Pes etmek yok yeniden motivasyon

sağol gülüm desteğin için
ben hep kiloluydum doğuştan yani hiç normal kilo da olduğumu bilmem evlendiğimde bile 16 sene önce 77-78 civarıydım
bu defa olacak önceleri hep 80 li kilolarda olsam yeter derdim bu defa farklı tam olmam gereken ideal sağlıklı bedeni hedefliyorum ve ne yapmam gerekiyor biliyorum diyet yapmadığım için yeter bıktım diyip bırakma ihtimalim de yok 1 sene de sürse 2 sene de sürse zayıflıycam sonrada sigarayı bırakıcam inşallah:))

inşallah canım, illa ki başaracağız...

sağol gülüm desteğin için
ben hep kiloluydum doğuştan yani hiç normal kilo da olduğumu bilmem evlendiğimde bile 16 sene önce 77-78 civarıydım
bu defa olacak önceleri hep 80 li kilolarda olsam yeter derdim bu defa farklı tam olmam gereken ideal sağlıklı bedeni hedefliyorum ve ne yapmam gerekiyor biliyorum diyet yapmadığım için yeter bıktım diyip bırakma ihtimalim de yok 1 sene de sürse 2 sene de sürse zayıflıycam sonrada sigarayı bırakıcam inşallah:))

Sigarayi da biran once birakmayi denemelisin. Cok zararlı.
Desene yeniden dogmus gibi olacan

Inan bu motivasyon sayesinde 2 gundur super gidiyorum.... insallah desteklerinizi hissettirip arada ugrayin yanima

destek çok önemli tek başına 1 hafta sonra sıkılıyorsun ama kadınlar kulübündeki dostluk harika:KK60: kendini hiç yalnız hissetmiyorsun tam motivasyonum düştü diyorsun hemen moral veren arkadaşlar oluyor yeni bi istek azimle yoluna devam ediyorsun iyiki var kadınlar kulübü iyiki varsınız arkadaşlar En Büyük KK:KK5:

destek çok önemli tek başına 1 hafta sonra sıkılıyorsun ama kadınlar kulübündeki dostluk harika:KK60: kendini hiç yalnız hissetmiyorsun tam motivasyonum düştü diyorsun hemen moral veren arkadaşlar oluyor yeni bi istek azimle yoluna devam ediyorsun iyiki var kadınlar kulübü iyiki varsınız arkadaşlar En Büyük KK:KK5:

Bence de canim iyi varsiniz kizlar:KK200::KK15:

Dun pek ugrayamdim misafir vardi cunki. Menumu yazmayayim ama dengeli bir gundu. Ve dun iftardan onceki kilom 82.2
bakalim bugun ne olacak

:KK74:ÜSelam canım bugun Planı'nda neler var Sak'ın aşırıya gitme emi sana güvencimiz sonsuz

:KK74:ÜSelam canım bugun Planı'nda neler var Sak'ın aşırıya gitme emi sana güvencimiz sonsuz

Ay sagol tatlim. Vallahi iftar sofrasindan ac kalktim. Ama canimin istediklerinden az az yedim.ama aclik var o guzel bir duygu.menumu paylasirim zaten...
senin destegin yeter... zaten sizi dusunup kontrollu oluyorum

Evee bugun iftardan once 82.6 kg dim.
+400luk bir artis var. Takiyor muyim hayir tabikiii....bayram da 79 olacam kendime guveniyorum.bir de dun misafirim vardi ben asiri yorulunca odem oluyor.

Iste iftar menum
1 kase yani 2 kepce mercimek çorbası
4 tane sarma
2 yk fellah koftesi
1 tane islim kebabi.
Yarim dilim ekmek
Ayran

bide ezan okununca once meyve yiyoruz 20 dksonra yemek.
1 ince dilim karpuz ay seklinde
2 dilim elma
3 cilek

Bu arada yarin yine misafirim var iftara menumu soyle dusunuyorum
tarhana çorbası
pilav
garnitürlü tavuk sarma
sarma kuru dolma
kiymali borek
firinda karisik kizartma
salata
tatli olarak ta firinda sütlaç

Evee bugun iftardan once 82.6 kg dim.
+400luk bir artis var. Takiyor muyim hayir tabikiii....bayram da 79 olacam kendime guveniyorum.bir de dun misafirim vardi ben asiri yorulunca odem oluyor.

Iste iftar menum
1 kase yani 2 kepce mercimek çorbası
4 tane sarma
2 yk fellah koftesi
1 tane islim kebabi.
Yarim dilim ekmek
Ayran

bide ezan okununca once meyve yiyoruz 20 dksonra yemek.
1 ince dilim karpuz ay seklinde
2 dilim elma
3 cilek

Canım güzel gidiyorsun! Diyetisyenim bana sarmayı yasaklamıştı. Pirincin kilo vermeye olumsuz etkisi oluyormuş. 4 tane sarmayla baya bi pirinç almış oluyorsun, sadece yaprakları yemiyorsan: ) Onun yerine, doymak için proteinden daha çok alabilirsin; sebze varsa sebze çok daha iyi bir seçenek tabii.
:KK15:

Canım güzel gidiyorsun! Diyetisyenim bana sarmayı yasaklamıştı. Pirincin kilo vermeye olumsuz etkisi oluyormuş. 4 tane sarmayla baya bi pirinç almış oluyorsun, sadece yaprakları yemiyorsan: ) Onun yerine, doymak için proteinden daha çok alabilirsin; sebze varsa sebze çok daha iyi bir seçenek tabii. :KK15:

Normalde sebze tercihim olurdu ama misafirim vardi. Ve yarin da var ben yine sarma dolma yaptim.misafirleri atlattiktan sonra daha iyi gider benim diyet

Evet canlar sahurumu da yaptim aciktim diye biraz erken yaptim.yoksa cisss seylere gidiyordu elim.
2 yk kiyma soteye 3 yumurta kirdim yedim
1 domates
1 salatalık
3 tane zeytin
1 lokma ekmek ile sut kaymagi
Veee 1 top dondurma
suyum da 4lt oldu bugun.
yarin yorucu bir gun beni bekler.insallah 81 i gorebilirim yarin. Belki dimi ama umut

Normalde sebze tercihim olurdu ama misafirim vardi. Ve yarin da var ben yine sarma dolma yaptim.misafirleri atlattiktan sonra daha iyi gider benim diyet

Misafir yesin, sen yemeeee!!! Sen etinden, yoğurdundan fazlalaştır, doymak için. Bahane yok!!! Lütfen!! ; ((( Bahaneler birikir kilo olur, ya da vermeni geciktirir, geciktikçe motivasyonun düşer. Canım, biraz böyle katı yazdım, gaza gel diye. Tamam, bir süre tolerans gösteriyorum sonra böyle şeyler yersen affetmicem. : DDD :KK15:

Evet canlar sahurumu da yaptim aciktim diye biraz erken yaptim.yoksa cisss seylere gidiyordu elim.
2 yk kiyma soteye 3 yumurta kirdim yedim
1 domates
1 salatalık
3 tane zeytin
1 lokma ekmek ile sut kaymagi
Veee 1 top dondurma
suyum da 4lt oldu bugun.
yarin yorucu bir gun beni bekler.insallah 81 i gorebilirim yarin. Belki dimi ama umut

Gayet güzel. Oruçken dikkat etmek çok zor, maşallah iyi gidiyorsun. Canımm bu arada dondurman sütlü dondurma ya da meyveli dondurmadır inşallah. Kalorisi en az olan; meyveli dondurma. :)

Misafir yesin, sen yemeeee!!! Sen etinden, yoğurdundan fazlalaştır, doymak için. Bahane yok!!! Lütfen!! ; ((( Bahaneler birikir kilo olur, ya da vermeni geciktirir, geciktikçe motivasyonun düşer. Canım, biraz böyle katı yazdım, gaza gel diye. Tamam, bir süre tolerans gösteriyorum sonra böyle şeyler yersen affetmicem. : DDD :KK15:

Benim gaza ihtiyacim var zaten canim.arkadan itme ile calisiyorum da canim.yok yok yemem zaten ekmegi tamamen biraktim.cok rahatim ama emzirmemden dolayi tatliya zor dayaniyorum.ama bu gunlugu actigimdan beritatli konusunda da cok iyiyim. Onceki halim berbatti

Gayet güzel. Oruçken dikkat etmek çok zor, maşallah iyi gidiyorsun. Canımm bu arada dondurman sütlü dondurma ya da meyveli dondurmadır inşallah. Kalorisi en az olan; meyveli dondurma. :)

Meyveli dondurma idi canim. Cidden az yani onceden 1lt kutunun bir oturusta yarisini yerdim. Ama simdi yemezler canim...
66 kilo beni bekler ....

X