorum.memlekete gidecegim ve zaman daraldı 40 gun kadar kaldi.
ramazan boyunca günlük kilo bildirimimi iftara yakin yapacagim.
pes etmeyecem yine de umudum var memlekete gidene kadar 80 lerden kurtulmak hedefim.
29 temmuz 85
tambalağım ben de bayramdan bir kaç gün önce memlekete gidicem ameliyattan sonra aldığım kiloların hepsini bile veremedim 15 gün bile yok zaman az inşallah 2 hanelilere düşerim gidene kadar da çok laf sokmalara maruz kalmamMemlekete gitmeme kaldi 35 gun insallah guzel bir kilo ile giderim. O zaman kadar spor yapmayi düşünmüyorum.guzel kilo verirsem memlekete gidene kadar orada da spor ve diyeti beraber götürüp dönüşte esime supriz yapmak istiyorum. 1 ay kalacam cunki
Canım merabalarCok mutluyum
uzun zamandir gormedigim kiloyu gordum kizlaaarrrr
1 temmuz 82.9
çok iyi canım darısı 7 rakamlara insCok mutluyum
uzun zamandir gormedigim kiloyu gordum kizlaaarrrr
1 temmuz 82.9
hayırlı ve bol eksililerle dolu olsun yeni günlüğün tatlım tambalağım
tambalağım ben de bayramdan bir kaç gün önce memlekete gidicem ameliyattan sonra aldığım kiloların hepsini bile veremedim 15 gün bile yok zaman az inşallah 2 hanelilere düşerim gidene kadar da çok laf sokmalara maruz kalmam
Canım merabalar
Tebrik ederim, günlük iyi gelmiş belli ki sana...
Inşallah gönlündekine ulaşırsın
Ç
çok iyi canım darısı 7 rakamlara ins
en son 92 kilo da gördüler beni şimdi 102 yim :))Insallah dedihin gibi olur. Bu sefer kendime inancim tam.
15 gunde ciddi anlam da dikkat etsen iki basamaklilara inersin bence.ameliyettan sonra ne kadar kilo aldin ne kadarini verdin.
yani en son seni memlekette kac kg ile gorduler.veni 92.5 ile gorduler. 10 kg eksikle gidecem simdilik daga da versem ne guzel olur.
en son 92 kilo da gördüler beni şimdi 102 yim :))
ameliyat öncesi metabozlizmayı yavaşlatmak için 4 katı ilaç kullandım 2 ay o zaman almaya başladım
94 kilo civarıydım en son 111 kiloya çıktım ya ölücem çatlayıp yada vericem dedim her doktor kontrolünde ilacın dozu az geliyor diyor arttırıyordu doktor kilo veremezsin almanda bu sebepten dedi 75mg la başlayıp en son 150 mg çıktık tabi 6 aydan fazla sürdü az az arttırdı miktarı o ara şiştim işte 111 kilo oldum ocak başından beri 102 ye düşebildim
bu ara sanki hızlandı kilo vermem o yüzden 2 haftada 3 kiloyu rahat veririm gibi geliyor
sen ne güzel 10 kilo eksikle gidicen memlekete ben 2 yıldır gitmiyorum 10 kilo fazlalıkla gidicem amannn hiçte tınmıycam 29 temmuzda erkek kardeşimin kınası 2 ağustosta da düğünü var o zamana kadar allah ne verdiyse 3-5 hatta 7 ne olursa vericem allahın izniyle :)))))))))))
Sagol tatlim. Arada kayboluyorsun.ugrada ara ara kilo durumundan 2. Bebisten haber ver. Merak ediyoruz seni
öyle canım ya, motivasyonum düşünce kaçıyorum sanırım biraz...
yok yok illa ki haberiniz olur benden...
topicler kalabalıklaştıkça tanıma oranım düşüyo iyice.
buraya uğrarım sık sık
en son 92 kilo da gördüler beni şimdi 102 yim :))
ameliyat öncesi metabozlizmayı yavaşlatmak için 4 katı ilaç kullandım 2 ay o zaman almaya başladım
94 kilo civarıydım en son 111 kiloya çıktım ya ölücem çatlayıp yada vericem dedim her doktor kontrolünde ilacın dozu az geliyor diyor arttırıyordu doktor kilo veremezsin almanda bu sebepten dedi 75mg la başlayıp en son 150 mg çıktık tabi 6 aydan fazla sürdü az az arttırdı miktarı o ara şiştim işte 111 kilo oldum ocak başından beri 102 ye düşebildim
bu ara sanki hızlandı kilo vermem o yüzden 2 haftada 3 kiloyu rahat veririm gibi geliyor
sen ne güzel 10 kilo eksikle gidicen memlekete ben 2 yıldır gitmiyorum 10 kilo fazlalıkla gidicem amannn hiçte tınmıycam 29 temmuzda erkek kardeşimin kınası 2 ağustosta da düğünü var o zamana kadar allah ne verdiyse 3-5 hatta 7 ne olursa vericem allahın izniyle :)))))))))))
çok sağol canım, uzun da sürse bu süreç bırakmadan ilerleyelim inşallah...Her zaman beklerim canim. Vee kilo verme isi uzun bir surec illaki dalgalanmalar olacak.bende coook oluyor o dalgalanmalar rahat ol canim...
çok sağol canım, uzun da sürse bu süreç bırakmadan ilerleyelim inşallah...
gerçekten motivasyon çok önemli bu dönemdeAleykum selam canim. Teşekkür ederim. Insallah devami icin elimden geleni yapacagim. Sizin desteginiz yeter bana
sağol gülüm desteğin içinekim2009 canım her şeyin başı sağlık, kilo vermek istememizin de ana amacı bu zaten..
evet iyice kilo verip çevremizdekilerin itici, boydan boya bizi süzen bakışlarından kurtulmak çok iyi olurdu ama olsun
senin hedefin 15 gün içinde 3kg, düğüne kadar da 7-8kg vermek olsun olsun...
ben vereceğinden eminim...